嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚真光CD校服約會

今晚真光CD校服約會

有無校服CD明晚一齊CD校服或CD校服唱K,有就PM 留言聯絡! \% a" k+ y/ ]1 F$ F2 U
( u+ s* g4 ^1 V& n* t. I- u% y
覺得好的就按一下感謝吧~~

明晚考試,學生溫習中
暫停寫入

今晚你咪無得玩

邊區先????

when????????????????????????

在接在勵今晚在玩校服黃大仙

明晚唔知有無人一齊cd 校服呢

琴晚我就約左姐妹cd出佳la,星期日刀系

校服嗎?今晚你穿校服

引用:
原帖由 kennypong 於 21-3-2014 10:23 發表   
& F/ @; T# F4 g! b4 {5 X1 z, _- f校服嗎?今晚你穿校服
% P. ]5 U! V; L3 p- [今晚會著校服牙& Y( U/ b, B+ D: Y
應該同令一姐姐著保良局去公園打飛機

係邊到著呀。我都想一齊

引用:
原帖由 kennypong 於 21-3-2014 11:14 發表   
" X* P; a  {! S1 Y係邊到著呀。我都想一齊
* n* Z& x- M0 B% d9 J

- c" x; v- H- m: k5 g. i成行機會一半一半la
( F: }* O: n* ^: o5 R  J今晚甘涼,我刀怕怕哋2 I# G0 ]: m: O7 a  r
晏d先決定

咁妳今晚唔入沙田嗎?妳唔入我唔cd了
引用:
原帖由 kennypong 於 2014-3-21 11:14 發表   
. ]5 e$ v; T6 P: A7 t係邊到著呀。我都想一齊

引用:
原帖由 kennypong 於 2014-3-20 14:49 發表   ) }) T: _3 U# \+ e
明晚唔知有無人一齊cd 校服呢
3 ^. W, ?2 Y" d' i/ r
我今晚ok, 我有車

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 11:56 發表   
7 @* _$ W3 Q* ]5 t7 x: {7 r
$ H1 S: p! K8 w4 K6 ^% M2 a
4 c) L* G% d) n' M$ {成行機會一半一半la
2 l* q/ P& y0 ]/ y; k今晚甘涼,我刀怕怕哋# ?9 z3 U8 t. `' S* W
晏d先決定
( ^: C' v- B8 U) O/ I2 B4 b可否約埋我: wechat:jockeyub, skype:[email protected]

引用:
原帖由 jockey4605 於 21-3-2014 12:55 發表   
2 F9 K: p! g8 s9 c# _4 \
; [. G2 m' U. I8 \+ K/ u- a) N1 h可否約埋我: wechat:jockeyub, skype:[email protected]
" ?5 {: o% s/ V( }8 C7 g4 S# ^' z
一齊打飛機你都ok?+ A6 I: M' d3 r: L2 w8 D& J. m
姐姐要晏d先定去5去
5 x$ K! g* r! N" l6 s1 e拒怕打飛機凍親陰道wo

今晚可以點玩???有興趣cd後點玩

引用:
原帖由 dick200711 於 21-3-2014 15:20 發表   & y5 P4 k$ U! c3 U
今晚可以點玩???有興趣cd後點玩
2 c# ]1 {) o' N; _5 M- j
6 U+ ~: [5 S' e6 k0 r) ~0 [% P! P未成咋
% f/ p) A; p! J/ T, |9 v% I如果成既就七點男田或觀塘既公園校裙后挽

我都有代打飛機經驗

引用:
原帖由 dick200711 於 21-3-2014 15:44 發表   - D' `% @0 l$ }: r$ I7 x
我都有代打飛機經驗
& p: {9 R6 q" Y4 O) L" X青問咩叫代打?