嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大碼衫大碼鞋樓上舖而家做緊大特價喎~價錢都係68-98蚊

大碼衫大碼鞋樓上舖而家做緊大特價喎~價錢都係68-98蚊

大碼衫大碼鞋樓上舖而家做緊大特價喎~價錢都係68-98蚊2 w8 F8 D* H8 E! L

* X% s$ n, ?- _4 x% X我今日上旺角門市汁到好多靚衫" {- x9 d2 i9 E" f7 W+ j
都係68 至88蚊左右
& [' u# W6 z" K8 W! S9 ?( V& ]  J, Q  m3 j' s
但旺角門市冇鞋做特價~7 S/ k9 G5 ~7 H) C: _
聽講銅鑼灣做緊68-98蚊鞋~- L0 R4 p2 O+ i" q8 j+ [. x
- I" i1 p5 s$ \. D0 I- {6 s
有冇姐妹上過去睇過下d貨~因為銅鑼灣太遠~想聽聽意見先去!!!
+ S2 ?) ~; q$ a8 X9 k8 `9 o) V( }' d, y& s/ L4 ^% K/ D- h$ T: ~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
下面有道鐵閘既~

Where!???

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2011-8-26 00:36 發表   + A9 {4 s. @4 A: g' l. \4 S
下面有道鐵閘既~
% q. P3 E  ?$ L
# r) F: c8 ~/ V+ y我會打上去先~~佢地自動開比我架~~~

引用:
原帖由 happymay 於 2011-8-26 03:07 發表   ) ^, T4 y( P# x& c$ N/ q
Where!???
' }5 R3 H0 \# J* s
" B6 h8 F$ f$ y0 e2 H+ f, C

3 t6 h" D5 ]% o( G  l+ Lmagic beauty 囉

想买bodysuit哦

100% Magic Beauty ~

Magic Beauty 的地址是?

想問呢間野可唔可以平時麻甩佬咁款上去買架?果度係咪有怪獸碼或鬼婆size嗎?有冇長袖連身裙賣嗎?仲有想問有冇黑色長百褶裙嗎?

magic beauty係邊架

引用:
原帖由 1900 於 2011-8-26 14:18 發表   
8 @4 U6 \! t$ u. t5 ^* G9 E+ V想买bodysuit哦
+ G" C4 t0 ^& U2 g
: M( j1 S) ?* M2 W8 f
佢特價得衫同埋鞋而已~~

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2011-8-27 00:25 發表   5 D" |8 ]6 J3 d0 w. {
100% Magic Beauty ~
- H% Q+ _2 u6 v( z" H

) P. m  X9 h! H+ G你又知~~~咁叻女既??

引用:
原帖由 applebaby 於 2011-8-27 00:44 發表   0 Q( F/ z: O5 v8 {, o& A
Magic Beauty 的地址是?
6 Y' d% ~" M. R* K- k( c4 `( H8 S

) L  S3 Z" X1 c2 thttp://www.xl-japan.com

引用:
原帖由 regina1010 於 2011-8-27 02:20 發表   
( o0 ^0 v0 Q5 |. E) ]! K想問呢間野可唔可以平時麻甩佬咁款上去買架?果度係咪有怪獸碼或鬼婆size嗎?有冇長袖連身裙賣嗎?仲有想問有冇黑色長百褶裙嗎?
: \0 X& R5 l0 K) z8 H' j- z9 d4 N% X( v) \: x( a7 r2 z6 ^# i; Z
可以~: @8 E* [, A- m
9 ~( {+ t2 E$ A# K* c
係~~* {6 n/ r! p- f( E9 ?

+ E& ?" v2 {" }9 f7 z未有~~0 [0 f2 h. c5 ~! P4 [* z' R
! @- N! i4 a2 O
有呀!!

引用:
原帖由 freegarysos 於 2011-8-28 01:25 發表   
: M& ~8 @( ?9 Cmagic beauty係邊架
# a- s+ M' ]# q0 a9 \
- I! Q& G/ b& y5 P! T* X: Rhttp://www.xl-japan.com

知唔知佢d高跟鞋 大碼款(43碼以上 有冇特價)7 q: [% R2 o& \/ [/ x3 J* ]
見到大碼都要200幾-300幾

知唔知去到幾時GA???

最近訪問的版塊