嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇sis鐘意用anal plug?

有冇sis鐘意用anal plug?

我啱啱買咗人生第一個anal plug
! {7 O3 ]# }  N" h一開頭放咗入去好舒服) j* d7 K4 u9 n. o' V, n' P" ]
但慢慢就feel到佢太細. J. \; }5 f* r3 b
妳地有冇用咩size?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我最近都在嘗試這個/ ~$ K* q; U; _/ N1 J9 ~

5 C4 o6 v- ]8 v3 ^
" n  j6 h" M5 n0 L之前是在用這個1 o& x. i) [+ |1 f! J
http://www.g-sexsation.com/ShopGS/goods.php?id=11042
, o; s( r8 ?$ {/ O. T' P& S' C; r2 N6 r2 t5 ?6 U4 ^+ \

我用細先可以好自在咁戴全日,大(size 1.5寸)會刺激d不過成日會跣番出黎

7.5cm直徑的肛塞我可以24小時長時間使用
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

i also use this2 w" A/ x9 g" y1 i' V" q

* A  i0 u4 [% H0 ]8 chttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   + I8 N4 C0 [: @; F: ]
i also use this: |+ l6 }9 _; r- f, w( g) l$ W
9 Z# w8 r, N9 l! @  }$ h
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
6 u$ m! e; O6 @, b/ S我一直想買,但之前上網搵都冇貨

依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,
/ ^8 @' M$ O/ j1 p; p* e
: x! a6 b0 K! E: j& Y( @: k4 [到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-7-19 16:57 發表   
5 x2 R6 Q. }' r; c- A+ b- l+ w- p依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,5 [) R$ S# a, s. k9 S  q' d
' |. o  z0 |8 U
到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁
" C" D7 f3 J( \8 k2 ~" U2 E4 m: R7 Q% o
除非你玩到可以用拳頭塞入肛門
! G( V7 J2 |) m) r$ K或者可以用我簽名檔的肛塞才會有大便失禁的可能

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-17 20:58 發表   
* Y! ^1 `/ q2 q/ x0 |  c- A4 D我啱啱買咗人生第一個anal plug
! n  l; T0 J9 C" L一開頭放咗入去好舒服
; z3 v* f" F' \* a. ]0 \7 I但慢慢就feel到佢太細: z7 S& w' n: d' s; `/ q
妳地有冇用咩size?
/ p' U, \. p2 G$ F
肛塞我第一次使用它已經上癮
' a  n3 x/ Q0 k! m3 M7 j- v回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)' ~9 m) Z5 F% x: Y' `
而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-7-19 18:36 發表   ( }, b' I! M" g2 K! F! \. V& u2 h

$ g6 x0 |" J2 ^( g, c肛塞我第一次使用它已經上癮
3 J& Z; F4 z. M2 ^回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)0 i' D9 u/ }% N% Q3 W
而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能
8 d% |* h  f' T1 ^4 Y" Z) [個個人癖好都唔同,我可以理解,( |7 x* j4 ~2 o  d

- Q3 f; g, v0 F3 e- v5 C: Y不過肛塞你鐘意就好,我都係鍾情絲襪高跟鞋多D
% R) ?# b9 h* k# F1 j) p$ x
5 O' [9 a7 Q( h- c3 V: d都係同你使用肛塞一樣,第一次著絲襪高跟鞋已上癮回不了頭
$ O( m, ]3 ^5 ?/ x6 X
) i& T6 m: J  S因為著絲襪高跟鞋踩住個石屎地個種心情,同你係條街上塞住肛塞黎個種心情係一樣,8 c/ H0 I0 I' u+ U
8 P* |  G- |% n3 M
同時好多真係女仔黎講,著高跟鞋會著到好痛,對於我黎講絲襪高跟鞋再痛都會著

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
( N! Z3 a. V6 W( j, U7 E& {i also use this
' O2 c1 ^6 f$ F3 F% ?( ~
; R3 f2 h) e  \: e9 Qhttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
8 d( b, t& K) n( N0 r# }. Y

Q) O5 Y/ @/ Z; F& \e個正喎,幾多錢?

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
" y$ w# d% I: w, N6 ji also use this
/ Z: j# F1 d. q, O- C6 S3 t1 z2 R4 w% T* c3 j
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
, ?4 s) P7 K& V
+ y% Q( Z6 f4 ?1 n呢個好呀,不過我買左震蛋果款

引用:
- X2 z: G; I, X) B6 B# c* P/ Hi also use this
+ r( j7 b. C/ a4 D6 k
6 }! i3 O& Y2 Jhttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
' q% h/ |" v( P" b* c. H# \( n# W9 Q, B' u5 o7 W. A7 \- O7 ~
少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望

新手可試1.8-2.4cm, 上手後可用3cm以上

回復 4# maria-ng 的帖子

咁大支,睇到都驚,比我唔敢放

我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....

想買依款,有遙控的,男女前後都可用。5 H  m; Q5 [: }; }, D, @/ ?, P2 j

; F7 Q5 O! W* ?5 c2 T- k- V" @' B- m: p0 J4 G7 ~5 T

$ H* b: \' T- W3 `) @1 {- a4 B[ 本帖最後由 samou 於 2020-7-23 16:45 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-23 14:02 發表   
' V& L, o; i3 Q+ I- z) G2 e. s我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....
# i* ~6 v7 F; f" |我已經習慣左長時間使用肛塞,塞住出街平常事.........

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-22 03:49 發表   / f: d+ [# L2 b- }
咁大支,睇到都驚,比我唔敢放
1 c" S$ R6 @  }- }, F6 ~5 k這枝已經是我使用的肛塞最小型的,直徑小於7.5cm肛塞會跌出來的

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-7-22 01:20 發表   - ]/ f+ V2 S: v8 U* }8 _/ a
& N/ c6 }5 V3 Q8 V, |. C0 K
5 b0 [+ t0 j9 k9 S; f
少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望
8 X( H; d/ n# D" @- b# d% B

; a& u) d0 s8 H+ b- \4 l. {我覺得用假9容易有前列腺快感多過D所謂前列腺按摩器

最近訪問的版塊