嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果只能選擇一樣...

如果只能選擇一樣...

假如只能選擇一樣...$ |& ?" K0 m* i" o: ^4 c- h
a. 同自己喜歡的女人做愛# D2 ~! b) @9 \9 e7 b3 A
OR3 g6 I+ z! o2 c" }
b. 穿自己喜歡的絲襪&裙# P) K: w9 H. b' m) }1 R. D' i
你會怎選呀?
8 ?' k+ q& K  L; u$ e0 Q' X6 ^- y邊一樣既滿足感會大d ?5 `# P0 I% w# m% v% V; ]# Y

3 G$ K2 I& T2 t% h- `[ 本帖最後由 kaw 於 2009-12-30 04:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好難選擇喎...

我選擇穿自己喜歡的絲襪同自己喜歡的女人做愛 (因為我而家都係)

羨慕樓上位CD

回復 1# kaw 的帖子

我會選擇a。

引用:
原帖由 FS6573 於 2009-12-30 17:35 發表   
$ u7 ]- ]- B) ^我會選擇a。
, n- h( V% ]# t) N4 @# s! ~/ Z
me 2

根本就兩回事, 唔需要揀

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2009-12-30 22:41 發表
: B7 w: P8 S: a2 r) B  h; u根本就兩回事, 唔需要揀
& D, Z2 L& N3 T8 G/ s# H# d, K$ ^
係2回事, 但係通常好可能你心愛個個會唔比你著絲襪&裙. A0 C" j/ }2 c8 t/ `& H8 ]7 I
不過3樓個個真係好..2樣都得..
; a* Q/ |4 R7 ^6 O" z5 E7 o可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||

b. 穿自己喜歡的絲襪&裙
& C: _# c/ E7 k2 u5 M* k0 q7 E! I/ n. i! @% [
A) 的即時滿足感 時間短過 b)

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 30/12/2009 22:41 發表   
: r* N- p% _1 E: S/ F* j根本就兩回事, 唔需要揀
' l6 K$ l/ E. R4 j$ j5 h! k7 @
3 D6 A" D% W4 U5 E完全認同這是兩馬子的事,但可能angela未經歷過某些決擇的情況: `7 A& P) \0 |3 }
其實問題只想探討下戀物對大家有多重要而已...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 31/12/2009 21:31 發表   5 B* _9 `( m7 x5 S( }, {* x0 c; W
不過3樓個個真係好..2樣都得..
0 c  q; e4 h6 W' r* ~可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||
* \8 W1 \5 F- S9 o- C# E

# T; M" w% Q! m) G7 r8 J9 O4 _* B8 |: K我也十分羨慕3樓的那位...人月兩圓  T" B- ?! J& a# W0 J) I8 l
曾幾何時我也有過這樣的一個女朋友,可是自己不懂珍惜......' y* F7 d' D9 ~: E( r! f
結果一去不復返

引用:
原帖由 FS6573 於 30/12/2009 17:35 發表   
1 J5 \1 `& K1 m  g我會選擇a。
4 D  v1 o: e8 X0 a. i  h) M% [
: G. Y4 f9 ~2 n% j4 C2 G( B2 Rme tooo...我也是

引用:
原帖由 Saya 於 31/12/2009 22:31 發表   
) J, `8 O0 [( Lb. 穿自己喜歡的絲襪&裙
5 W; ~4 b% w! g* }3 {
% e; R# @  @; w( t" Y, q! lA) 的即時滿足感 時間短過 b)
0 Q# \5 f( V& g6 `2 B8 t! Y0 x4 }( p) |) x+ b
Yes! 8 S$ V& {# T1 s9 L, A* z' y; ^/ _
但A.可能會衍生一段長久的關係 (有時間性)- [* O. b( A/ i' ^* c8 x
而B.隨時隨地興起也可以去買和穿 (無時間性)

我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

我會選A,如果只能選一個,不能枉費身為男人
迷戀彩絲

咁就真係要下你愛邊個多D
6 u# r* Z" b3 `; y2 i又或者邊樣當時係你身邊

同自己喜歡的女人做愛

穿自己喜歡的絲襪&裙7 L% {9 K' z- Z( A! x- W, ?
a.只有1時快感

me too& u1 ?) M& V5 o6 k1 O9 ^

6 h, x9 D# [" e! l7 L2 m/ c5 d
引用:
原帖由 小文員d-cup 於 2010-1-1 22:42 發表   
) s5 D7 K5 g# k3 `% A1 l; w9 S我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

同自己喜歡的女人做愛

最近訪問的版塊