嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
6 M6 X# D( M# v! v& s8 w" i$ {% ]我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
/ n9 u, z/ Y) Q/ S但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
: Z8 R6 L; @7 y+ |唔知有冇人好似我咁?
) F; P) \, d$ v; K  f8 }3 n0 @2 T, I  C) ^- O( u4 R% h& G
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   4 d: L+ f! x# v0 p
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......* P# a& N+ K8 D2 t5 m6 k: x7 ^
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬# ^1 A+ b9 I! L! l( ~/ N
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟& P. F' Y; b9 t
唔知有冇人好似我咁?
( X! E* n9 ]% O! p5 L. Q( H! @

0 s! p* g' m" V我多年前已經把自己代入女人角色: Q% `" Z1 `4 n- R. c2 A
看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?
9 l0 g" g" M+ [- @8 a# d! L* H2 h9 {5 u8 b0 O) G( r
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
7 P1 b  L4 P* V自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
+ _7 x9 X1 P& m" ]# r$ r' O+ z我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬1 A2 H4 X( W& b
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
3 G( k* D0 \; o4 ^0 }: t唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   
# Q0 d6 b' w$ ?9 f又硬又軟,到底硬定軟?" }% n7 _4 Z& x% f7 `6 ^, I0 ]+ z6 m2 ~9 v

7 @# f5 c: O2 C! I/ v
) e' T$ n6 s& c$ N5 o- F1 u幻想自己是女時會硬
% i0 U: v+ N* W4 I8 L! i0 y但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   
0 a' j' h6 p0 v, m8 q- h3 P4 N* C  @
. S* k, q2 [, C% S. @* B, R# q  e0 ^幻想自己是女時會硬
$ n7 [; S) k" m2 I2 K" e9 R4 ]1 b/ y但幻想不到自己是男角色整極都軟
& ^3 A, A3 p7 L' W' w  R
正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表     c* @7 W4 ?9 i7 g& t5 S# c& C
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......  B0 H1 O2 j0 h5 \$ D
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
7 a  V1 Q! L$ [! [5 }1 v( z但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟/ S: E7 Q2 y; k6 Z0 T) ~" p) I3 m1 e
唔知有冇人好似我咁?
% v) Z$ j( l- J. R6 T( j0 d
/ p; o& y/ u! I! i7 j( N' f, I  J, g4 E如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱* `% K: u) x( S0 Z$ Q

8 p4 w& R# v* B% l1 m! G% M. q, I

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !  R/ T. z5 w- ~) z9 B) x
.9 v* |( z$ G/ B3 \/ m& p
) n% \$ n5 N0 |' P5 b: i
(睇下冇壞)到高潮的方法. ^7 J, T! U/ ]3 X% K. M, Y
http://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html+ o& @& p  \! u; ]0 n
.
+ W- r7 X9 C. l* t  V" B5 w4 O/ S6 x0 d4 I

8 ~- a" e. i- i5 z! X& {+ K5 e& F0 {1 e

7 E" m0 r% ~; H3 W. n/ J1 @* I8 a2 g4 W
- e8 s' u6 Q. B) F7 z9 X, i  I5 o0 |0 S- l, v

8 \8 O! j7 ~) \1 e$ |/ A* Z
# e( t2 c! ]$ a  X/ j0 T4 T& i/ Q9 i( k: f+ ?" S/ A

; u- ~5 j/ w/ W7 f6 I  N0 W# x
4 X% G- u' }1 ~- U+ C" W: P) `.
# s) j% `& X4 ?9 @9 l
& C8 t" z5 O8 X% w" i; T[ 本帖最後由 denisews1018 於 2023-2-21 17:45 編輯 ]

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。
% ]5 k2 `+ Z+ G& }- ^不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角5 n* @5 _. v$ u
但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了
- {- l7 ~( i& }: m4 d) K6 R- b我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.
0 L. p+ v  H/ w看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
9 j4 i8 S: Q8 h& X切左佢鑽個窿就無煩惱9 n0 k. r5 O7 n' b% z4 A
8 V* g# o8 _0 {
0 s  n/ g7 z% [" n
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。
" T# J8 \3 u2 B& Z) [
- W+ z% y; ?9 @5 K; r7 [$ D
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   6 @1 n( }6 ]% ]( Y3 e& |4 n5 G

T8 C# v1 L/ N! Q  N/ n' w" b... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色1 W/ o/ m) l4 M: f$ F
會幻想果度的感覺
+ W4 R2 q9 ^2 v  s不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!
  p* X* A' z) B, m真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快