嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

現實CD就好易。5 Z. H2 r( I  y8 A6 ^
要發夢,夢中發現自己係CD緊就好難。" W- S2 B) b5 C, y
但係,終於發左個CD夢而醒返成日重記得!
  v, b! f2 D: d6 k0 T( L( c# `4 Z8 _2 `! Y; n& W; }
可能瞓覺之前睇緊自己新拍d CD相吧。
: ~. J. _7 l/ l! t$ J夢入面,我居然同一班姊妹一齊CD緊,應該係同人一大班一齊屋企CD開Party 吧。( X1 S7 x' c' C& r/ Y0 u" ^
夢中感覺係…嘩,終於同其他CD同好一齊見面。少少驚喜、又驚又喜。
/ ^+ k, B! i, t- q2 s之後可能瞓覺之前睇香港一段情色xx新聞。
: N8 ?; j! E+ R& [" |9 E4 A, e) D5 e夢入面Party見有一男一女xx緊…& {# R- y  ~0 A
Wow…但夢入面既我好似見怪不怪咁,3 F6 Z* f8 l# M8 B; T
( S/ u9 R/ M. P& l9 m2 w
根住呢…只記得根住係夢入面醒左(但重係夢入面),而驚覺其他CD都好似突然瞓緊/剛剛瞓醒。! L# X* q$ q# ]6 s3 f
之後突然覺得…大件事喇,點解我唔記得party之後發生咩事既,係咪我地全部比人XX左!?  U. B! p9 {/ t5 E% O
. ?* h: N" u: T. R

% W, n3 U( n( L7 ^: h完…4 z9 Y; a- j" U  W; _
1 i( w2 L3 D/ a
之後…就現實中真係醒左.!1 C1 I! H( l' G3 F2 }6 N

覺得好的就按一下感謝吧~~
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
妳第一次夢到自己cd?

可能是每天晚上總會穿

好兆頭喎,早日實現 (除左夢中夢唔記得個件事 )

發呢種夢真係又驚又喜
7 ?4 Y9 g* A$ ~* G: r5 Y$ j* I, a; E9 d: w& d3 p9 G
我試過發夢自己變左女仔,仲M到6 ^0 r% _" e. _& }3 @1 d
一醒,真係濕左!

引用:
原帖由 denisews1018 於 2022-6-9 21:15 發表   
1 Z, q0 y! z( Q妳第一次夢到自己cd?
1 a$ \0 |3 @3 |

" L& i, o! h4 M; c係呀,第一次。/ E/ H4 J5 m: L3 w5 \, K
$ E& \. p4 N" Z& k
引用:
原帖由 okmijn 於 2022-6-9 23:39 發表   6 ?( P0 a4 W- o, D8 A) v
可能是每天晚上總會穿
; q- A# g; W! I9 U- F# W
的確係CD中睡覺。但已經好多次也是CD睡覺的都夢不到自己CD呢。
4 h) R6 E# F( V1 I. `4 _6 r1 o$ j) ]5 d8 ]- }# G
引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-6-9 23:41 發表   % {+ C: v0 I1 ?( Q8 ^' n# l
好兆頭喎,早日實現 (除左夢中夢唔記得個件事 )
  c* F8 p3 ^/ l: q; r( Y睇黎係啦,今日磅自己輕左!# G2 `8 m5 N/ }% W5 Q

+ \+ v) X( L. L! l( D' v2 g7 X
引用:
原帖由 1677 於 2022-6-10 03:24 發表   
9 F% f0 v7 K! z/ d8 s$ D發呢種夢真係又驚又喜/ X. O1 E; l( e& U& T
& d( N6 `  H& D3 J
我試過發夢自己變左女仔,仲M到) t! q$ ~0 n, N$ P0 U* U* N4 K
一醒,真係濕左!
9 R8 r  |* A, d. S( T+ `2 v- @
嘩,要夢到M到重難。) o  a7 D" O2 p
引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-6-10 09:08 發表   
2 \# c2 C* E9 _) u2 k你就好啦, 可以發D 咁享受
. ]  B1 ?: y' m3 \) f* @( y我估係因為我瞓覺之前,修緊自己d CD照…咁就入左腦。' I1 `% A; W' P: F9 U
: `" I2 j9 Y) R9 @: u5 q5 F
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-6-10 10:05 發表   + S. ?" u, }2 Y1 Q) H8 F1 u
8 R2 L& O; n8 l
9 Q) X6 W: ]& _; m
係呀,第一次。
- Z$ w1 }" E- e( U) N8 I6 |, s$ X8 @, q- u

4 T& ?* a8 `" y/ u. m% `的確係CD中睡覺。但已經好多次也是CD睡覺的都夢不到自己CD呢。2 {1 J- {/ ]/ h: q9 @* m( s: B
9 i( J. ]; n6 G1 Y. c/ J
0 }$ X  A, a, ^/ Q
睇黎係啦,今日磅自己輕左!' u1 T" B+ H1 w# e$ p

1 r3 K+ F4 ~. u* N- E6 ~$ _6 ~! d
+ b0 _, Q3 N+ H嘩,要夢到M到重難。4 v) [) g1 R% H& k# w& j
7 S& ]% V( ~! w/ j. ^: o3 Z0 d
我估係因為我瞓覺之前,修緊自己d CD照…咁就入左腦。
) t" J# B# L9 _
(你的cd夢好開心噢 )
+ G1 q1 ?$ V4 q4 ~( c  p2 D, u- k( D3 a1 x7 D" ]% N  t: w
3 z( X) [' X2 B. ]9 n
我也發過一個cd夢,夢裡自己全身貼身女裝,在一間豪華大宅(不是我家)裡面行。我逐個房逐個廳咁自由自在行,也可倚著梳化隨意半躺下,沒有其他人,窗外透射日光進來,可知是日間時分,但我沒向窗外看,也不餓,也不想去廁所。正在享受這份自由時,突然想到:我在這裡是出不到外面的!- l7 D) J* ~5 {0 k* u

) q. [" R) j, q: _$ l1 `2 h; r跟著便醒了!(醒後有點害怕,不停透氣 (!)~ )

發完夢就現實中辦一次

最近訪問的版塊