嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   % c) u( J/ D* d& E  e6 X

, h1 }$ V- Z8 _咁你最多試過比幾多人一齊射過?
; o7 y( D  F. X7 g1 w6 @) c. q1 M
想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   % x; N+ t2 U5 H( b1 ?2 Q: V

, G! H6 C9 b% J# F1 i8 H% P5 {7 c咁你最多試過比幾多人一齊射過?
, H9 N6 Q3 |1 Y$ z
三個男人對住射

gay?2 r& l3 b/ z* v- \
你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   
$ h! i  @, L5 X& U, C9 A+ _gay?
& S' h9 j9 u9 Z* J) @7 r7 N4 l你地真係好變態
; t9 V+ l( S/ q

- @# E8 x! K" ]5 h$ M$ o4 [我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   
% B7 g  f" Y; J( R) y9 T2 B% r* H7 Z; d全身射??!!
9 X/ X. ^: v; e$ ^
8 b+ X$ M' y, r+ g' L! y; x2 p' tSHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到 5 s# g) A( r4 t) j+ E( n9 }
Up住精係胸到
7 Z% Z  t2 n8 k( z5 A感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲( g  u; r" i4 G% }4 h

! P2 e) l3 y& y至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
  o6 C( Y. j8 e5 P" l6 G5 C2 ]* Y6 @6 @; g! r
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,3 {" {" c9 t7 K5 ~
" b$ n7 q" K6 a; ~; Q
第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著
. O! a+ G5 l* O
4 G# Y' s! w" [* l0 x5 |  V至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   " l) `, u6 W9 n$ U8 Y7 |
有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
! R( p0 v0 y5 B8 e/ S+ z- O5 V, g& c" f$ Z4 V& j% D  S7 ~0 l- h
如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   / j% c3 i% ]* U" p! E& m+ X9 @0 K7 E, }
試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲& f+ n" M7 _: u9 _( B, h' T0 e

. ?% _  r3 d0 N4 j( t至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
1 f) Y1 M3 Y* g& P1 z) n; A6 Y: I; i3 k2 o+ v. W
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
/ K0 @* d( G) r8 Z  j
, r' G7 \$ K% m4 q% w" V* c好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   
$ C' a5 H+ h7 g/ l. u試過 著住黎比人射落bra到
; p2 K, t# R3 W$ {! P( pUp住精係胸到' O+ H8 h" M7 m. k
感覺好正好淫好女仔
# V' Y0 c+ Z* l( N
, e+ J. t' E* D' w
我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   
, J8 N; r5 x1 w0 Q7 R' q7 w8 G+ P9 x鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
6 W1 ~: R4 M7 v* h6 i* J, C/ A
2 j" m( F3 H6 U. z0 `8 D% t
可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   9 L+ p0 ^1 V: c; S
係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
0 P4 I; s! q" A9 W8 S# p' N" {0 f3 D. r( _7 M  I8 a; G/ N
被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   
& z- R- s* U9 e5 W: u想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,
3 ^. r3 P) ^$ X* a2 \) e. m* ]5 n5 r只得我一個份量唔夠
2 @1 e0 F. |( L6 V  R% l5 m6 q
8 q8 _/ u' A9 W7 u被射的感覺真好的: d& \4 g, G( g7 O6 D9 |: W- y" O
想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   
2 O4 F" ~: t- K著住比人射可能更正
% Y& a6 m" ^3 T* C' x4 t

* {! B' K/ ~9 I* Q$ w我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   5 i9 F  t% x, i" L+ D$ ~$ l* E4 s- O
著住比人射可能更正
2 ]- v  W! _5 q/ [4 C- l& x

8 L; D- N! c' [8 K3 P我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   
( }. M+ [0 Q# U1 g7 x. y6 G- `自己倒立顏射自己吞返就試過^^
5 ^+ t$ Y& @/ {8 |0 q% U真係好似女仔咁架
! o( i; F( E7 w& {! B, l) `

$ u0 v( l1 B% e/ X- H& ?6 g0 M2 H我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   
* I) ~% P% Y$ |- }, H我都想試下射人同比人射.
9 s0 A3 d9 T# f$ H
/ ]/ u0 v+ _5 i! h- v被射可能更爽