嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

????? ?????

????? ?????

????? ?????
6 U" Z4 l% G, |  K9 E' T2 V
8 I' \" V' Z0 G[ 本帖最後由 youzen 於 2021-10-14 17:12 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

有冇圖呀??

回復 2# samleung3000 的帖子

因為圖太大 所以岩岩搵緊網上載 上面有link

我都有呢款M巾褲.有種押尿片感覺

個人而言,都係比較喜歡傳統的衛生巾

呢隻平時我以當底底著, 不過講吸尿力, 個人唔大放心.
. k9 o( p  S8 D0 c( }8 S  p如果真係要著而唔搵洗手間, 我一係著底褲型尿片, 一係真真正正押片好過

回復 1# youzen 的帖子

依D好難戒既
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

樂爾雅果隻靚D

出汗會唔會唔舒服?

回復 4# isuzu4.3 的帖子

我覺得正過goodnight 可能成個設計岩我

回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解; T# C, j2 P  ?

+ p0 E; w; W! f& v7 l  R  A回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
8 p3 h% r( u; q/ p0 P5 x3 A
) Y% Y* u+ z& g6 g) O& A" S$ O1 C回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝動買 國內外都係7 I0 j- i# G! t* T' T# p  O

1 D3 |; o3 E9 s4 A回復 banana0525 的帖子 上面見過 佢個隻同Tena lady剪裁差唔多 所以我冇衝動買同埋香港冇% I7 `- p+ T# }& S2 [
$ S- O7 y3 K4 y! m! x* V
回復manholai223 的帖子還好 開冷氣冇咩出汗 同埋質地好透氣 又冇包哂patpat所以冇乜問題
" c' `6 N# R, z
/ l6 t3 I+ ]' }5 I$ {$ L; B2 \7 _[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:13 編輯 ]

Btw既然有人問尿尿既問題 我來緊有機會會試下 再分享% L5 u8 p% ?, v# C; ]
3 ~+ x+ k2 O( Z. l9 M' N( [# l2 a
補充返先 其實我玩第一塊個時係有尿到 但係小篤尿 再試既話會試晨尿
3 A$ o$ D6 n: P. j& a
4 D( o5 k0 D$ Q8 l; I/ ~! y3 R[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:26 編輯 ]

引用:
原帖由 banana0525 於 2017-10-8 00:32 發表   
/ l5 a5 l& p% o2 t+ u1 r/ U: ^樂爾雅果隻靚D
7 \) {2 l% z1 g  `* e5 P

" L5 ]) B9 n" e( t8 [9 \+ D樂而雅好似未見過有得買......

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-8 19:32 發表   
0 g. ?: Z- h6 K& n& n- u5 T9 d$ A; o9 p7 b
  ^8 v. R, {2 p& l. h# T% [
樂而雅好似未見過有得買......
$ H! r: ?- `6 ?7 m2 i8 t( u9 u0 G$ z7 x4 D( f5 [1 q7 f
淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺

引用:
原帖由 lazygigi 於 2017-10-12 23:47 發表   
, f6 Z5 m, i( `- c
& y) _$ b1 t5 r+ N! i( T, o1 \# o& z
淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺
% h1 Z8 Q/ x; v6 o1 i

/ B0 s0 n7 y7 {9 C想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-8 01:08 發表   
% i% a3 |( x4 Q% j# i3 u回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解
9 y1 z1 J- P0 N, t- `: T: Y9 V( L) u1 n3 `- g
回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
( a! L8 s0 K4 @! C. G1 T* ^8 v  C* s( k! W; r- ~
回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝 ...
* v  v  d( `3 A% q# c7 P( F7 I: H
前後調轉著就啱位

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-10-13 22:59 發表   
; K7 N9 u, g) p- l. g6 T: C$ _3 ?! q4 S* F' i7 S2 @4 D& k7 K7 h
& w0 |/ e+ @1 Z  a# W
前後調轉著就啱位
. ?2 g$ r5 w, C, S% J% S哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi?
; z% z9 C+ r% {. x' [+ Q# v
( X  O5 Q1 C- S, \Btw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-14 17:10 發表   
! s4 R4 I7 ^: Y9 K) h/ Y! ]' c* d5 i3 x8 C
哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi? 1 p' `) H' A' R. M8 V; w+ R
+ E$ V2 d% x" c' ?% Y' I# A
Btw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。
4 t3 B9 G: f, p% n: P+ _5 B
. N, u) c. c% q* }9 Q% L當然鍾意,就係鍾意接唔晒漏出來果下

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-13 20:51 發表   6 M+ ?, Z* _8 n/ O, J4 k" e" X

: u2 I4 I' o9 @2 v( z$ M6 p  M3 p; R/ b5 ~
想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下
. Y' ~/ L+ J5 d/ |1 M. P0 K7 V7 N. D/ f9 m( H
剛剛上去看一下, 原來而家官方都開咗店, 只要打"卫生裤 乐而雅"就搵到了

厡來有呢種產品, 遲下買來試試