嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 with red latex catsuit:! z" L8 L/ J  e( u
5 r+ L6 c9 |, F
http://www.youtube.com/watch?v=pUCwdXw-bOg
覺得好的就按一下感謝吧~~
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
為啥我打不開連接滴網頁捏???

你去唔去到youtube先?
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

原來步姐都係同好黎- {: Y, g, F8 g' _( e& C6 ?
岩哂嘴形呀
- g1 G" W( v) q# e8 d5 D: s佢件緊身衣係咪掉轉左著
1 R4 s# k8 h5 u8 z3 X# }( s; Z拉鍊唔係由前面拉到後面架咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
! v9 l# V. B9 j) _* X) [- S原來步姐都係同好黎+ Q4 c1 T3 U+ K! V$ z* p. y
岩哂嘴形呀: ^2 i: j+ v; G8 p% ?* j# ?
佢件緊身衣係咪掉轉左著# g2 |% {3 _! c9 ]  v
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
% o5 a0 B- A  L9 O0 k/ [+ X
訂制嘛- `! @# w! C$ ~7 N8 n" ?8 l
佢梗係唔會同我地喜愛既同一款啦

佢果件靚就真係好靚5 S1 U3 H. a8 q' C. s
不過唔透氣喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表 . O, r, [/ \4 _  M& d
原來步姐都係同好黎
; R" y8 e4 O( Q$ E: \% z+ o岩哂嘴形呀1 E4 w/ H4 Q% C* Z& o2 J- W4 e
佢件緊身衣係咪掉轉左著
! o+ W/ c; A6 U4 b/ `拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
8 ^4 I1 [$ r* w5 q; n

, ~0 m* ~. C' B& h+ t呢個係佢個款嚟喎..
2 b! w0 m! A; \" [. t5 y哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-5 19:28 發表
$ p7 k# L% F. R0 W* h/ N5 \& W& s) a

8 [  O( l- g! h呢個係佢個款嚟喎..
* ^9 L" {. {# e  ]0 b哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  
$ \  u: }+ H+ L7 i
& N$ _6 a( ?; m
/ f& C9 k# }2 k6 C4 v! C
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-6 02:05 發表
9 A# j) O  H  ^4 j* v7 S$ Q/ U, a! ]4 u
# i* [  M+ N: s8 p1 l9 o, s

% `) g& _7 P7 J3 }8 i- hkakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎
2 n" P1 N  W) H3 @

* P8 J; s* `2 T6 U( u$ s傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..8 m7 R# K7 h4 ~
佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:03 發表
7 C4 ]9 Q; T/ o' H0 {* h3 b- b( E$ f9 p
# B2 F- X. s, b
傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
# s* @8 _7 M$ N  R% h佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 
3 r2 K- f% Z# _- e" E% r; s0 _6 Q  f" m6 y, v+ }2 W
6 y2 O/ e' y) W6 _0 Z; p* F4 q  h
market可接受程度仲可以大D架
! b" \) S* b0 Z. s條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:52 發表 # v' {6 p4 q( v2 @: o8 G
. c$ U8 W: B7 F/ S3 n
+ z/ A8 a' w( U6 G2 q
. D) A8 r; r8 J4 `1 C- y; `/ o
market可接受程度仲可以大D架
4 o, V8 m; `$ W" k) p# I1 r條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架
+ w: I# b/ B2 p# B
/ p# T2 ?2 A% G* \. m. Z, N3 J0 f: C; g

5 H9 |  p9 ?" j& H$ u好似美女廚房果個deep V美少女 
0 O, b, f/ p+ V( n$ _唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  : ]3 z: A. _1 z2 m) p
咁接受唔到啩.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:05 發表
5 s& `  S% ^, p! F. g4 N- M4 h& C
! u/ z7 y1 `6 ^# s+ R- z5 M& _) z  s  c, H8 z5 R

; f  n% L6 j# ]2 j; t" _0 t6 F( x好似美女廚房果個deep V美少女 
$ }7 m9 f4 o# r% ~  Y! r" l唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..    N# c% e3 ^/ ]& m7 Y3 w7 [( ~7 i
咁接受唔到啩.. 
% O" R2 U, P6 Z/ d+ H2 v) i' `* |
0 a- ~8 i* m* e" j

+ V5 T. ^& ^& z9 J/ e: n公開咁當然接受唔到啦
7 P, `/ v3 [! v9 o5 t) @不過私底下既AV就好多人都受落架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 00:10 發表 # C- S( X2 o3 j4 N* D* ?4 w

, c* y5 j1 F1 p7 v
7 k5 u' B+ O7 m# F/ L2 ?8 i* b( B. ^* M: E3 E- y: Y
公開咁當然接受唔到啦  k3 X5 |8 m1 j
不過私底下既AV就好多人都受落架
2 @0 S5 U$ V7 x/ w: X# o- o! |3 Y9 n8 {& L7 d/ t  j+ N6 A2 w
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:55 發表
9 Z) J+ J( ~- V1 J" ^9 A3 n) i# h3 j' w% R$ G7 c

3 C8 F* j* ^& r# T' q* M# Z) V私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..
  [* t1 w9 x% K3 k) \/ I===================================================================================+ I5 D% T; m% z4 r, F0 a

) L' Z& X; t; C所以步姐件緊身衣真係令人興奮

死link

果然 是大明星的感觉