嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幫買校服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-12 06:46 發表   # r2 L; ]! X7 F2 Z' }1 m" |9 l
" [4 \9 z2 G3 ~# q, v

) \! z, f" }( u9 I- N* k6 p跟住人地問買嚟做乜,老實答係自己著
( ]6 e8 Z1 n) y! J  b6 |5 n
reply with this answer% a# G1 u! J! x$ V" k0 [: @
you may be refused to sell for some shops~~~~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實我每次買都係話自己著,所以次次都岩身唔駛換,有時仲有得試添。3 a( j, M2 F) Y7 ^6 F( g1 G
樓主想買邊間學校,咩碼?我可代買,詳細你可pm我

最怕叫帶個女仔來
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2013-8-12 17:22 發表   1 K7 |( d/ y7 O- D; Z4 X
最怕叫帶個女仔來
3 J* K8 K$ L; i好似話講嚟講去講唔到咩碼,又話幫人買就會叫你帶個女仔嚟

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-12 12:09 發表   
: I( @: h4 f( k  e# L) z9 w# y2 N: X0 w9 v# ?; ?
reply with this answer. @. M: j+ z( g# g+ g
you may be refused to sell for some shops~~~~~
3 d6 z$ i& h5 ~/ f7 G一間間啦
# G7 i; J* \" n有啲根本唔會問

最怕叫帶個女仔來
我愛女生,要做女生,女同女生。

我只會話,距唔會黎
1 D1 S3 h# Z2 J: D( i& O雖然從來無人問
9 {" C9 p* M& ~1 a! g! k聽最多係
2 e( y- h) A' F. B3 d6 z' J8 ~好肥渦0 ]& b" @( i, I1 c: v* X* a2 F+ ?
我答係呀( @% }) K- M! ^* _0 ?
有一套口岩身就帶去話要一樣大

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2013-8-12 23:28 發表   
9 Z3 b. B: p- P) d! ?1 V最怕叫帶個女仔來
  ?  m& h% z  Q* [$ h  N) S
可以話距行動不方便∼∼∼

既然而家傳到連昌記都會問既時候下,莫講話金鑰賣唔賣
  L" b9 r: L3 H4 l; @/ A遲早連去百佳買嘢都會比人問
0 P% ?$ a( w. C+ B

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-13 06:37 發表   
% k  q& ^$ o3 A既然而家傳到連昌記都會問既時候下,莫講話金鑰賣唔賣
7 N  w9 d, |( f& s) F* ~遲早連去百佳買嘢都會比人問
" ?3 Y9 |: |. E" l
) s6 S- C, l# [* L. t+ S去m記...   sales姐姐問我買黎做咩, 我答...   唔係呀我幫人買架炸...唔係我食架...個女仔又唔自己黎
誰料你為了他可這樣不雅

類似啦2 ?2 H# G7 P) t9 T3 K' ]
昌記以前都有問我# k. r; f  l7 L
問我要咩碼囉: c7 u0 P* c% Q6 c$ }( j! K  `- o- |
但無問買嚟做乜

趁人多果陣去,佢失左比你之後比錢走人

豐昌順全線分店都易買,去過沙田,北角,屯門,大埔都凈問要咩size同要唔要配件(腰帶果d),去多幾次就完全唔驚啦

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:21 發表   
' X5 F! J$ {" o1 R豐昌順全線分店都易買,去過沙田,北角,屯門,大埔都凈問要咩size同要唔要配件(腰帶果d),去多幾次就完全唔驚啦
1 v' e  @! w. b: E
  R) @8 @) D4 F+ ~- u6 e; k8 F, \
豐昌順直頭叫好好買啦!

我人少先去( y1 v$ u3 e+ T) G) G
最怕多人∼∼∼‘

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-14 11:50 發表   
0 p1 A+ _4 e" o" M" s& w  {我人少先去! t; J' V: \: c0 j
最怕多人∼∼∼‘
9 [- I7 p5 L' `1 x4 s! |1 y! F人多人少都係咁買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-14 12:55 發表   
2 D1 m# T/ r0 w6 e/ f3 D5 w0 G" ?# U1 ^2 J+ r7 y  o6 N
人多人少都係咁買
9 }/ F1 E5 R; }: A
人多(客)趁亂... sale屎唔耐煩趕客
* Q, N% P8 P. `7 ^" n' \人多(sale屎)... 口技搭夠, 差啲衰一鑊2 y5 Y8 ^4 n6 P2 e
人少好辦事... sale屎得閒問你野
誰料你為了他可這樣不雅

最多咪問系唔系幫你親戚買咁,隨便答就ok la

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-15 02:23 發表   
, U, i0 w3 G% t% Z+ |2 a最多咪問系唔系幫你親戚買咁,隨便答就ok la
/ |6 ^. E+ L8 T' j' s* e  t( `" r* i
點會問呀7 e! {% ?1 t5 ~* l
最多咪問幾多腰

有D shop 要求留下學生性名 ∼∼∼∼) U" l" K  V/ A8 [5 W" q
不過我係老作(陳小敏) ∼∼∼∼

最近訪問的版塊