嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

..

..

..........." X3 a5 A& B5 s
7 _& a( o! f+ U  A: ~) x
覺得好的就按一下感謝吧~~

我以前會1 c' A! ^. |( [& u& \% N4 G7 s
射長boot同返學鞋

我不會,不想弄髒自己嘅收藏...

引用:
原帖由 yoda0806 於 2013-7-27 15:32 發表   # x3 `/ O1 ^' n! O/ ~9 t
我不會,不想弄髒自己嘅收藏...
9 S1 a4 ], t. a" @  A6 W2 @
8 i% Z: y8 }5 f! f3 m/ Q+ J: _4 Y3 m我所有CD既嘢買果陣都分係玩定係收藏( S1 P4 j/ A% i# u- u9 ?5 S, g
有啲我都唔會玩,只會收藏

同好

有對二手le sonda boot 專用黎接收我嘅精液

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-28 08:17 發表   - M  l9 o) h, A1 {4 m+ x
2 R& Z! l3 w* O

* J4 v8 O6 i% e. U' M0 `2 A我鐘意射係入面

我不會

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-28 10:03 發表   
% U) `" u  H! D2 z& F0 |$ A; r2 {' V% ^% O: H

* _8 U9 N9 C4 \: e3 O3 `( J我鐘意射係入面
% T8 Y+ o* @) r+ w* i2 r$ ]3 \
+ `- N0 b4 J( @9 Q9 a
入面出面都中意

引用:
原帖由 820plastic 於 2013-7-29 03:39 發表   
+ Q4 L$ P1 V2 g9 C+ `: l( o+ S. @2 z) |4 c* Z4 z0 ]

9 @  T9 z; V- ?# d0 C/ p% y3 A5 _入面出面都中意
& `% Z& Y/ j2 }5 ^( k4 v. G
" ]" I( e# j" c% O  r射係入面再著返

你地通常幾耐射?% ]' s0 B$ \6 ], {& B
射腳趾位?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-29 06:48 發表   3 o  p+ F4 X/ {. t* \$ N

; ~/ H  v* I. |3 j# |. \% `) w& a1 v
; n. \- y9 a' f  N3 c" z; l射係入面再著返
% X) w: D8 Z. G唔係呀?????

我比較喜歡射校裙多D.

裙比較好 但不抗拒

射人最好玩