嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問有無香港代購日本?

請問有無香港代購日本?

唔該各位!. B# D& M2 G& F
有無人用過安全又方便.
( T5 i& D- j" Y2 v1 i: T& }  _9 n香港代購日本.. ~  v; j) _; C1 `' @8 s
可以介紹下..     唔該各位..
6 g  t* j) o% D  h# C9 _# s1 D0 d$ O8 Q6 z% ]1 @
想買..
" a0 r4 W5 f) m. ghttp://translate.googleuserconte ... EnsHa48GPjhaMuyU5FA
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔係話例自己米
* V0 }/ X1 R6 j4 \4 B6 Q
6 J' [& ^( Y* W1 U- ?! ~  n) P反正都係MIC* E: q5 C7 z) ^' P# N
有無考慮淘寶?
YV3S1E117XC050141

MIC唔值得代購啦……呢個款類同既有大把日本網購有

已經有日本集運,自己買再集運返黎,如想找代購google search "from japan"

引用:
原帖由 JG5446 於 2015-3-5 23:48 發表   
8 T- G5 H& B" e唔係話例自己米; [% P: \" o8 c* v' k

# n& r9 j. R! M! ^4 y( G! g反正都係MIC! p! J) {- s" }8 B8 u1 a# b
有無考慮淘寶?
/ `+ _- T" X" w1 X: r# m$ S! ^, X/ R% e6 d1 C$ p2 W. k6 D, g6 p2 [* C/ U
請問咩叫MIC
, p5 H3 j" p% Q% s+ `, V可以介紹個網子嗎?淘寶   唔該!
8 Z0 {/ {9 ]6 O" Z, ]' Q
$ }5 }: H/ `* y# Y[ 本帖最後由 philips2001 於 2015-3-6 18:30 編輯 ]

引用:
原帖由 wammaw 於 2015-3-5 23:59 發表   
: Y) n# s3 T' W% Z; SMIC唔值得代購啦……呢個款類同既有大把日本網購有
: g% Q  k9 D6 @0 Q$ u, O

3 d  }; t6 M1 C, g4 u: M: o- C' J% O" x
可以介紹日本網購嗎?" n( _! R9 i5 _
因為唔識日交
7 k: M: H7 n: k1 a7 S' a比個網子可以嗎?   唔該!

引用:
原帖由 philips2001 於 2015-3-6 18:31 發表   5 h8 g1 e3 D8 d' i; r

* Y( L) ~. i: n' u( H) D4 E+ @1 d4 N* b
7 \# s/ G' [, j6 P! t5 B8 t
可以介紹日本網購嗎?
" k% G2 o! S3 a因為唔識日交
/ A9 {5 P  e' C  j/ h比個網子可以嗎?   唔該!
6 Q2 s8 N  o7 T( Y9 a9 z  d& O# G
試下樂天啦. H# C9 l& ~, {* C& j- T
http://global.rakuten.com/zh-tw/ ... C%E3%83%BC%E3%83%AB

引用:
原帖由 wammaw 於 2015-3-23 22:58 發表   ! D$ A/ m; |# V

' e. x$ ?" ^$ \! d0 B! V# V; Y+ h& a3 c, N
試下樂天啦
9 `& O. C! Y( I8 S/ d( `' [http://global.rakuten.com/zh-tw/ ... C%E3%83%BC%E3%83%AB
6 A( G1 H" p0 B/ O% R9 `! h. N
唔該!等我去睇下先!