嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校園幻想

引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:09 發表   ) g5 e6 f6 B$ X2 l

d* _+ J5 ^: q3 ~( T2 t
$ ^: s9 Z# g6 x0 E有個妹但廢事啦
! J1 z$ N( L+ [
1 a3 {+ f# R- \. Q; {5 D* F* K4 ]有原因。
/ X' U- ~; D8 r7 J被捉,會好大件事。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:08 發表   
4 f; |. d; j. ]+ J( Y' M, V, e  ]$ B2 W2 g2 u5 ~! X" A+ B

% n! \3 [6 L8 m- y/ q- x2 D裙太短真空?/ n" K7 t! c6 u) Z0 t: n
如果係就罰全裸啦% p* K/ D$ Q( O0 O% r

! x4 n. i0 Q" P4 U" V如果係校裙合規格但真空返學2 z* q8 l& B/ h* [
就要接受調教啦
" M& y2 F3 f; i$ q

5 G( N1 o7 Q3 U- c女老師做錯,都要受罰。

引用:
原帖由 misslady 於 2017-12-20 13:30 發表   
# P! r, c5 F6 W# V& f3 w) I$ u4 \/ L" V$ l  c; V; F

! L* d4 E% H3 d+ S" `+ V. z$ c女老師做錯,都要受罰。
: @3 z4 w& }3 x$ @1 J4 J3 x& R1 w( P7 y/ v- r
做錯咩先

我都好想著校裙,早幾個月我去校服供應商諗住買但有D就話無貨有D就話要女同學ge學生證😭😭

我近排放日諗夜潛中學cd佢地既女校服,但諗黎諗去都諗唔到半夜點先潛到入間中學入面

我都幻想過著裙讀男女校.

我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-2 23:12 發表   : X' C  ~  F$ o
我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~
7 s5 f+ l2 d; Q6 Q- ?! h

& V7 D9 }! [) j- R心目中有無邊幾間?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-3 08:31 發表   
& R* v& Q& w* l5 {
5 [- ~7 h+ A4 g3 h' D9 N" Q8 P
6 T; j2 B8 g  s3 f心目中有無邊幾間?
  ^/ z' Q/ [2 {4 B  ]5 l6 q考慮緊尚志, s_p_c_s, 或者姓加~

我都係幻想自己係名校妹,而且有好好唔同嘅幻想

我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想
6 P3 n5 d( g! m# E" f! x想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多

我就想係DGS HTC MSS

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   
" P! }# t8 W3 A5 G: i我就想係DGS HTC MSS
( V5 Y9 z6 J  M) @$ r
5 i$ f" E- ]7 U/ W0 ^3 E
你嘅幻想著左校服會點?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   1 ~8 r9 u: |; f3 |" b) [, b+ C
我就想係DGS HTC MSS
& M" f( }( R) k% k1 d0 @6 W
馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-5 11:33 發表   
& J# i6 }" k/ o6 K8 H我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想$ m+ M7 X+ x: {# T4 }" t2 `0 w
想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多
, }' N4 k: j, p; K3 v協欣我都鐘意呀!

[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   
$ g% x+ _2 m! Z8 ]0 r: `
* p* ^0 m1 m" b+ N. a讀女校0 @/ c+ _7 a% t0 H) H
全校得我一個男; F0 V' L* t) J4 X5 v. ?0 m
所有女都當我係女
4 w( q* ^5 b9 L) b* q咁一齊玩

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-6 23:04 發表   & ]2 M1 X9 _! q  U6 x5 E
/ I; e7 B/ a4 B% B! A; g* b& [
馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!
  @; ^2 P; M' \9 @8 p

* r. K$ q8 d+ G, P4 S
" C9 P( C" Q- f, L) D+ E我就鍾意低年級前拉鏈設計

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:43 發表   2 |7 y" l+ V& n  C  E6 ?$ ]4 W
, ?8 D) V( Z; X1 X

! F' ]* g+ Q; M
* _( Q; C- |; d) h( x0 f9 ]我就鍾意低年級前拉鏈設計
# U: K  e- [( P3 @" l- b" G2 J
我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-8 22:19 發表   
3 U- A9 e/ R' I: K% i& k
1 G9 F, Z: f8 M3 M* e我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!
4 H# y" n- n$ U
- O0 E- |; `8 A! |: h
最好所有學校不論冬夏都要著絲襪就最正

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:42 發表   - o3 S! R6 K! f# c: }
[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   
1 F! K  ?' C& ?: G
- [& o# e8 P& h4 N讀女校
: c: a% @# i. ^$ k全校得我一個男2 W% f3 {4 O0 H+ a
所有女都當我係女
9 J$ s. {8 M5 ?6 ^+ N1 v4 R! R咁一齊玩
6 o: u+ J  J8 ?4 X3 j- |/ Y- C) S4 i( o( Z" J' |
一定要你也著女校服,著 爸爸,用m巾。