嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[心得] 果然要跟指示脫毛

果然要跟指示脫毛

我用beeze 果隻spray...
8 v( t; H7 x) I佢都講明唔可以用係敏感部位...
: X4 F: P0 u$ z2 ^4 [7 ?但由於我天生多毛(頭髮除外 )
( o7 U, I& j3 I後門又特別多... 所以我唔理三七二十一...照用/ H" g/ G8 f1 y0 @/ G' {  `
一渣上去, 都覺有少少嗱架啦( i1 ]  j8 S0 [3 _, o
我唔理... 幾分鐘後
  B; r4 V6 s( d+ B+ w; I  q, V3 P毛係甩o左好多! C# U. v# l1 ]8 H1 ^6 B' \2 P
但.... 成個pat pat近後門.... d 皮膚太薄.... 出晒血
2 w4 _6 q  y5 F4 w" H6 g仲要隱隱滲o左成日
  q& k% C7 h& _! \真係唔用m巾都唔掂,,,,& Y$ O; C/ B, [1 A1 m+ V2 c; _

- _! M5 K" S* N( R1 q! V可惜腳毛同前面d 毛甩唔晒
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

$ Q, `  n" Z. K7 e' ^4 E7 G1 L5 U; U止血未, 依家點, take care
& v  f/ A7 v" E: R( R  b
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

你講到好似好恐怖~
Cross-Dressing力量~變身~^^

我都試過,不過係過咗時,嗱到對腳損晒,,,,

看來這東西雖然有方便的地方,
. c: c" z" V& a6 K2 Z但好像對皮膚的刺激性很大.
5 Y* }7 i9 k3 s5 U4 D如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.
9 D1 d) [  z8 l1 B6 IPS:我沒用過9 Z# A! \' R/ X, l; }& ^7 E
  D1 P. s$ {9 H2 f: r3 @3 ~
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你d Pat Pat毛點脫呀! 又唔用得脫毛膏,唔通用刀片???
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

3 ~- S6 M9 e8 C" Q) B
shinobu姐姐噴去patpat度
: Y% g+ m) n5 A& n其實下體既毛真係唔適宜脫2 B' C3 u. y+ e0 j2 s: h1 L5 M
因為出返的時候是很痛苦的(好吉)( H8 n; r9 F7 P9 H2 j
其實每個人敏感部份也有些分別
5 m: Z6 j6 |7 W+ T/ K別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題# y: F, N1 o# {, Z; c8 P7 Z7 L3 ]! C
搽手就出事了
" \" f  _" ~8 R  |1 W用脫毛機比較好吧

回復 1# shinobu 的帖子

姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?
+ C  K% b8 w' K脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,
! ^8 E5 H1 q' z7 f7 [- h因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫毛膏, 所以唔係咁化算

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-8-29 13:34 發表   
5 O* D  s* @; y看來這東西雖然有方便的地方,
: K* g$ n6 p. c2 M" Z* ?但好像對皮膚的刺激性很大.
$ I( z( O; L$ H( h如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.8 Y+ \3 Y. e; d2 O" t( W5 _3 i
PS:我沒用過
  n( J( I+ n  o# t- s9 D係大到, 如果留o左係指甲到...; x5 a& p5 s- d* o6 T7 @
會蝕埋指甲添呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 19:08 發表   
0 b2 r: ?& U3 V; I0 n
; j: v* A% M/ w, tshinobu姐姐噴去patpat度
. s" F* W5 N8 J" T& u' H* }其實下體既毛真係唔適宜脫2 i2 E* b$ s" o! }/ t) y9 ]
因為出返的時候是很痛苦的(好吉)- S" f2 h8 H. F/ w$ L
其實每個人敏感部份也有些分別7 @7 t. M7 \$ i7 K1 D6 k8 j# ?( w
別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題; q' Q5 w* d3 D
搽手就出事了
" i) ~& q$ X3 b& Y7 ?2 f# o用脫毛機比較好吧
9 F+ e" N2 b- k. k& R5 Q7 a
係用手指渣上去 : z. L2 V% i+ f2 c# R9 ~
吉就唔係好吉 ( a4 w+ r( g7 L  O# ]# a
但冇o左...著under時會好睇d,
5 p8 l: X8 a7 \* r而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-8-29 20:41 發表   
- E& W* s( o" V" y  [姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?/ |& M9 J* @$ z6 Z/ P+ N* I! t" j
脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,% z; G8 d' i8 y
因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫 ...
2 i( S9 w3 G2 ~* ^1 g( `, {
有心, 血已止..
* O; p& g! E* S7 q0 k/ Q但... 可能結o左"招"(自已睇唔到)
( o) C8 p9 R( Y/ C6 w3 g' Q5 K好痕
* w- o1 U8 P2 Z% y6 M
! s& o& H) n$ m- Pps. 支野買o左我$8x 好貴
; f* O$ u" S6 M: V2 G9 e: c' V只o左除毛快外... 真係幾快就生番' F2 C8 k) W0 N7 B9 E* i$ m
) |) y  n* z. t! Q
但我用拔毛機...成日留番d 毛係skin...變成1個個黑點/發炎....
  P3 L3 P% K0 G, ^- q
5 c3 [" d5 n0 c' \+ x$ V2 |[ 本帖最後由 shinobu 於 2010-8-29 23:40 編輯 ]

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-8-29 23:37 發表   
( J1 o5 u# ~- m
4 a6 G  M0 e' i& }2 V' e( G" X2 ], f係用手指渣上去
0 N) t$ O  Q3 J! K/ C9 k5 F吉就唔係好吉 . F3 |# q" n7 m$ ]$ n* z2 |# y
但冇o左...著under時會好睇d, % R- a  e; i# O
而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....
/ O: x8 A# P' t4 B: M生返出來時好吉的吧~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 23:58 發表   : }  Y6 V# [  q- A, x3 F' Q: A2 h
3 R* j' k" M' ~; N; ?& z
生返出來時好吉的吧~
' i  r7 g, b% @5 \8 m
咁又唔係太吉咋喎...* Q1 J# n7 d1 u, E" a! v5 C) a
我都試過前面脫架啦...

好恐怖咁喎....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-30 15:58 發表   
) e+ j0 {, k7 u7 R6 i好恐怖咁喎....
4 b9 D7 n8 W+ ^  O, O係超恐佈...

It's terrible!
# O$ M" U+ l% O5 O7 nBe careful next time!!!

咁d Pat Pat毛點脫好

引用:
原帖由 bill2040 於 2011-2-10 10:15 發表   3 `/ D8 y  E- \5 D7 o
咁d Pat Pat毛點脫好
  i% C/ J0 c5 |% k  t5 t5 V( N
) `4 R7 m7 [1 V: t/ }
用脫毛機吧

謝謝分享!!