嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......" d* q+ U% }% l+ y% V
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬5 m, n; J' H4 I  j
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
6 \6 h! O/ N. m* q7 U唔知有冇人好似我咁?, {) l) n% E* q/ ?8 V1 @' ?

* I, Q" q$ }; y/ G3 Y$ m: i[ 本帖最後由 Babyblue 於 2022-6-30 02:54 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   / P6 {& `4 D* W- U$ y% ]- M6 y7 x
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......: |* @+ @- Y/ s. F
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
6 n# ?) J% }' m* j7 w% F但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
( w& E$ Y" |- r) k0 [* _唔知有冇人好似我咁?
* ?4 y5 e/ C4 s3 P# m6 A9 H8 Q" g% W( S' k
我多年前已經把自己代入女人角色
& u# U/ Z, a9 v/ _( [( i看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?
* V, I0 I" l5 p, l% d: |7 m) Z
" ~- B! C# l/ H. k1 ?
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
- E# V& ?" z2 r, j+ \: K) H. v自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
- O  I/ v' Y9 }" t# E5 b8 `4 o( N我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
& N4 C9 P/ [8 p1 }5 r但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟$ M( C0 n% Y+ ^$ x& A) B; N9 Y0 p
唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   
8 q0 V6 X. A5 m  b% A6 e9 h0 q- f又硬又軟,到底硬定軟?2 ]0 k: ]; a+ [/ m9 L1 d& W( ]

6 Y5 d; f- {9 f) R0 c& P
% o& n  p% [4 g7 l+ l& ~( y
幻想自己是女時會硬7 J/ k/ r4 u' b/ h$ F
但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   2 D8 B+ Q0 m/ x& e. H5 R% D+ {
  K# Y. u% I1 d0 `, G5 o; W
幻想自己是女時會硬* S5 o+ B2 z' e5 Z7 a6 O! r
但幻想不到自己是男角色整極都軟
' @5 C0 p; ]& a& s8 K( A9 O正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
1 b5 Z) |  m  s/ k  z自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
2 x. m$ f% f) \! T8 r8 R# B: y我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
: W9 e4 g6 C- T但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
; M0 H( Q" v' i$ A唔知有冇人好似我咁?
4 E' }0 G2 Q% {: j5 q6 x6 X7 U
/ O' a1 a+ L5 p7 R. `如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱
' ]- ]# x- U) i# ~& |
% L5 L- V4 y7 ^6 k+ `0 j1 n

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !
* G2 K+ {* s2 |.: Y; ~: F* R* ], Y1 ^  W
9 d6 ?, L& A" ]% U7 W& X
(睇下冇壞)到高潮的方法
0 [* y- H, [8 ?8 ihttp://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html
# B( ~3 l6 H2 C' s8 p! r.
- w! t, Y! }7 v- x( J, z7 R; a$ P' m# r* T- @  O( m& q  h# _
: ^7 j; m/ A$ ~  y- Q* E

5 G! z1 F8 a; i9 r
) D' V- N/ J$ w+ g& B; B( k7 j, W; y: x

# }3 Y- |2 u. f( }& t% H# C: \% s
+ U& g# z# j  ?
! a( K; k8 |6 x8 t0 ]1 k0 [, e+ |
* Q4 {) `  ]- |' I
! @/ Q( x5 O0 F" L+ u( {: f( P4 r+ W. [' L7 z& \2 c8 V, N
.
, X7 E, T. ^" Q5 t2 }7 E' F
# p/ I" e1 S5 a1 w, x/ m% I& ~# f[ 本帖最後由 denisews1018 於 2023-2-21 17:45 編輯 ]

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。
4 L4 Y: a& b) }; z不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角
) U+ b$ G! d5 Y0 {但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了2 h; K. l; T  C! i# f  d' T
我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.
; d, X4 @$ G6 T, J看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   # h* D5 x  N# Q. ~* }) i: J
切左佢鑽個窿就無煩惱
) _6 M" Y+ G) Y, W
! G- m# M2 q1 H# Y* `( ~
5 c7 R2 b% y# n% Y... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。
7 \# v7 W8 ]( v8 o8 S! L* O* l- T8 \& X8 H/ L* E
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   
: \0 [3 C1 V+ k$ `* `" l) N; [+ V* {! U: S
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色
" Q1 t- f7 o! n% ^( C6 m! a會幻想果度的感覺  U% u' K: A9 N6 G5 [+ p
不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!2 b& O; j! u8 q
真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快

最近訪問的版塊