嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

為返港幣$10蚊左右,剩下幾件俾我要晒/ k4 t9 }! D% R; T' |7 }7 S
用來射都抵呀
" C8 [7 E2 n& f; m0 o$ a- F  u1月10日再買多5件另一款白恤衫,是同一個賣家,10件連運費$200,超抵7 x: P; G  l  H" o$ `, j$ Z

" i* ~3 q$ u* g4 O[ 本帖最後由 kingphone 於 2020-1-10 19:59 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

好看呀⋯⋯
1 X% Z* X3 O/ t8 g! q- K有oL 味道

好靚喎! 又平7 A5 u  ]7 K- \
買多幾件! 可以玩爛都唔怕
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 joey221 於 2020-1-10 05:57 發表   
# N7 K+ C+ y/ H* L好看呀⋯⋯2 u' d: P% N5 c+ X0 U6 V
有oL 味道
& _" o7 h$ O/ h係呀!我見幾靚就買了

引用:
原帖由 yoyochan 於 2020-1-10 10:43 發表   # ?- ]  \% m' H" g4 L* d
好靚喎! 又平3 P9 M8 c2 N+ q* ^9 h- g0 D
買多幾件! 可以玩爛都唔怕
/ Q+ M% X( ^4 @& r3 M3 p7 T$ B
我都是咁諗,所以佢存貨有幾多,我就買幾多,已俾我買清光了

修腰款式好靚

引用:
原帖由 jacjac 於 2020-1-10 11:14 發表   
/ _7 q- M. M/ l$ H修腰款式好靚
' S2 E; ]# J7 Z9 J5 I0 l係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

wow! 很正的衫裙

上圍大,收腰
+ K7 U- K7 s# P  u  a* r7 r. A5 V/ h
好靚 0 [, {" ^& Q. P

! V7 f) q5 @) j& F. L+ U& A(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我要加加大或加加加大先著到  F- D; D& Z. Y2 ~

% U1 x6 i$ D' c/ b6 T/ v2 l! V1 |( I' X, }

1 L. ?8 M& s) N) E6 s% z8 r& l
引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-10 12:36 發表   
, i3 v0 K% ?  q- ^! u$ ?' H" J$ J7 Q
係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

引用:
原帖由 misslady 於 2020-1-10 18:31 發表   * G/ U4 [, o8 b) O+ S
上圍大,收腰* X6 i. |; i2 u4 c" ^8 x

2 v1 b9 @7 Y! ~( Y( e# f. [# A0 D# ]好靚 # a6 P" g+ W: q, ~- M
( V) z, C. T% i' J
(*^o^*)
/ M2 X7 @% o3 y' |+ N5 y9 [# W
我都覺得係

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-1-10 18:58 發表   $ J3 d( x9 N# r1 Q/ h1 n0 ]" [
我要加加大或加加加大先著到
! [3 ?2 o) o7 \7 T* a( a6 n- M9 k
7 V3 l6 [- J4 ~
" i# _4 ]# E5 u( K1 k- P, O: p+ a3 M! t# r, b" d6 J
% z+ J8 G* L3 H  j7 G' z) D
如果我著唔到,唯有唔扣鈕

應該聽日會到東莞,星期一應該收到,好期待
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

等開箱文,好平,質料點?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2020-1-10 21:26 發表   
, t# B4 L" i- j1 t3 n等開箱文,好平,質料點?
! X' r  `% {, X+ n" o6 N2 |# k6 J賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知

引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-11 01:48 發表   4 Y8 ]  }+ i. G) i: Z; `+ Y

( B8 w, h( j  m( a賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知
/ R7 I; O5 ?& J/ y- ?# j
  I9 |: _. P2 C$ v2 \, l* |
最好,
9 d8 e' G1 F$ s9 E
) o- W% U2 J9 i/ j5 W; h' T穿上身要 舒服
( X6 t- B* X+ R- |, G" F/ |  E' q
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-11 13:02 發表   + U4 G4 R  p& y+ N( f
尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?
! d- C7 c+ z& M5 B2 s0 O3 l上這件只剩M碼,我全部要晒,而最底這件我買了XL碼要 5件

印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-12 00:10 發表   , S0 \  J- R+ g2 C
印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.
/ x$ H+ c% w1 ~( ^  a2 ]我幫襯呢間是統一價錢