嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給想試厚M巾朋友.......

給想試厚M巾朋友.......

很多喜歡用M巾/衛生帶朋友都喜歡厚巾
% x4 P0 I7 Q; a- p2 W6 D' V/ X但當年的厚巾今天很難買得到9 s6 o4 F9 Z7 d+ L1 F
不過如果妳想一試祖母級年代M巾的感覺
& \; g$ b' i1 P- y4 e( s有一個非常方便/容易的方法,就是一條柔軟的厚身毛巾!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

妳把毛巾摺合成M巾般(對摺3-4次,厚度至少2cm/1吋)3 o, K7 z) @: w4 m( M+ D
而毛巾最少要有14吋長,就像用M巾一樣,注意一定要穿一條緊身內褲! W  C' f3 T  _  z* \
就可感受一下幾十年前女人來經的感覺,我和幾位有用衛生帶的同好
; s# b( P* X! E- C! i. l也用毛巾做墊,效果理想

70年代初第一代自動黏貼M巾的厚度

沒試過,感覺如何,戴著會否焗住JJ?

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-29 01:48 發表   
: {! e& ~' N! O沒試過,感覺如何,戴著會否焗住JJ?
) w& I- |" o8 _- Q% F8 Q
妳同我差不多同年代,衛生帶應該見過亞媽用吧

見過,但我沒用過。我覺得衛生帶好汚漕。
  u4 K7 i! n) x% h/ g# A' G
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-1-29 07:04 發表   / j' o2 w) ^4 s8 b- j* N0 n

: C3 k) B- M' M妳同我差不多同年代,衛生帶應該見過亞媽用吧

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-29 10:09 發表   
. T" W# e9 {* G9 a8 w見過,但我沒用過。我覺得衛生帶好汚漕。; Z/ c- Q( i+ W3 y) {: S
7 r/ E+ U) _# `- r) x* C) d8 u4 \衛生帶是我的最愛女性用品之一

用毛巾,唔“鞋“嘅咩?

引用:
原帖由 kdkid 於 2013-1-29 12:27 發表   
, x0 N" W0 j! M; ?: n0 a/ ^. U( D用毛巾,唔“鞋“嘅咩?
4 b# [( U: x/ n& F$ k7 K/ g
毛巾點鞋呀???
4 _! F  }- U' j* |" K  H你知吾知60年代大陸D女人用"草紙"(當年未有廁紙)放在衛生帶內用呀?

以毛線咁粗我估會幾鞋, 同埋相信會
. C7 y4 ]; y& ^; D幾焗(因不透氣)

引用:
原帖由 kdkid 於 2013-1-30 15:06 發表   : h3 i5 A1 M4 I3 O" l! T
以毛線咁粗我估會幾鞋, 同埋相信會/ Q3 ~6 ~+ j) q/ p+ S
幾焗(因不透氣)
0 k& u6 U  E7 @) n" E
我亞媽果年代個個女人都用衛生帶架

不错

引用:
原帖由 wwwwss 於 2013-1-30 22:49 發表   
2 y+ R, k  E' k# ^5 c' [不错
+ G% S0 S  O& t2 }: i- Z) K
鴨住衛生帶或者厚巾,好有做當年女人的感覺,以前D M巾成吋厚(70年代的自動秥貼巾也超過1cm厚)/ N! U7 z- C$ ?9 q: N
穿貼身褲時陰部特別隆起,好性感,70年代初流行一種叫原子褲的貼身褲# E- ]7 T, A. u7 e$ a; ^$ Z. S9 G
好多女人大姨媽到鴨住衛生帶照著,結果前後都凸起,一睇就知佢來左野1 U$ z) k6 j6 j/ j
不過好多男人反而覺得咁先至性感有女人味

我也支持你~~~~X2 !!!
8 O9 N: r8 i7 n( E, B: c) G, U
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-1-31 05:12 發表   2 @! x1 M$ [# K( G  Q5 |( {
, r; o! a: f/ s1 o
鴨住衛生帶或者厚巾,好有做當年女人的感覺,以前D M巾成吋厚(70年代的自動秥貼巾也超過1cm厚)
0 E# A$ O: |/ Q; k7 x穿貼身褲時陰部特別隆起,好性感,70年代初流行一種叫原子褲的貼身褲7 L0 j7 A7 P2 f1 @
好多女人大姨媽到鴨住衛生帶照著,結果前後都 ...

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-7-3 00:56 發表   
& G5 s+ N% N  D$ q3 R, `; y# n, X我也支持你~~~~X2 !!!
; W6 z+ Y" b9 ]( ^) ~3 l: G
* o; Y" A8 r0 e, h! b8 Y) H
有機會俾條衛生帶妳鴨下

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-7-3 00:56 發表   ' V- J; T6 n. H8 `) z# r
我也支持你~~~~X2 !!!
8 ~$ q, V' x+ V4 [; n
: a3 n; _0 e: h8 h8 a; A  N9 ^鴨住衛生帶厚巾出街,屎忽脹卜卜,但好舒服

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-7-3 21:16 發表   
9 M7 ]  C5 z1 q1 X9 N
$ A) h; @# _0 O) D有機會俾條衛生帶妳鴨下
1 `- C" c  j9 }, l0 Y! }0 Z; U& N
我都想試

引用:
原帖由 kdkid 於 2013-7-4 15:51 發表   + i2 F; t* B+ [
* n+ G' B- u% q) L, X% Q& O7 W6 N
我都想試
5 f+ Q2 P4 i# n2 q% L1 N: y& ~$ e
咁搵機會俾你試下鴨住衛生帶的感覺

唔好強迫我鴨衛生帶, 條鳩會硬架1 w, L0 k1 e4 N/ `) P  q
' \, z2 L$ |; G0 ?2 P( H; w; M: a
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-7-3 21:16 發表   ( K, T3 z7 L; A" C. N/ r& Q4 p
8 a  Y( v: b5 D
有機會俾條衛生帶妳鴨下

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-7-7 10:26 發表   2 f% V5 _2 a/ }4 ~; e- Z
唔好強迫我鴨衛生帶, 條鳩會硬架
9 `! b- y* E( v( y/ Q( U& B3 i9 Y; W+ ~5 h1 h" f4 t7 U% h% ]
. K7 b& E( u6 D" R
先塞肛然後鴨住衛生帶,你條野仲硬

最近訪問的版塊