嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月cd聚會

6月cd聚會

各位不如係6月攪番個cd聚會啦~~著絲襪,泳衣,高跟鞋,bra,悉除尊便..
覺得好的就按一下感謝吧~~

溫馨提示:% a- e* M; @0 c, G, e
搞手最好先自貼下相先, y5 k( }: }/ {& n% G/ ^' l
而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D& K+ n3 V+ R+ q0 j
9 \& j& P+ o" f- z8 J5 ~$ U# |: b

婷婷一係男裝!一係女裝出席嫁!唔會只穿某樣衣物出席嫁播!請問樓主有什麼活動想呢?又請問樓主我不知妳是否CD?婷婷會驚驚唔出席嫁播!

偶若在香港滴話就跟妳們聚會
/ n! ], G2 p9 h2 C  s; _1 \妳們可以約個KTV一起唱歌啊( G# D/ E. z1 v  j0 I% ?
上次不是就有姐妹約在KTV呢
; g4 Q' V2 `# p% u/ i還有拍照分享喔

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-18 20:40 發表   - g. i: r5 L7 |; n
偶若在香港滴話就跟妳們聚會
" I  \+ J4 y& _- S妳們可以約個KTV一起唱歌啊% N, d0 O$ X0 x" [) E
上次不是就有姐妹約在KTV呢
7 Y  ^/ X2 f8 K! `6 W. P還有拍照分享喔
5 [: M( [; h. m3 F+ X0 Y7 x# P# e9 W3 w- f9 J1 Z; l4 v4 w
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   ; y* K  M; @+ E5 r& U
$ X* A# d9 q( J
+ N, q) a0 H/ m2 o$ s4 J  t
; \- p4 G4 Q3 u7 z! E7 N好提議喎!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
  M' k5 m; W4 ]( M9 o7 C- e
- L9 }" k3 r8 j% j8 M2 c/ P* S* T6 _  v  Z& R
! w4 ]" |" `5 n& n

( i. T) L; F7 V0 S7 t絕對支持!!

其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-5-29 21:37 發表   
+ K& {8 P: S" T8 B4 G其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....
2 z. h. \/ S" j3 |
4 w* D- `4 W$ L9 Q9 l- z3 j2 I
其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

不要怒气拉婷婷..我只系想见识下同埋认识吾同d人无咪特别(我觉得姐妹们有d神秘同埋有小小好奇心,所以.....)
( L, Y. g& J. c" K/ u3 g啦啦,绝对不是带所谓咪有色眼睛睇人,各位姐妹千万不要胡思乱想.
1 w9 R" f7 R" E& L
" {  z  R7 R- V) j! i4 Z[ 本帖最後由 goodmap 於 2010-5-30 05:10 編輯 ]

我都係覺得唱k會好d

唱K系邊到換衫啊~~~~~~~~~有沒有姐妹提供衣服給我啊~~~~~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-18 11:59 發表   8 u' h( J+ H  Q2 E, |% z
溫馨提示:8 E' x. \9 p9 D3 P+ |
搞手最好先自貼下相先% ]+ |4 Y9 a7 k9 u
而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
6 g8 l# Z! @9 Y# p7 q( l8 S( m4 T
心儀又貼下泳衣+肉絲 # |$ ~3 r& I( a# L  f

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-29 22:21 發表   
7 \% `: l$ v8 s8 w  n7 {) R
9 t# Y  ^3 a$ h* t9 L- e: M* h0 Y1 x: F+ q8 Q' z- Q
其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!  
- }- I) Z, ^4 K7 \* \7 f
, g! m7 l9 y9 W0 e% O2 {
8 F2 m) E& p* H" P6 \% s7 D看到這句笑了出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-14 08:11 PM 發表   + ]) b, J/ M/ Q; b" ]) U
有冇校服聚會-.-
9 y4 B% [6 i+ x, g
唱k著校服都得架~
0 c" J; L) I% A我都上次都想著~

引用:
原帖由 wind 於 2010-6-8 22:30 發表   1 P" }* P) ^4 _  \
. |2 ^4 O% N1 z! }
2 C: i" z+ v+ c. _6 ^; s# z
. t- F* I+ X$ p) p. Q
看到這句笑了出來
5 n8 _0 _" D# _3 _, d8 V
- i. m1 F/ z* k0 U) y' O4 X
有什麼可笑呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我想去ar
" R" D3 Y/ Q! Z不過我冇衫得唔得!?

婷婷4 z0 E/ W( n$ v
唔好里佢& i) |, X& S3 f9 t+ f
佢CD點數0 點 又冇威望
1 {# S: k7 |. M+ J7 O# c如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,& S; U* s7 E# r7 I$ f
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,- Z  r  O" Z+ Q, T6 V" q3 m$ Q1 F
去佢個cd聚會

CD 睇全高清世界盃! 2 q! }+ o& U. x0 C6 ^

3 r+ J9 z& B4 X9 y! whttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13610&extra=page%3D1

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-6-14 22:57 發表   6 ]6 R( a; T7 g
婷婷
5 p  l$ H0 e) O# l唔好里佢
' T3 v5 a3 }& i! K  Z+ F' z佢CD點數0 點 又冇威望
1 C8 P5 F5 R/ y如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,
- n6 z, r( N% m2 Q. i我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
4 m" X5 P8 u. [9 T去佢個cd聚會
6 U4 m" o) a' V; ]: |9 c6 X7 E1 R& F
: a1 \- P; i) b; ]+ I1 S謝謝!