嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我買左m巾啦

我買左m巾啦

金日系九龍灣補完習就坐地鐵去觀塘: `7 i3 S5 w! \# {
行左去工廠區,以為d七十一無人啦9 `$ t0 N$ H" s, s5 j- R  v3 }3 D
圓來刀好多人㗎
) o% f. [9 G+ m$ b) @7 \4 I- t最後等左好耐
, o  g9 Y! m7 r/ X, P等到無人先攞左一包m巾去比錢
8 u/ c4 L4 s- g' l收銀個女人望住我牙3 ]+ w% h; |7 U; J( `: {0 h& [: V
雖然都比我買到  b! K, S4 f" v6 P7 _" r
但系比好多人見到牙
覺得好的就按一下感謝吧~~

七十一會比其他地方貴而且選擇不多.

個感覺你覺得點樣呀...

HAHA...6 ~, h9 B4 T! J2 G
恭喜,但其實有幾難呀?下過妳要努力,好的開始. Z( n  [( w9 ~' E

* p0 Z  q5 M! H, Q! C; W. G[ 本帖最後由 maisie 於 2014-1-19 15:58 編輯 ]

最難係過自己嗰關,同突破第一次關口,你都可以做到,恭喜!!

我比較想知道你會點用~~~~~~

其實吾好咁介意人地既目光LA

點解唔出百佳,惠康,屈人果d地方買
) l) ^* U. H. e! a9 Z+ L可以買埋其他野一齊

引用:
原帖由 gila 於 18-1-2014 21:09 發表   
+ q& B5 r7 A+ g) y1 d- t七十一會比其他地方貴而且選擇不多.
+ h( W4 z+ j0 O6 r; P6 o0 t4 ^% P1 i7 G' q& ]  y+ c5 K
甘應該去冰度買牙?等我用完呢包去第二度試下

引用:
原帖由 Umi 於 18-1-2014 23:59 發表   ( f! z, m) r% ?/ m" @# l
個感覺你覺得點樣呀...
: C' Y( U+ B9 Q- s7 A& S* B# y
4 M7 \" G4 n* w( a, N8 j1 v& n放左系底底度一日,好舒服
( O0 J2 X+ [$ a5似d女仔話會5舒服lol
5 R3 e2 S5 m; H  X7 k9 j) t我想攞阿妹d底底再試

引用:
原帖由 maisie 於 19-1-2014 15:48 發表   
5 I3 o) I" u( V7 Q* GHAHA...* n/ b# m* _0 C, a
恭喜,但其實有幾難呀?下過妳要努力,好的開始
' E8 f  I$ R% O7 t

3 k! ]/ K% q8 j6 L- H# z5 x55……# a% ^- n/ I9 d  L' E
我角得七十一d人系我走左之後笑我

引用:
原帖由 G雲喱拿 於 19-1-2014 16:29 發表   
3 ^4 F! c' e8 L* g最難係過自己嗰關,同突破第一次關口,你都可以做到,恭喜!!
6 ~9 H) _  N# |4 U. l* z4 R6 j7 j4 Q  n8 \, [
55……多謝姐姐

引用:
原帖由 qqw 於 19-1-2014 20:04 發表   
$ v; C: q- i6 A& r% |3 b我比較想知道你會點用~~~~~~
! W7 c; k- f: P( ]
& s2 h" ~, Y  F* f0 r. q
放左系底底咋
! d$ x- |6 N7 W2 X$ A& Y& W8 \5捨得射污租d m巾牙
  X6 f* l" [! s5 l: c. A; @' q今日用左m巾反學lol

引用:
原帖由 kevin6690 於 19-1-2014 21:48 發表   
5 C+ O+ f3 H0 n0 ^0 J! r其實吾好咁介意人地既目光LA
( D3 ?, Z3 Q' t* b! x
! R! o; u" N! G- w  m多謝姐媛,希望下次5怕啦

引用:
原帖由 MANYAN 於 20-1-2014 02:13 發表   
' i! A) A5 M6 R& }/ E" q7 J8 r點解唔出百佳,惠康,屈人果d地方買
* b7 }- {- c) s: G( U1 ~可以買埋其他野一齊
% [3 s( V7 s0 K: G! ~4 q" f  B: M, M
' N& _% z; x' X/ X3 C! Y
果d排隊排好耐,我怕比人見到

我去萬寧買的,我日日都用返工的,仲會帶多兩包返工換

哈哈,男人喺7仔買m巾,好趕住用咩…唔望至奇…
7 Q5 F# I% u& ], M不過點都好,買咗就好…

引用:
原帖由 erica88 於 20-1-2014 08:56 發表   
  N; a9 v' P- M0 o9 {# R, p0 D我去萬寧買的,我日日都用返工的,仲會帶多兩包返工換
- @1 Q/ t+ {; `7 T: x: O
4 K/ [" e% f) o5 e- y
甘我下次都試下去萬寧啦

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-1-2014 09:29 發表   4 [5 k9 R$ r( `6 }/ K
哈哈,男人喺7仔買m巾,好趕住用咩…唔望至奇…$ H, p4 a1 f( [2 E, K% g2 a
不過點都好,買咗就好…
& |& y# a2 ^0 m. q+ U, ^8 a! S" n
1 @% G: P4 d$ C
我角得七十一可以快d買完快d走先系七十一度買咋

其實吾好咁介意人地既目光

最近訪問的版塊