嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想

幻想

本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方
0 x0 p5 M+ v. W3 i亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
覺得好的就按一下感謝吧~~

幻想有可能成真.............

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 04:58 發表   ' ~- t* Z& y' ~8 k+ w  z0 C( X
本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方 ; a6 I8 h6 W7 _1 m4 m# b$ _3 B5 X( j& o4 J
亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
" t6 `0 o8 u, V+ m+ K
0 x, j6 i9 k: A- X( q" F! N% L
我也有幻想,被輪姦

只要有,夢想
8 Y  v  w) B3 ], C# E# X(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

咁你想點呀? 出post在交友區
' @  W& t  s; b+ k係唔係想夢想成真搵個人調教下你

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-5-16 09:50 發表   
: X8 u7 M  m4 L2 G( I* Q7 ]; g幻想有可能成真.............
5 X% _# V3 ~/ w, B+ N, N其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感覺真係好有feel 不過實在太驚被發現又驚自己會撐爆D衫,高跟鞋亦好細對,就無再試+ X, f# J7 ^4 K! a- D3 z

0 j( m; u, A- {4 h  g[ 本帖最後由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:26 編輯 ]

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-16 11:13 發表   & [0 x) G. a4 g4 C, x2 A
9 V' m- d* D+ F% a% x, b

1 T9 P( a6 [, [7 z) h+ V我也有幻想,被輪姦
) ~" Z( G3 U. P& S3 k我常常都有咁幻想架 好有feel

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2020-5-16 13:07 發表   . A7 e5 c9 T7 y; p( [1 c
咁你想點呀? 出post在交友區
/ y: x" s* r% v) E6 V6 d: W係唔係想夢想成真搵個人調教下你
+ `4 s) a4 w2 J; J$ h1 h
哈哈,都想架

我也是戀物

我也是戀物, 尤其是D女著過上身既胸圍底衭仔。收埋幾大膠箱咁多。因為太多, 但丟又可惜, 多數送俾D又中意玩胸圍底底既朋友.  A- t# K0 X" ?# ~  @5 G0 H
: U5 P" E; M" b0 l7 X. x4 Z0 |
有時有D朋友上到來揀到中意既來玩同聞, 亦有人忍唔住要即場打飛機添的.   也有人叫我一齊打埋一份...大家都感得刺激又問心..
# J5 \0 {6 f6 Q, p. d
+ a" B  p4 w# {3 N8 X) t今時今日爭取多D開心才是重要...你同不同意?
; o# @" M, U6 w8 Y% k+ C% L6 c8 \9 d9 z' y3 H9 Q: S
我wechat : chat_me_hK

很普遍的,習慣就好。

希望你?想成真!

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   - t) i- O% F! T4 x$ O3 u& P

. [5 K; H/ B& v: y0 O( H# {其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感 ...
, B$ @3 L' X. Q( G) w  ~1 S6 T( {7 H# Y
以前我都係咁2 F# k" e. i4 p! |  |4 d
後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意
2 W+ a4 G; T9 O: {9 X
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# ChrisBB 的帖子

我都幻想過著女裝比人輪姦!

回復 12# tintaitai 的帖子

我都好中意呢個style
6 q0 |; T% ~! m2 n0 U# }( |' q% l4 n. }9 k1 c- Z

回復 13# Sam_4939 的帖子

好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   & O4 y: |/ j/ g5 ~. G
  D; e, J; `' L5 ?* {4 [6 L
我常常都有咁幻想架 好有feel
  O6 H- K6 V7 f8 Z6 V: {9 ]7 B, y8 c" N, R* y0 o
喜歡女生這樣穿
% b( {$ \8 P5 P# |" Chttp://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html

引用:
原帖由 tintaitai 於 2020-5-23 14:34 發表   5 }9 M( J6 H+ j, e7 q% s5 Q
8 v1 |/ _( Z; @& k
6 E" N4 `3 Y" {) H
以前我都係咁
0 s3 s( ^. s$ S  Z, O% n3 U$ B後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意
5 n# O" @! d, K1 R2 ]236037
8 ~/ B0 V. @! k好靚好好睇

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-5-25 23:51 發表   $ o' E0 n- N/ c* G  d
好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。
% M. C  r% N3 K' b. c7 Y
同學仔 俾幾多個人輪

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-26 00:23 發表   
! h1 l: Y- R  G* j* x) g# E5 X, l1 W0 P$ B
8 M- |3 b# Y: ^" }% x% t& k& `
喜歡女生這樣穿
, n6 @% Y4 f# ~% ]http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html
. [" i' D. P) c& N' K, V! ?! q6 n+ ?
戀戀點數唔夠睇唔到

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-26 17:33 發表   
3 ?3 j1 h1 a8 {6 X: \0 L' ^6 ^) H+ o- S' S2 q/ f
戀戀點數唔夠睇唔到
+ H- \- `" [9 S0 ]& w* r

. T8 Y( o/ K- M8 V. e& Q) j4 f4 Y現在看啦⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

最近訪問的版塊