嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(25肥仔)直男招CD玩

(25肥仔)直男招CD玩

肥仔直男想識CD
1 J3 K( A6 `- l; I25/170/80(唔記得幾)
9 o7 |7 c* W5 E+ t: M( ?4 A. F不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥5 n; x$ B: E% T, ~  c8 P+ P& ]. `
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
覺得好的就按一下感謝吧~~

有無WECHAT 留比我

想知道為何不找直女,而要找CD?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 14:37 發表   
* j6 n3 X& A0 g: {5 R想知道為何不找直女,而要找CD?
! N+ M" H3 A& s' u1 h! d' ]: W! b* R
如果想知可以pm我wechat傾下
) y* ~( ]0 K/ Z2 |4 U; c: t我只可以講我對CD興趣比較大

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
+ h  J( x) _& D  T* S- W( o% t0 W肥仔直男想識CD2 O$ L1 @& g6 l3 a
25/170/80(唔記得幾)
5 H$ i( H3 x  J不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥
6 B+ e& Y1 S- X1 W+ c有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
- H& ~3 O1 c, u% j- \! d6 k2 o其實你是GAY
% a2 Z7 u" Q5 y  f, b: A) b+ E只有GAY先鐘意同有J之女玩

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:45 發表   ! f  m4 O; j) z; X7 l, ?; |1 t8 P$ {
8 o% y, a9 m7 `7 Y3 F; Q
其實你是GAY
8 L; X9 A, I) H& W- p, p% }4 x9 I只有GAY先鐘意同有J之女玩
, L; z' L) M& L2 {) _* n( s
好似有D道理但試下先知

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
2 \, {8 ~' N4 F: i$ U' T# _3 X; M" a. Z. e2 r肥仔直男想識CD
* q9 B7 E  c& ~2 W2 V( Q3 F25/170/80(唔記得幾)  y% R% o1 U7 I- u+ j# \( ?3 f
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥
* D+ c3 A$ A* K3 P有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
% d. z; u/ ^2 Z1 B% R
0 P9 W# S2 A4 V  q! R給予我高根鞋你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 18:16 發表   % V$ U  ^. M3 e, c9 B4 E# j
! y( d4 u+ t7 U% k5 N7 x! H$ e/ q4 R
3 _/ d( u# H- i, I$ O) }
給予我高根鞋你看
1 Q6 a! u- o9 o淨紅色有點單調

玩甚麼啊?

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-18 19:09 發表   
, [3 u7 L1 v. r, `0 ^6 f" g
( N; v( u. R) f# M- }, y淨紅色有點單調
* d0 n& `" j# Z7 ^* p
6 p# ?( @, N/ V8 h5 k看另一隻

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 20:37 發表   
1 m( j$ p9 |2 K! f0 a! X9 I: x, G/ C# U% z1 q  T

! I4 G0 s4 _. `( m看另一隻
+ k" _4 J/ ^- ~' f
其實我對高根鞋興趣不大
# ?& l( J) i3 e1 ^& R  _反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 13:40 發表   
& w* s) N1 G& B3 S5 e5 N4 u& {; i  A- d( B$ Q# }
其實我對高根鞋興趣不大
; f" h6 ~* `/ @& O$ `" B3 ~反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy
- }: e/ |' c7 `' ~, M: s" D0 a- I0 Y5 r6 X+ [$ a2 o: l
我脫了絲襪

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 18:27 發表   
% T9 c" F  l  h# e. m& p# n
1 V& m, `  x2 R1 {' L9 x8 R: O! Q0 D
我脫了絲襪
, o9 w' `1 R; M' L4 `1 ]大脾好性感喎,睇落白白滑滑

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 18:28 發表   6 L$ E* O6 r) @# t4 Z$ G' u
& y: t, T9 g+ F+ K; w* M4 a& g( W) x
大脾好性感喎,睇落白白滑滑
* r2 W3 \9 A6 V. ~1 w% D( Z! L0 R2 L! D3 r) Q1 q1 I
我喜歡穿上絲時, 被摸感覺

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 20:09 發表   
2 ~  |' M/ H$ \! s, h3 ?  g' x2 B* V; B2 K
1 C- g4 B# a1 r" ]
我喜歡穿上絲時, 被摸感覺
! r% A/ n, A* t) A3 _& C+ k; ^2 ^我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光) N  }& l* _5 ~) P1 Y2 R' ~: y  u
已經係最性感

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-20 19:12 發表   5 v8 x- s7 E0 U  ?9 m' U7 N
# N3 P5 z& M/ D- [2 |
我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光# P; \* z" X+ I/ Q& k% _8 ~. h
已經係最性感
7 v0 g- B5 x2 s2 _4 R
6 R0 P5 s; X% ^1 _  C我下面剃不會

回復 12# joey221 的帖子

我也有同感

引用:
原帖由 MsCarman 於 2019-6-21 00:48 發表   $ u5 F8 r/ p7 K! `
我也有同感
6 N+ V) S% V0 w& w

. e8 g$ J6 E4 S' \  [/ w: x0 |看看我腿

最近訪問的版塊