嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD新手絲襪一問......

CD新手絲襪一問......

想問各位多數會以咩形式買絲襪(親身買OR網購....) 親身買既又有冇D咩推介既地方∼?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
buy by myself....
) o% a/ s! k$ m) F: ~  ijust walk in and buy....

小妹平時都係自己買,馬莎都係一個唔錯嘅cd購物地點

當然要留意size~
4 D% p; K+ R9 v' v6 p平價襪,短, 褲浪短細。/ B+ b, ^, N- K
如果你不高大, 身材瘦就沒所謂。" Z9 H  e4 @1 O- d3 I
如果要好quality, 有彈力,Marks & spanser is the best in HK,我現在都從外國買,D料同款都正好多。
. t- ]6 n: `" b+ x! d# o但初玩者香港買吧!

直接去買...- C0 n  x8 J" ?) p  N8 E) c+ H
唔洗怕....你行比錢一定賣比你...! O; z! Z& ^' |) e. }" j; {: b# e
' K. i5 C2 N& ]7 G+ C$ Y1 ?
之前沒野做就女裝去多.
+ }! H" V' k& }/ m現在要返工多數 都係男裝去買...$ |7 H  E7 H  x" e

自己買
8 o- h1 B1 x: F( B6 o  [而家男人買絲襪都唔算係咩一回事架啦

引用:
原帖由 Terry220022 於 2013-8-23 12:23 發表   / q: Z( a) D2 {$ b7 n7 C2 r4 L: k
小妹平時都係自己買,馬莎都係一個唔錯嘅cd購物地點
6 O  y; b0 ?4 C馬沙啲絲襪大約幾錢

回復 7# hosa 的帖子

唔特價果陣約$100-200對,啱啱final sale 果陣,就有D精選款幾十蚊對

自己買,可從排檔開始;氣氛不會令人緊張。
- d+ M1 Q# L- A" g" Q( S6 V佐敦、北角都有。1 i! Z4 _6 G9 _
試試。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

如果買肉絲遮腳毛, 要幾多d先夠??

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2013-10-9 12:45 發表   
3 q+ R9 s- o- k- Y如果買肉絲遮腳毛, 要幾多d先夠??
' Y) q0 m! p) U3 w8 q$ t3 {
起碼40D 以上,
$ n9 d' u$ _% H6 ^但建議先脫/剃走腳毛先,買簿身肉絲會更好

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2013-9-17 19:22 發表   : _, |9 |  \& ]+ T; |. H2 W- h( N
5 f! f9 ]$ B4 x3 f" e4 o佐敦、北角都有。
& Y, T' E& o! h6 i, c6 x試試。
4 o5 L1 m/ `  W果度買的貨色和質料唔得

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2013-9-17 19:22 發表   . K; |7 P& J; S' b: M5 G/ G9 C
; q" _7 m+ \! t佐敦、北角都有。9 _8 r$ Z0 K5 r  U% ?% i* J% }7 K$ R
試試。
% i6 u( [' m- B/ P6 W! z
. M: W: U# b4 x5 [# l6 x排檔不是更顯眼嗎?

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2013-9-17 19:22 發表   ) H6 ~  Q* k7 v. F
自己買,可從排檔開始;氣氛不會令人緊張。2 ~) x* K& m% O5 K# p
佐敦、北角都有。
7 m4 v! _) O$ \試試。
0 W1 U3 D/ _! u, H4 F* h
5 k. {+ @) P2 p# t- O( O
北角馬寶道,我初買練膽的地方.....不過而家有淘寶可以方便好多

淘寶真係有好多, 而且好平, 雖然好似唔太耐穿

可以試下去log on 買, 質料真係唔錯的
- P7 r% `3 }2 W4 {穿好多次都仲好滑

最近訪問的版塊