嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

會唔會去訂SUIT話自己著?

會唔會去訂SUIT話自己著?

有諗過去旺角的何你活訂西裝,但去到同店員講度身訂造女裝可以嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有試過話係自己著, 但唔係訂造囉, 係改衫, 都好貼身架~~

可以的。。。。。。

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-9-23 19:33 發表   
( y; c2 X: g% _$ @: C0 V% o有諗過去旺角的何你活訂西裝,但去到同店員講度身訂造女裝可以嗎?
. u7 a4 L) _/ A1 T) v
. n8 x& {% T5 `$ d! ]I also want to get tailor make of the OL suite.   need the slim skirt.

想知道價錢大約幾多?

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-9-23 19:33 發表   
; b/ c5 z& V: X; o0 g有諗過去旺角的何你活訂西裝,但去到同店員講度身訂造女裝可以嗎?
% b! @' ~+ v1 R) U
6 k! Y' B% Z0 a8 Y
完成任務就會報一下. 我都想去訂一套.

我以前有套,係現成的

我都有一套1 ]. ?* w- i+ ?) w7 h6 d
淘寶野

我都覺得taobao 應該可以買到
) M0 u4 |( S/ Y: m' d訂身做個d一定好貴..

引用:
原帖由 slivestar 於 2013-9-24 20:39 發表   # o9 S; x% ?# X% q1 B9 ?$ ?4 m8 C9 z
我都覺得taobao 應該可以買到( O" ]' ^* ?( m* Z$ t
訂身做個d一定好貴..
) }9 p- B0 Y& y; [稍為好少少既都要二千

我係淘寶買一套SUIT(裙,褲,褸)連運費$165人仔

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-4 04:09 發表   & J. D* z: m: |* r( i5 y
我係淘寶買一套SUIT(裙,褲,褸)連運費$165人仔
) V1 Q% A, G* H/ k% {& s  D' k( {) F! S: h9 w' A
咁平︰︰
- s" ?( s# e0 m質地如何?

死啦....6 p! `1 w) U+ J2 y% @
你呢個問題唔識答
% U+ y" _% g2 O& U5 w0 H因為買左返黎試著過一次/ z6 E, _2 C/ p, R; ]4 ]4 ]
仲要係差唔多成2年前買落
3 S( U  S# d  H# _我諗要搵時間再試番

未去過.- e; [; H1 _& N1 S* ^  d) w
generation5 refillablethe carbonexpressesbaby

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-4 13:07 發表   * q6 g' Y' L0 x, [1 [: C
死啦....
7 w, N& P8 A+ K8 l" w# {7 V* p你呢個問題唔識答: y0 _/ K1 N/ g: [+ t) ~& g! }
因為買左返黎試著過一次
- L& u  O6 I2 a+ B( [& y仲要係差唔多成2年前買落
7 V( V- W7 |! }2 @& L我諗要搵時間再試番
, ]0 ~2 E* f& H% q- A4 C5 c
3 B+ }! {4 _3 F2 a
記得攞去乾洗

我諗唔使卦4 }9 u8 K% t, K2 B, S
擺埋左者
8 C7 S2 j& k% L仲有個袋入住左

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-5 00:58 發表   " ~! s' r8 E( n2 m4 k. i9 n# G0 w
我諗唔使卦1 W4 S& u- Q- V+ |2 w3 ]) i
擺埋左者% e, q; m3 k: B9 B! f: O
仲有個袋入住左
! E8 F4 x! h8 R3 S. k9 z2 s
& e; P) b+ _; e' @
哈哈,我耐唔中都攞啲校服去比人洗

我都想,但唔敢試

我試過去深圳, 就係羅湖商業城訂造左一套suit( d! a; G, ^4 k; I, B% ^) O/ }% E
一條裙 + 外套, $600左右
' J( q; }) c, H; {2 Y! m7 {
% x  b+ B6 G" H* a; x# U: g我話係表演用, 過程都順利
; U* ?- n# c4 \3 K; I7 s+ e. R, k等左一星期左右取貨

最近訪問的版塊