嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

分享dvd浴室門背後春光+2張太太沖涼前掛有底底

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:26 發表   . s9 ~1 d3 [) [) B6 j
( o) \  ~0 \: \% C' e# A; Q
係呀!但有一樣唔比得佢知道!!!( s: m: X( V( J' h
擁有朋友太太及別人的胸圍底褲!
5 j0 F! m6 O3 d( ]/ t- M
慢慢調教

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:35 發表   
" x$ y1 z, z/ ~7 ^
5 F0 y( t' L! c" n女性內褲一個碼,如果身材相差不太大都合穿著,唔會知道,& w6 @4 P2 x8 ^" X2 `& g
我新年在朋友家中團拜所取走的內褲顏色,款式正與太太一條較少著的差不多相同,: B6 b- u2 {( X* x7 p9 Q
適當時機我便掉換給太太穿著,因太太少著,對款式細節不大注意!
3 d% Z# O; [9 g" t/ [7 H( E: Z師兄又有機會興奮

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-23 18:26 發表   ) h- C: a& {* w6 G+ `: z
) N+ m9 }& g0 a7 [) o
有冇叫師兄俾意見
9 _/ b+ m+ z- w有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,
4 p$ I' o, q; \. `7 A樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,
. A# w+ x+ [. u* O  y, z4 C由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 09:08 發表   
/ }$ p$ A9 E8 X9 Z1 I; c, {. E0 t$ J7 r
有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,% I0 e7 j  A0 l# }; W' |
樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,
# ^) ~: i" l" h) s4 ]1 c由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!
  m2 |& f6 x$ v3 o: Y  W
不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-24 13:32 發表   + ^9 @$ d$ B0 @
9 c, T4 L* x) @& y' D! x
不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味
6 T8 e1 J2 b7 X) u  \+ k) d" L2 D% f對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.

今明目張膽

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-2-24 14:02 發表   
- D& d) i5 M6 o# i( C( } 今明目張膽
2 l7 V3 t# Y# x9 r) a6 R, @" q" c0 J冇問題,以現今,其實都好普通啫,好多人都一樣喜歡,$ k- V4 Y$ S$ M! F7 h9 |# i  e
但唔出聲在自己心中,還假道學地非以.

天啊好棒的VEIW~
% x6 @) i2 h1 w. _0 H- @1 S9 [, m) G, I) N, G想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!

引用:
原帖由 gemini27 於 2013-2-24 14:33 發表   
  G% o* T2 \/ E  M: Z天啊好棒的VEIW~7 V  R8 t! f" {3 T
想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!
5 p% \/ Q/ j2 h/ B! @真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.
5 [2 _3 n8 X: g( B. P! i, W$ V- E  q9 }! O

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 14:53 發表   
7 N1 y/ g6 v, ]* H6 P8 N- O
% C7 |3 }" C' ^1 y真的?你太衝動了,可能到時見到真實撫摸到時,8 t5 |6 @3 s) s
會令你無法忍不住而射了,希望你夢想成真.
) s6 V: c/ T, |) U

2 U$ ]. K& T8 T0 q& G; l) o5 Lㄎㄎㄎ 5 L; E! h. f, L
我一定會拿來射
' Y) t: d2 R/ u7 f7 p3 g3 c+ p. z會每一件都射完一發再出來

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 13:59 發表   + ]7 G' J% s4 F1 W! E7 L
: s& {$ G  T; q: E, Q) \4 @
對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.
6 J, A5 N: I: S) y* L有冇師兄唔鐘意的口味?

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 15:38 發表   
( a9 r3 m' y$ l" ]7 J6 T  Z$ S9 N. K7 E
真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.
5 t( @; P0 W7 G. z
模範夫妻

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   
& j, k7 O5 Q3 G" h7 B! [4 K: C: S, g& v! Q7 A, N* {+ [7 W; [
& K( A( k0 K# N4 I8 G/ M( |
ㄎㄎㄎ
9 V% i- o* [, Y我一定會拿來射0 h( y2 S* G# Z) O. K8 m
會每一件都射完一發再出來
5 R& w4 I- C! g" p: i, E3 ^% M
小心身體受不了

這麼美又性感的胸罩內褲
  R; a% L  W2 J- _3 u: [/ P$ {) V我願意

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   
7 k3 |& {1 O& z; H1 z! F+ m5 J' k; G
6 s2 c) o# l! [+ E- P) b4 ?% A: s. C- b
ㄎㄎㄎ + P+ Z( _, C5 w- c. _
我一定會拿來射
  E4 W$ s3 X! b0 R0 z2 e會每一件都射完一發再出來
& p6 T$ S: o  ]; l2 D
嘩!之後點呀?搞到咁!度度都精,太太知道喎!! W5 N2 I! b% [

7 G+ B; t' O& ?) j' D[ 本帖最後由 dvd750igm 於 2013-2-26 00:26 編輯 ]

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:54 發表   . y1 B2 K- a4 D$ _0 q; L* u2 b) a

! ?7 F- y4 A& T7 b" M6 j: J有冇師兄唔鐘意的口味?
& U* |! R" h& N% k9 u間中都有,太密實果啲.

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:55 發表   
5 K; F3 m! M- x1 {# Z) S5 ?
' D/ V/ E6 j# `3 G+ S- f2 m模範夫妻
' r; q( A3 C, B7 C/ u
自問,我倆的思想已踏入最高境界.夫妻間比一般更幸福開心,
' y  A3 s* t: C所以有好多朋友都羨慕我倆恩愛,但不知道什麼方法能做到呢?
9 Y- A& v3 [4 W0 {; F但我倆又唔講得係從性思想為出發點

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-25 10:01 發表   7 j4 v& w  o4 A6 C, A* ?: b$ d
這麼美又性感的胸罩內褲
- m5 o" {$ l  n我願意
" x/ {! g% U$ |# F5 h已把不能公開你要的發到你fb內,請往收件.

好多好漂亮的內衣
( j; U5 [# B1 L' t+ D最喜歡左邊數來第二套黑色的

挖~真是多啊!!
. r9 H+ s: [3 `& h可見你有個很棒的老婆!!

最近訪問的版塊