嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幫買校服

幫買校服

入不到校服區
$ w2 Z- R7 k! X$ Y8 q! r' I4 D' P' T
: s3 K7 L* j: ~# D: B6 c有冇沙田區人幫我買女校服,計100$佣9 P* i* ?+ T- x6 L5 d, x3 ~6 a7 J2 I

9 Z2 T* A0 ~% d* L有意請PM詳談
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 spike.rifle 於 2013-8-6 03:46 發表   / O+ u/ I5 x: B  s+ A# b, T
入不到校服區
3 e# Y; v8 n( o2 s( n+ \0 d8 d
有冇沙田區人幫我買女校服,計100$佣
6 F5 ?4 i) n3 m% U8 j/ D: x6 V: L! Q8 y# |, D
有意請PM詳談
2 t5 i0 y6 e9 x# D1 L9 L
! \. y! C; X: ]
校服區都未必有人肯代買

有專門人士代買7 T- I( s. N7 y% B9 {/ [
$$$$$∼∼∼∼∼

so what can i do.. i just have no guts

回復 3# seifuku 的帖子

where? who?

引用:
原帖由 spike.rifle 於 2013-8-6 09:49 發表   . Q  _/ R. n- d+ ]0 U* ?8 B2 P$ F
where? who?
0 E9 P+ I8 \: }7 Z- z/ K! M
在校服區内
# s% C" B$ A8 g) V$ F; T) V. p
2 a/ S* X9 E, D  f其實你想買咩校服?∼∼∼∼

要買邊間先?

豐昌順 沙田

實, 有咩話唔入唔到呀, 沙田咁多車入...' V7 C0 X  Z8 I6 |3 \  g: I

0 X- R) I3 X6 t6 G" H2 _" a* R  [. p自己去買啦, 就算100佣也未必會有人幫嫁, 而且, 自己去買慳返果100餘, 也能享受果種快感!

Thanks for sharing

Thanks for sharing

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-8-6 10:48 發表   
+ W( q% x: `0 Q: \! Y, J9 N實, 有咩話唔入唔到呀, 沙田咁多車入...
4 _6 N' s! Q" g$ J5 `1 p! t) w8 H9 T2 [5 }
自己去買啦, 就算100佣也未必會有人幫嫁, 而且, 自己去買慳返果100餘, 也能享受果種快感!
& T  X7 \, v8 s- X8 ~5 U$ A
每套三百,最少買三套,我可以幫手

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-6 15:00 發表   9 c4 h! O4 n" T, i0 k
) ~8 V! _0 T/ C0 n4 W
每套三百,最少買三套,我可以幫手
' h4 x. L5 R6 X9 G; Q
/ G. l8 r. u7 H% F* Z( y嘩...每套三百, 好過去搶喎~~~快D拎把槍去打劫銀行啦!!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-8-6 16:14 發表   
; ~' S  A  e+ Y* k5 B/ y9 k
' ]* a) }& R3 r8 j6 m; J/ ]
. s3 [' r( U8 V+ f& N( J嘩...每套三百, 好過去搶喎~~~快D拎把槍去打劫銀行啦!!
+ h0 C0 Y% J9 R' o, d* q

! F( O7 I; {; \- x. {/ @! s9 D賣拍見到一套賣緊五百幾既時候,代賣一套收三百不太過份

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-6 17:21 發表   . ^5 U: k2 I( |0 C
  V: x) S' D% c
$ X- j2 X, p! I) U
賣拍見到一套賣緊五百幾既時候,代賣一套收三百不太過份
( p0 I" B8 D; |8 O! l0 p  W拍賣網果D真係貴到無朋友

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-7 21:57 發表   
/ [. y: `* ?5 b) r) K: N: B* ?/ `. c8 r, w
拍賣網果D真係貴到無朋友
% P6 |# E& h- |* @2 z, Z; X
, |2 b( I2 s& \- B9 Z  V; N3 O- `
但係人地真係有生意
5 A8 i! k$ q/ Z9 `4 T1 T- V) T據我所知,好多cd都幫襯佢地

無法
& D# k6 @; r6 G  j有幾多個敢自己買∼∼∼∼

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-10 12:47 發表   7 w9 Z* I, t9 o0 ?
無法
6 q6 L! u) f: x  \, E8 z6 S- O有幾多個敢自己買∼∼∼∼
( A4 p, t; ?3 v5 A, _6 p
我~~~ (舉手)
誰料你為了他可這樣不雅

(認真) 樓主想買邊間校服先4 N) X1 G( b7 q, W
見同你有緣2 \0 @! ^8 a9 |  ]/ N/ T* A" s) J
唔收你錢陪你入舖買都得
; ^! Z% x4 k5 I6 ?$ a* H; `但時間要就我
3 `& [+ \% V; V+ F6 |6 ]. t佢唔賣或無貨唔准問候我老母+ n0 y( U- d; {8 t
無膽就算數
誰料你為了他可這樣不雅

你入去話買×××咩碼" w& w# @6 u9 F! z6 x9 W# ^1 J2 U
有就可能問你肥定瘦,快速答
: |' H4 t- z3 j& ^" T不合可換,有貨在手換到口岩,千祈咪敗走

引用:
原帖由 shithole 於 2013-8-10 19:00 發表   : u! Z' O3 [) X/ W( s0 ^
你入去話買×××咩碼. Y0 s. {2 U2 g+ `
有就可能問你肥定瘦,快速答: P, _2 D- _3 k% @/ E
不合可換,有貨在手換到口岩,千祈咪敗走
* o6 k" \* K* u
/ I9 [+ ?; y9 m/ t  e6 u
跟住人地問買嚟做乜,老實答係自己著