嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無男生敢著住套女裝校服出街呢?

有無男生敢著住套女裝校服出街呢?

有的話請分享一吓,多謝!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
這裡有人會 但我唔會。

咁當然係扮到女仔咁啦!! h9 R# @% u# K" a8 r0 o2 V1 H- f
再著起套校服,嘩.................

很想很想很想很想很想∼∼∼∼∼∼

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-7-2 22:44 發表   
' D4 t0 R+ ?2 r% f# z" X很想很想很想很想很想∼∼∼∼∼∼
- q& x. L. _. h# @, S你有無在屋企著過女裝校服?

我在屋企著咗套女裝循XXX中學校服,朋友就著套男裝的,
- @3 ~) q1 m  X' i" ?4 v著咗之後就一齊玩S......M4 U; p! p( h; t# g2 Z- A1 z
勁Hi

即係問大家cd外出有冇試過做學生妹吧

引用:
原帖由 CD-sa 於 2013-7-2 22:52 發表   
# S1 U1 ]7 v, S1 U即係問大家cd外出有冇試過做學生妹吧
- S1 K/ z* i' W+ s3 O9 d7 W
係囉!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-2 22:47 發表   
/ L# `4 S4 y; [! u7 u2 q! S6 b# i/ @4 a- o1 t6 S# [) i
你有無在屋企著過女裝校服?
4 }- h( v# ~# g+ x8 U; K* {
我有成廿幾三十套女裝校服
! a2 o/ y' C+ \; ~你話我有無在屋企著過
$ o  Q8 K, A, p著出街就 ∼∼∼∼∼∼

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-7-2 22:55 發表   ; @. G$ l  u, l% F  W. n
: I3 A7 \  l3 |
我有成廿幾三十套女裝校服
9 N* Y/ @" X8 E- I8 E你話我有無在屋企著過
& v% a8 j5 s7 R$ `, l& H8 J著出街就 ∼∼∼∼∼∼
6 E: ~8 b4 t/ `: ]; P2 Y% U( D唔怕俾屋企人知咩?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-2 22:59 發表   
6 h( t- G$ v7 p$ h) [' c+ A: @  a% B9 c: b' d5 q! P
唔怕俾屋企人知咩?
: F( S8 }+ I  c, E# z3 u# ?話係朋友放住先
4 o! s( F. Z% Z又過到骨∼∼∼∼

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-7-2 23:21 發表   ( V% Z( H5 X, H$ q8 [
3 k8 r& t" W! q: C) D3 m! b+ {
話係朋友放住先
+ w5 s' ?* I' \" W2 Q又過到骨∼∼∼∼
5 l9 R' w: P8 x
咁都得,仲係放咁多套!

玩住咁成班同學男女校服交換著~
5 ~1 `7 N8 E+ q2 W$ s仲要通學校走黎走去~
/ d1 Y- D% J( ]- [) l果次係第一次公開咁著校服~
阿女出左世, 而家全屋都係女~

這樣算嗎…?5 L- y( R& i9 G4 h# y$ a( T
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

十年前試過,著女校行街

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-3 08:28 發表   
4 c/ M* w0 Y8 s) w; ~* z6 A十年前試過,著女校行街
6 f- z$ C$ U) f1 y. o
係邊間學校嘅校服呀?感覺點呀?

藍田某女校
8 j3 p( Z: L+ j* b十年前,唔記得有乜感覺啦

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2013-7-3 02:34 發表   
/ B: [7 X$ P( C9 l( r. y, ^5 n這樣算嗎…?
$ R9 E( X9 B/ F6 r7 J; g85292
/ ]: D. g# K8 l7 @' J5 m
我都好想自己拍返一D咁嘅相呀

試過…冇咩感覺,好似平時學生妹妹返學咁囉

我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位
3 n* ^. G3 ^; R* R男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西