嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的珍藏校裙

我的珍藏校裙

今日想同大家分享下我部分珍藏嘅校服裙、唔知大家有冇同樣收藏?6 [0 b, m# y7 [3 p# N

4 @2 J( w6 d9 w) j[ 本帖最後由 mimiwong 於 2022-2-12 21:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

全都穿得下嗎 想看穿上的照片

引用:
原帖由 vicky_lin 於 2022-2-7 13:49 發表   & o1 H/ p! l$ Q# X
全都穿得下嗎 想看穿上的照片
/ M3 [, m$ i6 f5 D2 x1 K
有啲著到、有啲著唔到、要等屋企冇人先試吓影

厲害...................

堅呀

哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -$ |( \3 a4 X! k3 S' v6 ^) T
如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...

引用:
原帖由 khman01 於 2022-2-7 17:14 發表   3 w  ?& E$ H% W: D9 d$ |& A
哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -
0 Y) R! k. Z' [$ a: I" ^$ i! Q1 D如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...
: [7 ]1 g" V# k% t. t我全部都係自己買、我買都係二手、基本上愈舊愈好、如果著唔到嗰啲可以打J用、又有學生妹原味🤤

第一張藍色呔個件係CC?

好羨慕可以穿這些衣服上學的人
0 T6 a, u+ D0 E$ a/ J# ^# c$ e+ o, Z9 A有些連身裙好可愛

不錯!! 不錯!!1 ?  I6 F% J7 m/ S
想看穿上的照片......
" ?4 N0 x. Q1 o" H; G

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-7 19:21 發表   & Z0 E5 n0 L+ Q  k) [) K
第一張藍色呔個件係CC?
7 @- V+ v* U. j1 ]0 j( ?
係呀、都係我超鍾意嘅一條
- U# R0 e) i. c' n* s) h& v% E0 Q# j1 }7 r) p2 F2 r5 E

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-7 22:18 發表   4 `' Q) _5 W1 C: G6 y, O/ G
2 C! c* a- H  m3 g* Z+ [0 G
係呀、都係我超鍾意一條
& K( J4 j% g( D4 m
我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服5 M) S4 ?: d* o1 b

/ m0 k0 @% @5 c- S2 y1 g# c8 ^5 V% D4 y5 F' ]

[quote]原帖由 KT4135 於 2022-2-7 22:36 發表   ' r8 q* A( E, K  N+ U- _0 x

% |! E! s! V$ G& V/ Y, L我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服5 J- \2 a6 c! C) t& ~  ~

y! c+ _* q9 e6 ~: f  u% X全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?" M1 e: s/ z+ b

9 r$ h# h! W% u' }[ 本帖最後由 mimiwong 於 2022-2-8 06:11 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 00:29 發表   
; {5 `- A6 S: O; ]/ S1 @& W& F( _, [6 w0 I8 L" r9 E5 B
全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
5 O, e6 |& Z3 Q* ~
全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋6 {- H0 }" H/ n" z  J
以前有其他學校,但係賣曬黎買CC

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 00:57 發表   
/ w: a- ]6 ^) E6 A$ L
+ N2 ~( a1 j- U2 Z' _  s全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋
% m, ^) D8 }9 F; U. _以前有其他學校,但係賣曬黎買CC
! e- \- g) S( ]# X4 Z  N
* ]6 {2 u* J1 C& K' C/ r3 n8 {
點解咁鍾意呢間?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 06:18 發表   
) M3 X& N9 q! b5 R6 c7 }1 n2 F/ q, q% X3 _: |6 S4 ~; F& S
* M% t7 v4 m+ E9 V: l# I/ c' O
點解咁鍾意呢間?
) P8 L# g& ]5 u- {- Q' c
因為多fd讀呢間

都幾多7 r  ~& [, |6 B- r* G/ O& f, y
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 12:10 發表   ) F& b7 q9 W# q0 B/ a- C

8 \& m7 _: j% O因為多fd讀呢間
2 K# [; ?2 r2 l! {- A
多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者攞咪可以?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 19:07 發表   4 P9 b+ G) w7 J' L, _! ^
! ]$ Z2 a! C# ?. u4 t) |1 ~0 }1 w/ q% z
多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者咪可以?
+ T, \$ ]$ j+ p9 D
我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服  {. @: t0 b' A' }2 X  N5 m
% F4 d& I. _- D; e% G8 S5 u9 [

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 23:29 發表   
) e) K- x* ]( f
( x/ G. a$ U+ d1 f% g我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服
( @9 D! N$ u. M7 J- h9 l" |% P
但係我覺得著耐咗先有真正校園味、啲裙每日包著妹妹身體、可能會著好多年、新嘅完全冇呢啲感覺