嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

直男
( a$ A* x$ V' f( e34歲,168高,70kg, |+ n7 V1 p2 ~  N4 F  A( [
住港島區+ }! r0 z9 z6 @$ D& y  @, u
- b/ r" ?4 E* r, g: O
想識返個細細粒既cd發展下
9 C$ s! ^% B6 `: @) `平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
+ R' e- v/ B4 {其他時間可另夾' H! Q1 ^3 ^9 r0 m8 F

& e- g) I% ]: v9 W* A( A8 i' J有意pm contact比我大家認識夾下
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果我年青時有同樣的post就好啦!

識到未啊?

要幾細粒?

回復 1# Seekforcd 的帖子

你好!我167/62,應該不是你口中的「細粒」類型囉!

TG:cdkinki

要細粒成點?

上下水先 無上黎好耐

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2021-10-3 22:14 發表   
- \! ?/ Q+ m; x6 r/ @' K直男7 i- j2 i5 m6 `' O5 e( l( t
34歲,168高,70kg
1 C6 G  j+ ?; y0 j8 `4 M住港島區& \2 x9 p2 c5 m! k

; a( v+ @- l! `想識返個細細粒既cd發展下
( D6 a) I/ a( P% `: W平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
, i# x: U" e% c/ p8 m& u' h5 i其他時間可另夾' U+ B7 M. W* c4 z, d- B0 v

0 K* a2 p3 k4 U$ B. y7 o: t有意pm contact比我大家認識夾下
# E: o+ R# ~3 s, D6 }( L0 q
; F- c! ^# h1 Q) H( }1 |
你條件又唔係好
* D7 W$ I7 Y6 O) o憑乜野要揀細細粒; V' @8 T4 Y6 h% ^
有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦% ]) f, g' p( G' B
仲要D雞蟲時間- b6 D- n  n1 d* A: f7 M
你去叫雞算啦on9仔
.

29歲招到上34歲仲招緊
2 i8 s% H9 \5 b9 A5 ]( `+ h- R, \* h3 I% ?7 u
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
.

回復 10# hi0383 的帖子

会是同一位哥哥吗?好可爱呀!

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 18:12 發表   + ~' R2 m' \8 W9 ~8 [
29歲招到上34歲仲招緊
, \" U- M( Z+ M
: b$ i: E' T" D/ \# z2 b+ s289566
2 y& N& X5 N9 }8 _7 |1 g, Z
已經試左幾次啦所以
/ |0 t/ T9 u" X7 l( ^" o有恆心

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 17:44 發表   * [- Z) u& I: m

" H9 V) z  d3 Z1 e
6 J1 e6 O8 V1 y7 S) O5 U( C6 }! o1 S你條件又唔係好& V( ^8 P" D0 a- [8 n
憑乜野要揀細細粒
8 ^6 R. O9 m7 U0 m& l有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦
/ Y, q# S" C+ L* l仲要D雞蟲時間
& v" U- _0 r, c0 G: R3 U你去叫雞算啦on9仔
5 n, B8 E! M9 c0 B- e/ F+ k
% _: V& g5 g8 }/ Z) H
事實上係招到0 d* A; K. u6 B0 A* s
不過你無品我唔會同你一般見識

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2022-2-4 14:51 發表   ) Q% d" V6 M4 G+ \* N& [
" X: `  Q- F8 P8 n

, l4 P3 \! h7 J! R0 b& R事實上係招到7 E- ^- \2 j8 ?( }' y4 q$ X
不過你無品我唔會同你一般見識
8 O8 e# Q2 V' P8 U) r- _4 u$ t. W! C3 g! e) `2 ^, [  }
你係掂既,一早同人KEEP住長期啦
.

Del.................
6 c4 e1 _7 r. f7 y# i( p+ b
! |# h2 l9 P- J[ 本帖最後由 Nanase 於 2022-2-4 18:08 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 10# hi0383 的帖子

他成日想找CD ,你自己都一齊CD 一齊玩好過啦 直男,想了那麼多年不用再直啦,呢到直唔直冇人理

最近訪問的版塊