嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴, / ?8 r+ @0 g+ O5 E  F
我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.  h% Y, R7 _$ y6 V8 q' d, E
雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...
9 U6 l' d$ x- e2 t
3 Y/ h, k# |" d  d& w# [+ n依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋9 O( ^5 t- L) t. K0 |
我都搵左好耐
& D' I4 E0 W5 h2 S$ f% r- p/ w: m都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   ; k5 [: L8 p* v
All are yours or u took photo at shop?
" ^7 W$ E3 c' |3 \( t4 F
) W* r, ~$ A- C' L& t5 `  {- }唔係呀, 係我個collection 嚟架
5 P# S+ r* v* u$ _不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   & y  }/ _6 `6 i$ l# {
居然有咁大SIZE既鞋$ k! E! z$ a1 f7 H* `9 B5 f" Z6 |6 L
我都搵左好耐  c. G$ v+ ~* |( ?
都搵唔到~~
( H! M; Y- @- M+ `0 A

: I1 V& J7 K" K, x7 B! v有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
. I7 W7 c/ v1 J' u. q3 D我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   $ I( _  t$ v- N+ y; D
原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
: H# t8 {" M2 a, n+ Z1 G" Y  H

b6 I! Q2 j+ ~4 \大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   7 ]/ J+ Q# u6 _; s$ h* B. f1 y
# Z( I* t  o  U) f

/ |, e) [* N/ R有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
" W# }2 k, x$ Q3 E8 e4 p9 F我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
" a9 a0 e9 ]$ K( P6 Y7 |
0 _7 W, ?4 U6 `6 ?# Z$ j

& j# x8 I  k$ i: n7 R* E; }係呀
7 I! L+ g0 l, P4 S# x咁邊度有得賣呀?$ @' ?! p% b1 x9 U9 J" `* X
款又多唔多?- Q1 w: A: u; v0 v
貴唔貴呀?
1 J5 u7 Y% ^6 R( F* G/ H我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   
& i8 f8 d0 W, r7 }  [5 K( J# I  K7 B7 F
& m  z  g1 ^/ l

" d* ^4 l0 T" z; M7 z# |) O係呀# n( V: r& J. |0 b9 q
咁邊度有得賣呀?
- M: |7 \1 @- k' S款又多唔多?) y6 A( y! `$ X8 {! ^& h
貴唔貴呀?; D$ n4 E9 R$ @8 E, K
我都想買對
1 ?) |; A/ H: G9 q: X
6 U: C2 f+ A; D, i+ `' e去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180* m( @- p7 O5 Q9 c9 `
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   
' O3 @' D5 k( T; ^4 E
- Z' R! _& N- X' l0 @2 g8 R0 h7 h
* t3 p3 _- z( P) ?( [+ n% v4 ]# }去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
; j4 |, o' c+ K9 i# k不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
3 {& y/ I! n: D# L4 N6 l, U

7 \- F0 B3 [) S/ _8 m% r0 M) b  U
: r7 K2 o, n5 b& E5 M我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   
/ b2 F1 s) o) X' v- R
" Q5 h( t% T) h& K
- K1 x" T* e0 h2 E0 W
  D5 }" l% S3 p; A6 j2 ?( b- C/ h: M# e我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
; t4 C, {0 E$ s. A! V* z, m: P' T5 y9 b6 }2 Q2 T0 e
幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配