嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幫買校服

幫買校服

入不到校服區
/ G! J& f1 a* t8 ~3 K" H* i/ I  S. o: Y" H, x0 ?' I" Q4 N- Q' n
有冇沙田區人幫我買女校服,計100$佣
1 |" r9 E3 e1 J& I/ p/ Q1 M& ]- {% [9 ^7 O7 d+ E: U3 i$ [# Q) X" ~
有意請PM詳談
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 spike.rifle 於 2013-8-6 03:46 發表   
/ D  {8 c( @( p; e) A入不到校服區
4 G/ N& M" @( e7 d: `7 S  y8 n1 b& p  V. l
* k. v& M7 _! H有冇沙田區人幫我買女校服,計100$佣
3 M! B7 a8 N! I! C- {2 O/ g$ I* Q& I" v& s  v- @$ E0 z
有意請PM詳談
! |1 Q6 W1 g+ c

* K! M! h9 g& M- E% D校服區都未必有人肯代買

有專門人士代買
- A$ ?# P" G5 @$ P/ G. F, b$$$$$∼∼∼∼∼

so what can i do.. i just have no guts

回復 3# seifuku 的帖子

where? who?

引用:
原帖由 spike.rifle 於 2013-8-6 09:49 發表   
! ^' @/ y! L3 \/ r4 I7 I0 ewhere? who?
  N& t* B- x7 n  I  z: v在校服區内3 ^7 E/ q  j/ L% N3 }

/ W* |( l$ ^. T  a" z其實你想買咩校服?∼∼∼∼

要買邊間先?

豐昌順 沙田

實, 有咩話唔入唔到呀, 沙田咁多車入...
( ~: O1 e1 g3 m3 p: B$ v% v) D+ {: k' V% k" T3 f5 [% u
自己去買啦, 就算100佣也未必會有人幫嫁, 而且, 自己去買慳返果100餘, 也能享受果種快感!

Thanks for sharing

Thanks for sharing

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-8-6 10:48 發表   1 r, v- D% ~& B
實, 有咩話唔入唔到呀, 沙田咁多車入...
. U; H% a% E1 F6 I
0 P3 [: x7 E3 B8 M9 a) A7 L7 k% B7 X自己去買啦, 就算100佣也未必會有人幫嫁, 而且, 自己去買慳返果100餘, 也能享受果種快感!
# t2 R# |. z+ s) v8 `. b每套三百,最少買三套,我可以幫手

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-6 15:00 發表   % u. t. b. _3 O; S) u$ ?$ }

% {  r, Z6 Z6 `- m每套三百,最少買三套,我可以幫手
; D+ @- Q, x: u+ y0 e! f" `
0 S4 `. q0 N. o/ v! ]嘩...每套三百, 好過去搶喎~~~快D拎把槍去打劫銀行啦!!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-8-6 16:14 發表   8 D: O/ M4 L2 J: L3 D1 h! U) C

* T5 l( p  {4 _6 U) e- O$ o7 W9 m- H
' Q! P( e/ M* Q, g: C) F( T* j* I嘩...每套三百, 好過去搶喎~~~快D拎把槍去打劫銀行啦!!
5 `9 Z8 G$ Z& b- U1 q( u+ C+ K$ y6 w% N: e
賣拍見到一套賣緊五百幾既時候,代賣一套收三百不太過份

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-6 17:21 發表   
+ n4 ?* L+ b! V  F& p7 x
. J, z3 A6 c$ V, S8 v% d* u; m+ l: |2 Y* A
賣拍見到一套賣緊五百幾既時候,代賣一套收三百不太過份
8 d+ ]$ V/ C7 Q* o* }/ @, o拍賣網果D真係貴到無朋友

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-7 21:57 發表   
/ I  b# G' H3 R: @/ N5 q+ A* F% X6 d, G: W* w$ t
拍賣網果D真係貴到無朋友
9 K* [% q' ?9 Z) M6 R. O
+ C/ \9 @- b) i$ ~- @7 p) z) q" a4 B
但係人地真係有生意" S% {! l7 q: L) q, x6 s# l
據我所知,好多cd都幫襯佢地

無法
0 o. t$ `1 X( k- y3 p有幾多個敢自己買∼∼∼∼

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-10 12:47 發表   
* Y  q0 a" J& D8 ^無法
. w, \8 g! E9 G; B( E8 w有幾多個敢自己買∼∼∼∼
# E; D2 ~+ Z2 U% o, ]7 `: b
我~~~ (舉手)
誰料你為了他可這樣不雅

(認真) 樓主想買邊間校服先
( q" u: M& W0 ?( i. L; V見同你有緣# q- L$ ^$ `6 S$ Q2 }7 X: k
唔收你錢陪你入舖買都得- [$ P% o2 O. P9 j+ `' z
但時間要就我
/ q) `! g/ b2 ]佢唔賣或無貨唔准問候我老母
) A0 B0 O; l; `9 m$ W無膽就算數
誰料你為了他可這樣不雅

你入去話買×××咩碼
+ S( G$ G4 J$ k6 U4 n( I有就可能問你肥定瘦,快速答/ t1 g7 x8 N# s
不合可換,有貨在手換到口岩,千祈咪敗走

引用:
原帖由 shithole 於 2013-8-10 19:00 發表   * d, W0 v" H5 q
你入去話買×××咩碼
; d1 p$ `+ j/ \( K有就可能問你肥定瘦,快速答
  u' G* h4 R( }1 k* ~& N不合可換,有貨在手換到口岩,千祈咪敗走
- Y# H1 |- [6 H* \/ D& X3 e7 F% _! v* T
跟住人地問買嚟做乜,老實答係自己著

最近訪問的版塊