嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幫買校服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-12 06:46 發表   - a& A2 M- ?% r8 U+ e" M
; z1 W- S0 x  V8 q3 Y; P

, Y5 C7 O: x8 [8 R: R1 _跟住人地問買嚟做乜,老實答係自己著
5 h5 B) e* _$ z: b
reply with this answer
: G' x2 d0 T/ o& s! Eyou may be refused to sell for some shops~~~~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實我每次買都係話自己著,所以次次都岩身唔駛換,有時仲有得試添。
* [# S  J' ^  }) W* Z9 a樓主想買邊間學校,咩碼?我可代買,詳細你可pm我

最怕叫帶個女仔來
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2013-8-12 17:22 發表   2 V- h+ m, B3 c
最怕叫帶個女仔來
' n2 y$ L0 \* F& I; ?, i; z% E$ H好似話講嚟講去講唔到咩碼,又話幫人買就會叫你帶個女仔嚟

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-12 12:09 發表   5 G" X7 r; f  E" T1 t( h2 ]

# O, ~, I" q* V, ^$ treply with this answer
5 e  x2 H2 {) p7 Z2 gyou may be refused to sell for some shops~~~~~
9 Q# y3 }% ?% \9 W3 Q一間間啦8 F4 L: m* p* t. V4 [
有啲根本唔會問

最怕叫帶個女仔來
我愛女生,要做女生,女同女生。

我只會話,距唔會黎
7 y$ `4 x: h* M* U4 ^雖然從來無人問 / C9 ?, {1 b4 C( V8 z
聽最多係
# o, ?$ I7 Q6 @3 x好肥渦
  |. K1 l" J( A2 A" p我答係呀
' c2 d6 G0 ?" E+ G# Y: a3 {有一套口岩身就帶去話要一樣大

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2013-8-12 23:28 發表   
! y$ J! X' ?$ G6 X0 r最怕叫帶個女仔來
2 y: ~, J1 @6 b: k
可以話距行動不方便∼∼∼

既然而家傳到連昌記都會問既時候下,莫講話金鑰賣唔賣
2 i" \7 ]8 ~* c3 l' h6 M遲早連去百佳買嘢都會比人問, G6 n1 k) G! |! R% r2 y) o7 W3 p8 ]9 L

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-13 06:37 發表   : S# [, _7 E9 L2 L" u. G
既然而家傳到連昌記都會問既時候下,莫講話金鑰賣唔賣
4 Q3 ?9 R" u' ~遲早連去百佳買嘢都會比人問
* R# V, W: `3 r2 Q5 r1 X
( w' s) ~7 t$ |/ S2 R3 k5 `
去m記...   sales姐姐問我買黎做咩, 我答...   唔係呀我幫人買架炸...唔係我食架...個女仔又唔自己黎
誰料你為了他可這樣不雅

類似啦. S: P! }; n" k' d3 A
昌記以前都有問我& r+ }* u( B% A6 c" h7 L
問我要咩碼囉
  k- j: F. H, F; \% Q0 B但無問買嚟做乜

趁人多果陣去,佢失左比你之後比錢走人

豐昌順全線分店都易買,去過沙田,北角,屯門,大埔都凈問要咩size同要唔要配件(腰帶果d),去多幾次就完全唔驚啦

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:21 發表   ; o5 w0 n2 p2 \
豐昌順全線分店都易買,去過沙田,北角,屯門,大埔都凈問要咩size同要唔要配件(腰帶果d),去多幾次就完全唔驚啦
) Y6 l* c6 Q( }! \* [1 z, A; A
1 W* `& S: V* `* k
豐昌順直頭叫好好買啦!

我人少先去
* u/ X0 \& t2 ~  s. x最怕多人∼∼∼‘

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-14 11:50 發表   
; [% k& P! Y- @7 y我人少先去
8 O8 o2 C5 _& W: \最怕多人∼∼∼‘
$ c4 {0 M' e8 t' U' n9 r
人多人少都係咁買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-14 12:55 發表   & v: o: `2 `+ ^! }- P

* P9 m3 N  L0 _) V8 s2 u人多人少都係咁買
  C- x& R! S7 n& ?' }8 i
人多(客)趁亂... sale屎唔耐煩趕客  k# ]( S9 k7 C1 M# b* g
人多(sale屎)... 口技搭夠, 差啲衰一鑊
3 |  @$ |* R' W0 H, |人少好辦事... sale屎得閒問你野
誰料你為了他可這樣不雅

最多咪問系唔系幫你親戚買咁,隨便答就ok la

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-15 02:23 發表   
- I. x# ~6 E" h) F最多咪問系唔系幫你親戚買咁,隨便答就ok la
, U" z) x4 J; i* V* v# {! G. T& j

- u/ W5 Q7 D+ {- |5 [# Q) M& y點會問呀0 T, [5 [# A/ \+ v! \! ~
最多咪問幾多腰

有D shop 要求留下學生性名 ∼∼∼∼6 ?4 V9 f' `' A. e6 ~
不過我係老作(陳小敏) ∼∼∼∼

最近訪問的版塊