嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

厚度問題

厚度問題

近來買了120D 深綠色襪褲, 但發現一屈腿及腳踭位肉色全都露了出來9 ^$ E  \9 A0 ^  J) l
到底有沒有那種是完全不會露出肉色的?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你的身形係唔係有番咁上下分量

引用:
原帖由 fanny 於 2009-1-21 15:38 發表 % Y+ R8 O5 F( G' d% z
你的身形係唔係有番咁上下分量
; p' Z4 x3 \& H6 w
高lo, 我發現露肉情況多數都係係轉彎位先出現, 我自認大脾都粗, 但係就咁睇, 露肉色既情況絕對唔夠腳踭同膝頭位咁明顯

回復 1# 的帖子

除非著個個太瘦,否則灣位通常見到D肉架!
Z6X21X5(A)

引用:
原帖由 yingkit2008 於 2009-1-21 20:41 發表 + e: a+ ]& v0 z! r( y2 q( \
除非著個個太瘦,否則灣位通常見到D肉架!
# Q: Z7 Y! Y1 \% a5 i  |! J
唉~唔知點解硬係唔鍾意著襪褲個陣露到肉出黎

著多對或者著棉既

引用:
原帖由 fanny 於 2009-1-21 22:25 發表
$ X8 v4 o8 i2 E4 X% \' l著多對或者著棉既
( U; U. m& Y) V  I- G6 v
但我見有好多棉既都有花紋, 定有D係淨係得直紋的?

我覺得有少少透更美 !!

一係著綿質的,如果唔係都幾難避免

引用:
原帖由 jojoon9 於 2009-1-22 13:24 發表
! W; v  E4 m0 ]  l- {" @! _一係著綿質的,如果唔係都幾難避免
- L( g9 k4 R  G% _& w; p" @
棉質, 成人size有沒有白色?
. V) }* |/ y% R6 G- V: C# k  d我見白色好多淨係得童size....

白色有隻叫FCK 華貴既,台灣有白色嫁,你可以上yahoo 台灣打fck,好多地方都有喎

引用:
原帖由 tsuick 於 2009-1-23 03:06 發表
1 {* h! t9 v9 {" V  W) S白色有隻叫FCK 華貴既,台灣有白色嫁,你可以上yahoo 台灣打fck,好多地方都有喎
; g/ l8 C3 T# r! `( pthanks, 我遲少少試下先

咦, 華貴送唔送貨黎香港架??

台灣有D網站會寄黎香港,我試過買,但要先寄美金現鈔過去

引用:
原帖由 Yoshihk 於 2009-1-23 16:49 發表 8 t+ d6 w+ i, L3 ]1 {
台灣有D網站會寄黎香港,我試過買,但要先寄美金現鈔過去
7 A. H# m' w; J
有點麻煩.....

唔使寄啦,大部份襪鋪都有得買,我以前買過一隻白色好厚身,佢寫50D但應該有成90D咁厚嫁,好舒服但買唔番了

引用:
原帖由 tsuick 於 2009-1-24 10:43 發表 1 X4 {* R- Y- q; S8 L+ u
唔使寄啦,大部份襪鋪都有得買,我以前買過一隻白色好厚身,佢寫50D但應該有成90D咁厚嫁,好舒服但買唔番了
0 K9 J& \& E/ l5 h8 J$ ?但係每次都俾人望住晒, 好唔自在, 加上有時要買到返去著先知透唔透到....

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-1-22 14:37 發表
' k% o( m7 x. K9 Q# I( h% @, g& z) x1 ]7 A* ~; v+ h
棉質, 成人size有沒有白色?
# @  Q6 @3 ~* E# j我見白色好多淨係得童size....
+ v, D. h4 A; }1 O# N& `+ z( d% i5 E( g0 P+ x( U4 F
棉質有成人size,但好少見!) P$ d- h$ v: I
而且棉質褲襪彈性比較差,1 r' s# a1 z7 e% F0 B6 S
如果係高或者肥,就會著唔落!
9 H; X) q7 W+ s
  D; q2 |3 p3 ^" ]! K; _雖然棉質o既真係唔透肉,而且比較耐用

或者試下買對280d,,如果咁都仲透,咁你試下買d深色d既,

引用:
原帖由 白天 於 2009-1-25 13:10 發表
& j' D- Q7 X6 H1 g或者試下買對280d,,如果咁都仲透,咁你試下買d深色d既,
4 t  O7 ]9 O" ~邊到有得買280D 要訂做嗎?