嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

一間叫UNDER WEAR(驟眼睇賣BRA,背心,內褲)既鋪頭有冇姊妹試過買野,(灣仔太原街,尖沙咀,荃灣川龍街見過呢間鋪)* X8 ~& w1 a: k( K6 @, D) B* P
價錢如何??男裝買態度如何?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
試過男裝去灣仔同尖沙咀買都無問題

有錢去買,為什麼有問題?

我都著男裝入去,不用怕啊!

我成日去買啦$ M8 t$ \0 e/ w4 ^' [! {& B
早排仲買左男裝絲襪試
1 f. G; M. o' z  R  Hhttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... mp;page=1#pid753101

我去開灣仔個幾間) j0 {: ~, m- L: e8 l% A
男裝照入去  S1 E$ p7 u# [# n
D女士都唔係點理我
/ p5 |# T7 O: h$ P" n我亦由我佢
, s: `6 i0 j- }- x$ B. a俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次& L. S! g1 v: B/ X: E4 b
買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)/ J: u- A. }3 i0 |) ~+ l
個女SALES仲好好服務態度

花園街都有一間( d7 I+ @5 l1 ^) ~  T0 j5 k- X; s
但啲底底都係菲律賓人士……

引用:
原帖由 MUI 於 2013-10-10 12:50 發表   
! S( u% H7 y0 C# J5 l花園街都有一間
/ Y/ i0 ]" v' S, y5 ]( L但啲底底都係菲律賓人士……
4 z4 j$ ~( U$ {  C7 C" k# g* ?
3 M5 B# b9 s+ C, k6 q7 d% F; q

8 |: P7 S" B8 N6 I0 `. x1 s唔覺個度有既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 18:20 發表   
( n/ N6 V7 o# l% z" [( a0 f9 H/ O9 \1 C& \6 o. F

3 k6 e4 E! r% p7 r% N, i5 q9 j1 V; E! V, e/ j: V( H" R
唔覺個度有既?
  ]7 E- C" h0 b; U4 n! C6 h% f/ H9 J
1 g9 s# _& [% M" R好易搵

附近有咩鋪頭?
4 R1 W9 y' w5 [' y& P% c; p等我易搵D

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 12:38 發表   
8 q! u8 j1 @0 F* ^  M: w我去開灣仔個幾間8 U4 v) l0 q! Z6 k
男裝照入去
1 E0 j7 E  j( R! u# D* F' h$ M( nD女士都唔係點理我, k6 _. h& S: K8 C
我亦由我佢
7 ]; h* u: L* ^& i% [俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次
& e# Z# p6 Q5 A# d買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)  r6 k  i* |+ n
個女SALES仲好好服務 ...
! Q1 U4 S/ R2 V" |
6 w7 t$ R0 U( b! F/ t. A- F連住幾間鋪果到?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-11 01:57 發表   
* ], C1 K- T' n7 n  z+ d* b& o附近有咩鋪頭?, x5 @, t" O; V* w, N
等我易搵D
/ I% G+ w" f% S* i

0 f& P# z0 p5 ]" ]9 h唔記得,但招牌好大

引用:
原帖由 73A 於 2013-10-11 02:10 發表   4 m1 J, Y/ X: }2 a+ N' c4 G' X5 P

+ b9 E; M. [, S! g' W2 l/ \, [( \, H9 ?' g1 l+ j. f
連住幾間鋪果到?
+ P% C* m2 J4 d" P4 V
可以咁講啦....

一定搵到
* k% J3 z; r" M因為個條街只係得個3間

其實仲有冇人去過另一間鋪頭度買?

荃灣川龍街果間時時去,  無咩人理你, 如怕人多, 揀閒日3點多鐘
- p; f# R! ~/ A9 {5 x& f7 r避免中午食lunch 或放工時間去, 因會幾多人下

灣仔果間有無地址可以俾我啊 各位SIS

果條好似係太原街

無錯4 M1 G& W* l$ o' A0 M5 [
好易手搵6 s0 H6 A2 O3 X" _8 e
灣仔MTR上地面* g- x5 M3 ~& U
修頓後面過對馬路就係(街頭唔記得係莎莎定卓悅)

thanks for information
i love bra

最近訪問的版塊