嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

最近買了雙Wolford NEON 40絲襪,0 `! s  e* |2 A4 C
在youtube上有不少的介紹跟試穿,) @6 {2 N8 `; U9 [8 _8 P% y: N% M
一直以來很好奇這麼貴的絲襪跟一般的絲襪有什麼差別,
" i. X' m4 Y, i. Y0 V買的尺寸是XL,晚上在房間裡只穿了一兩個小時,- @! l( \" A; ]( E
也許穿著時間不夠久,還真的感覺不出來有什麼特別之處,
7 }, m/ Q3 d3 l& r) ^  h之後有什麼新的感想再上來說說…8 _) B7 D  S7 C' @2 {2 q' S' P

0 g# c: E: ^' n$ ]
- v  x3 P5 [; O
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# lovessa 的帖子

高級貨品
! b2 `' d: N4 n期待妹妹穿上

是 T 檔的?" a. |& {  ^% Y2 ]# E0 Y0 ^
9 U8 K9 s# ?0 v% P; @5 j7 m
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

期待你既報告

我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?

引用:
原帖由 misslady 於 2020-6-21 13:56 發表   $ ~) `. l7 r! {, L$ `3 @4 d; x
是 T 檔的?
0 e; [' u; j; k( j  u
& l" E' m' K# B" e- ]$ w# o! f  a(o^^o)
, `+ k2 A9 `+ r; o/ T2 [是的,是T檔

引用:
原帖由 applebaby 於 2020-6-21 16:13 發表   ) d: a$ c2 h+ F2 E
我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?
4 O3 X) \' v4 |* e世界各地的價格都不同,人民幣約250元

今天在室內穿了一天,1 f) m* j$ e3 i$ l
在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,( W5 c" J. v# N- W. W
這種光澤真的很漂亮,
; S9 `" M) M0 `* P5 h但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,
& q0 B% }: z# Y$ c8 z. |% ~沒有特別滑順,也沒有特別粗糙," ^+ B* A  h$ x- Q) F
即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,
% O; k; V$ t; _- @( e$ M" r日後還會再買Wolford其他的款式來穿看看,
5 ]3 F* J: Q" N+ }" ?1 u謝謝。
) o0 z/ ]6 I* s; _2 i8 Q# Q7 x9 k- f% g8 C8 h, ?$ T+ z

8 ]0 j! s0 Q0 L3 [5 s$ i/ U& R0 B9 |. i9 g3 R
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# lovessa 的帖子

真係幾貴。

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 16:56 發表   
! E# P) w; Z+ r' p. w( n5 v
7 M6 g7 r9 G: z# Z( @6 X世界各地的價格都不同,人民幣約250元
1 R$ O: c9 G+ z! a
# O8 H# V) a9 d% l, P
這個價錢真的不便宜~

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 17:05 發表   
# i1 u) I9 U. L8 H  a8 W今天在室內穿了一天,. E5 n3 T/ D; O% f
在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,
: G4 v) L% @: ^這種光澤真的很漂亮,
9 e; s3 G6 F6 A* O' D4 y但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,) v" k% |8 K) \, j5 E. X2 R
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,
/ M+ J- T. M  G! F即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,& l$ t) C9 d, K) {
日後還會再買Wolford其他 ...
% }1 M2 f5 s! q
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
6 U) F- x; i7 I% U我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   $ U+ G8 p* S; W% _

% W" Q3 S" c+ J- J. m  D# K* M( s太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!" t" Y% r1 _) O. `$ }* |; i
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
& z* Z' `) l( P( h4 t
的確,neon 40 在香港穿實在太吸睛,衹適合在外國穿,我都開過一對著,但真係太閃,衹有在家穿,但我既感覺就好滑,不過無得著出街,攪到我仲有幾對都無開過/ E) w& {0 a% M8 c5 J9 V5 j
1 B3 \- q6 _( x
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   
2 e" f. l# r  H8 K& ~5 I6 C
' H1 D0 ~' r8 y3 X0 M) T' D. T太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!1 t, T4 G" l, n
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
4 @$ _6 U4 h/ o8 v, L0 F& X: x1 o2 m8 Z* X: M1 e% J' [4 x! @9 Q
老婆唔摸你大脾嘅

so shining.
: R7 G  {: V) Y- m

我自己都有幾對wolford嘅,fatal50 同埋sheer15 都著過。wolford其實睇你買邊隻嘅,sheer15 真係好薄,好舒服,同埋好滑,好啱夏天著,因為真係感覺唔到著咗絲上身。wolford都有好多種嘅,仲貴d都得

真的很貴,買不下手!
純戀女性內衣褲鞋襪

Neon 40 我覺得你要買黑色會好睇好多, 會顯得無咁閃
7 v2 _2 ~& z. D0 `( _: {
/ y, M% `3 Z6 Y2 `, @同樓上的姊妹所說, 肉絲都係揀番pure, sheer 類好少少
Heels Fetish

回復 15# levante 的帖子0 X1 Z5 z5 n  x

/ {" v' D( N: O. ^% P4 _你意思係街頭定屋企?
: j: b) x+ I; t; j2 L# {, U3 Q9 F5 a, L4 L- Z) G/ f) b- J