嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身+ t  H, W/ j3 R2 T, f
我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret
2 [' ]. g$ l- U我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。8 W4 w- {# A- N/ k# C6 ^7 h' r
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   ; I$ ?+ k: u( A) s, P
呢個問題好頭痛。# ~! A: x& @! o+ \4 v) ~
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
: V  ]6 T# c# e, M( s) v( W0 W
1 \! V1 G  \9 y% q3 d
外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   0 r2 i, G3 f8 G) e
68 , Peach John , Victoria Secret
5 H) S7 Z  y( G" `$ ?, a我大多數都係呢3間
1 m  G/ Q; I- [行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
# p: _; f0 ?( R呢個問題好頭痛。
; {& E& v% J: L5 `" W$ N我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
4 K% [1 H: S4 ]' p3 x! S8 B
! I* U: d' v; l$ j2 c
外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著
% c# M7 Z* u( ]6 V5 i. T/ f- f有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦
6 }7 ^+ ]" q4 ^6 P定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla
+ y! R5 z4 `' I0 k6 ]; s; {9 K8 V5 b1 [+ ~  p/ P. I

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   
0 y0 C; t6 V3 n
& m# K4 x8 A# Y7 P' j% D行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
+ P* R" ~0 T' c! f$ s+ k. y0 z
) _3 {1 @5 [8 NVS我主要買Sport Bra
5 I- R- }4 e, o, R0 i" a一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size6 o8 V1 F8 p+ \
通常只係大中細碼無分Cup Size% l+ X4 }. ^8 b6 O6 A0 ~" I, E5 ?
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇' A$ b4 L9 j4 a. |, N9 G
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身
/ H. ~+ `) q3 \7 F2 Q( z0 G咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   
0 z3 {. |, `: V+ h1 a* x% y
% w( H+ D# X% A- J/ T- K
5 B5 B! d& P; Y) S2 g7 I+ @! JVS我主要買Sport Bra
, ~9 o1 C7 Q' q0 y5 s一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size: p- ^1 Q( \! J/ S
通常只係大中細碼無分Cup Size: M2 W0 P( {. U( C+ x
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇% v/ U" i4 E9 k
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身0 r& N- y7 [! g$ R
咁當然...款式就見仁見智
' y' s; |8 U/ i' {1 [- d- e+ V# e
. w$ I' C% x; G5 X4 l5 W其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   
& C( N1 u; f9 W3 B) |4 w" C7 d; g. K3 c# {4 N0 Q
* p2 X" g1 B& ?6 m2 U
其他 bra 呢 ?
! D* e, y1 b7 a
4 w7 m1 f7 o* q8 r68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra4 x9 c/ T" y6 `  Q+ V! }
有時買左新衫又會買Bra襯衫3 b( z  H. r) b: {9 a$ r& Y

) i0 {4 B7 I1 w5 |2 V* H5 Z  
, t+ U: u6 g. u( y( g+ c( w  }. z- }' M& {) }+ _% T9 i  }
其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   # Z  x! z  y$ C- W- \% b
9 |3 ]0 y7 ?! a( S! y/ y; E
4 `5 J7 U+ d, B& z8 O% A/ s3 h
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra
% I! a6 Y# R4 s& K6 b, f& ]! T有時買左新衫又會買Bra襯衫
4 C8 G4 T* ?% I) J+ r
% [8 P6 C, x* z7 A% Y/ \9 Q" F5 ^   ! D- M( u* E. E; H1 D
* F' }7 X2 e* a: ]7 K0 g& J
其實你話其他Bra既意思係指 ?
: v0 R0 `/ z; o5 b+ Q3 Q
有個地方一直覺得諷刺
) M. D/ T7 D% X68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫  I$ Y8 b9 B& X! L2 q
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d: C: a9 B+ u2 k1 d
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   
) E# X( r( ?/ g: t3 B( C
* @8 n5 _3 r/ E" ~有個地方一直覺得諷刺
$ E/ M, U- r" o% i68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫% d/ d8 b- p' }$ o. f
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d: q9 ]) W& M# k) K: n9 {" c6 J
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
0 l5 J1 t# s) R7 Y) |( v6 U; g, Q

9 x( o# m: F; s  ?, {$ @7 w因為講舒服既話一定唔輪到佢: ?1 h/ l, O: @3 V( E
一日帶足十幾個鐘既就會明( E. c( A3 r1 W$ f' B0 Y
佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   
* L$ M- |" ^4 Z7 b- I
) ?1 s# ^5 V' N+ }- p, s8 [- h6 j* s" n; g1 S
因為講舒服既話一定唔輪到佢
; d2 |$ A4 V; y$ T3 K! R2 B一日帶足十幾個鐘既就會明3 G9 @, \. l5 n' `
佢係勝在平
- C' c" P% d$ a托得又唔好,長遠著壞胸
! V) N* c2 Z; H! `0 U8 d所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   
, g* l( [5 r6 Q4 D* y
" j  k7 F2 w- X. O5 l1 c! H/ \: \" _; H; U
因為講舒服既話一定唔輪到佢
; b5 y9 f) D  x7 P5 B, `4 j  ~一日帶足十幾個鐘既就會明
1 g8 e6 N2 _) `佢係勝在平
" P6 v# I* W+ `7 v/ J: U
, E5 _) T) d" B( a, |是,68 是平的。
8 i) m7 c  G, w' b% R& g" f' L6 K9 q3 g0 o# o, `+ E% J' l
入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD

最近訪問的版塊