嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

小妹最近GE一個經歷

小妹最近GE一個經歷

話説小妹仲系學生泥
! g0 `. _2 v% B. E9 }% _) H6 J本身亦好想做女仔2 r4 ]6 `  W7 `- [% y  ~
而小妹身邊有個都幾fd GE女同學/ M4 Q# Y# E& j5 u9 d8 d3 R
呢位同學亦都知我想做女仔2 @: `9 z8 O+ C( r! D9 v2 H
佢有時甚至會教我點樣女仔啲
( o( B: U! \* n* x" h; H( t9 P
9 l- ?6 g' {2 {: i3 s6 S( o就系前日,因為學校果到有活動要搞; P6 x, I1 V& P  }" w, {
我同佢都返左去學校幫手, d$ I+ Z. d  X1 B+ p  I; t4 T3 L
個日我地搞到8點幾先搞完1 H* y7 J) b) B7 n# x/ A
學校個時系争返好少人
2 @3 C7 k; _0 F6 J* t$ \# [$ V& P; [$ {# S5 B# T5 x
跟住佢無LALA問我系咪好想做女仔' g2 L$ K3 E0 s+ F4 R/ F
我就答系,跟住佢就拉左我入女厠到: W% v+ L0 l( H+ B4 U
(因為個時系夜晚,吾驚比人發現XD)
7 w$ ~. N' j* T9 ~- u+ q2 n跟住佢拉左我入其中一格厠格到2 [" ^( Z2 Z, R% C7 ^
/ ~( q3 j. e+ ?4 K8 I: w
到最後我地緊系無做啲成人野XD
1 P( I# v7 ~2 O. y" }+ R不過佢當時竟然叫我坐系個厠所上面
5 U( A- N9 p* V& K8 t話教我點用女仔方法去厠所- R4 U8 {$ K7 {+ ]8 `; B
跟住佢又無LALA除褲(佢果時着PE服)
7 u: p! T9 w, f- v9 d話教我用女仔方法自慰(果時我將我下面"收埋"左,所以下面好似女仔甘)/ {6 D/ \0 Q9 i5 }3 w/ _
7 q% f8 {& I+ H3 k0 H
依家諗返起真系幾爽下XD+ ?, Y" m: E* u1 p
純粹分享下小妹GE經歷
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁之後仲有冇一齊share做女仔既心得?
0 q( U) U) u, z- t大家之後見面有冇尷尬?

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 21:48 發表   ! F  [3 t7 }7 I6 S6 T2 p' B: z
話説小妹仲系學生泥
* s4 z4 n, `, A本身亦好想做女仔. |( F4 f* Q9 V# h5 p" Z! Q; B
而小妹身邊有個都幾fd GE女同學/ [: g! [' \* m+ D' O  _5 E  e" B% A
呢位同學亦都知我想做女仔
) K8 e( z6 T4 S8 T7 \" u) m佢有時甚至會教我點樣女仔啲
& a! z/ ^; u2 @0 T) g0 a" z" e& Q9 \: U0 B- l
就系前日,因為學校果到有活動要搞1 x. A7 O  w- {
我同佢都返左去學校幫手
) }8 d; F  t4 X0 A個日我 ...
) y3 W0 |# }( t
8 m( x# E# E' f* Y  ?' p! j# |, w
話時話, 妳個女同學都幾豪放下WOR....

Any more details~quite interesting!!!

睇落去有啲似咸故...係咪男人啲幻想咋...
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

嘻嘻! Vickie反而想知妳當時有無反應?1 \% f1 l& c3 R- f1 h0 g8 Z6 m
有的話妳位同學又有咩反應呢?

當時我諗到諗吾到...
, w2 ]" d/ ]8 m" J' C但全個過程都系真GE
9 o$ g& B) Q% V& c6 ]之後我地都系甘好朋友XD

點解你收埋左弟弟既??
4 K+ @& B# o& e9 I5 l2 u' \教自慰~?!佢有無示範~~

引用:
原帖由 Joe 於 2013-7-14 22:48 發表   # y  A; K+ `3 |# z1 t% N7 @2 C
點解你收埋左弟弟既??
4 Q. M, G7 L3 ^9 z教自慰~?!佢有無示範~~
/ n& m9 {7 U2 u2 Q- @
小妹平日出街都會收埋下面5 M: E1 q$ c  X6 O1 _% Z4 H
心理上舒服啲~
2 {) u7 V. c9 D! }3 T# k佢當時有示範

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:54 發表   
3 N6 f& }* s& K  o* \! a; f6 a- J' m# @6 Y
小妹平日出街都會收埋下面( p% V5 @; p* I) Q! ?1 w* V
心理上舒服啲~% Z* |; k/ ^( g& F
佢當時有示範
! }7 ^% k  f6 ~9 @; x9 s% r: \
& o" }2 i2 N2 ^5 L/ h
有趣有趣!!!!!# F& i1 i% ?0 |$ S" l- Y: k
佢做完到你~?有無多D野講者~~哈哈

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:46 發表   + x: {: N7 R4 G1 \; E8 \% I2 Y
當時我諗到諗吾到...7 V/ y- c/ m- s- y
但全個過程都系真GE7 Y9 d3 @* m$ n0 Z6 Q  y; ?/ f
之後我地都系甘好朋友XD
5 Q4 `3 _9 H  d
* f8 [$ u/ d- q8 ]
then next step she may teach you how to dress up as female.
) J  A3 `! [- Q+ s* O# m2 U; s6 ]

有個咁正既女同學就好啦
4 h5 B2 R7 V  X. g4 R; N可以一齊做姐妹, 一齊出街扮靚, 有咩請教佢" D8 S! q3 U5 b4 [0 A4 v
& x2 v7 t/ L2 {6 M- b
最重要一齊搵食

6 H$ f! b* M& h, S1 r' O
呵呵

嘩~~~吾係掛~~~~~

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:54 發表   
; U+ ?& L  ?" k7 s6 `8 \! C6 b: \) _! {; k9 N
小妹平日出街都會收埋下面. M$ W8 y5 L5 V
心理上舒服啲~
: q" X0 r& J' {0 S2 N佢當時有示範
2 v- ^7 E, Q" I( o

+ @" ?- o. O4 s有無得詳細講下佢點樣示範??

你就好啦,有咁好嘅女同學

引用:
原帖由 pikachu668 於 2013-7-15 10:11 發表   ) i: l- s, d5 g' X- F( X/ Q& o

5 M; @6 ?, |) G7 }' _/ e8 v! G: ~# k/ g. O( E, Y/ Y
有無得詳細講下佢點樣示範??
+ Q+ B! u8 y6 @0 M4 d
佢果陣教小妹點捽下面
: D7 S" |# S  i, g  T小妹跟住佢啲動作泥做,勁High XD

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-15 18:32 發表   ( C2 I- v& Q& b6 z

3 B3 [, N5 k2 Y+ x佢果陣教小妹點捽下面 ( o. B: R  _8 j
小妹跟住佢啲動作泥做,勁High XD
2 t9 I/ W4 \% ~6 l# f" w9 N; F
5 {0 A3 e2 F4 L! q
隔住底褲??

佢有無趁機高潮XDD

太像是一個虛構出來的故事了…