嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢
# p$ H7 [" L# K. a& s( j# @8 J' F7 |2 N! D* M
首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:: [: L5 a# }9 Y
' w3 I& s& h' `& f: a' x
(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝" `# x8 _, @9 U
+ x# m6 o- {& p8 R
(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意
4 r5 E& V: u9 r. W3 L$ b8 D- M( H; e+ L& }
(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel
1 G& x1 ?1 U% N
9 \% x) d& n; h. ](4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類
% f0 {/ X4 B4 Z) c) o  J3 G1 W
4 p4 G7 {  [0 R[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 15:34 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美9 u5 |2 X5 r7 U7 F1 s, d
而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
/ H9 _& d# H, l2 a: f3 g鞋形很美
7 [3 T! D' b( a6 W" V" [而妹妹穿上很有上班女仕味兒
) z6 g6 [. |; J7 o7 S

- a2 z- ?6 o) z7 r其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   : W+ c; W  D( ]& e5 V' _
. @5 l8 R2 i  F
# D( a2 o8 \- \- z
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
+ H0 R8 v6 l; L; n

; ~2 R4 M3 w7 t5 S3 K, R! N. Y有人幫手,必更美. t; d) _# y. p  ?' }
你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
8 S& L8 l& [  I鞋形很美$ ?" C% M, T( B, S# i" A
而妹妹穿上很有上班女仕味兒
4 k7 ]4 |* A$ [' n

j( B6 @4 q3 M如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜' C: h& o  S, [0 V+ J3 X+ ^# k) X
' ~" E* y( Q$ a9 x7 {
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,& e, v; B( w: u2 _

6 u! }, G8 c5 F. v5 ?# m! l尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,9 U" P! L+ h$ i' K% d7 o

& ?9 n, ^7 w8 Y# |7 }講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
) ]5 }5 u: O, w! \9 Z, d1 S. R7 S. c" k& }7 j. @: s
  `! G7 C- Y. L- ~
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
, m9 ^% ~# Q- A$ m
( h  \7 {/ O; R' k要幫手?. `6 X3 @8 ?2 q- e( N' v( k5 N0 E2 X
/ x6 e+ g1 ]' J) m1 J8 R6 `+ T
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正. p9 ^0 K8 L/ D
完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   5 }; b$ l9 U4 ?! r1 o
鞋真心正
6 e& ?0 B( z6 `3 X6 q: R完全擊中我心
* w6 j' M& {# Y& z+ Q# I# t& C( r+ M6 g
多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好 % P1 L- i8 X# K' X. T

! o2 c3 T' {. a$ V: y0 _; J# E2 |[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 15:39 編輯 ]

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   
2 g) P: i1 f' S8 U* V/ `! Z5 T, ^- `, L  f. p. L8 n

- @6 P; M! f7 Z2 C( E9 N如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜  W+ ]' }8 f- D- L
+ N& L3 R" {$ `/ ]+ E3 I, ~
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,1 ~' d) U2 v+ l) h
# {! Y# T4 v1 o/ Y% r
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
+ P7 M+ B( ?. g+ k" T$ P) G6 D+ M  x. I# E5 N
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
2 d: H6 _" I4 v/ M

" A' c4 Q8 O& g+ ]6 [. o1 h* B% D我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿
7 B7 }4 h& N' S5 \( X我未曾穿上那些貴高根
  Y( t4 ^, y2 ^' H1 G, o5 n也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
) K8 g0 e  A- \% ~不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   , Z/ ]8 [1 j& Q+ x+ z% y' V# V
wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
* U1 ]3 t! U# ~" e9 p* \不過這對肉色絲襪有點厚了一點
) h& {, x$ {2 {* }% Y" H

, F# ?! @* f& D( P& t我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
# f2 ^% T2 L% h% p( A( p; S, C7 L( ^; n9 x1 N
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
1 D4 S7 @/ D  F# e& K$ o8 v4 A; m
$ S& e$ Z# M$ f+ [  s9 X( c當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身. r: v/ f, N* G7 M9 P
% ]: D7 s% y4 w- h- C. j4 }

不錯!! 不錯!!
# I0 o. c# z# L3 j( h絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!' `2 h+ {+ `' r9 T' F
絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!
$ O! U6 G" ^, ]& u% k7 ?- p/ J

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   
) q4 ?3 a% |( v' w, @- ?: q( W# a8 C
0 p4 d% z( Z& s3 Z6 ^* n
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄7 C- d; Q/ ]' a1 Q( y1 G1 f
* x/ v3 q( J8 Z# n
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,) j6 s/ {' Y, S0 g

# B2 O) P$ [7 u5 {當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
) T, x( L! f# t5 M4 U. J

3 B% R  V$ V3 D* K  U! l' ?' ~# m: X2 J7 D3 R
我會穿上,薄c
$ ^$ Q- U* r: M1 j2 q) U5 r6 q- J: Y
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   
, D8 I  x7 m' F- u$ D8 y6 T, b4 B8 _3 u( q( J5 z4 c5 }

8 U+ l3 P* a" }4 j- J, |
! U7 H. d+ D( J+ w0 P我會穿上,薄c
- E. P6 ~2 P* l# k
: P  ]3 |, u9 q, h( L: W(o^^o)
6 u/ Y. |9 w2 S6 ?
2 ^5 R0 n. G7 v; w
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
" T6 T" C( C3 Z# \5 H9 d2 g! [
' ^+ W- \) A' e" p& n$ @其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,
8 x" v. f; O3 N
4 S* m: j; n/ x+ K$ h& O再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯: w3 X- w" P$ W* f0 H
近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   . T. p0 ]; C& s% s: ?
  k/ R0 S- _7 E+ {$ [: J
& u8 N2 E! _7 Z& a6 T
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
# C0 S5 T% X- P& u" Q% s8 z; C$ u3 w  R. q  D
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,
. D+ K7 K2 L. y1 Y, y1 ?/ a2 o
  d; ?2 o7 T8 i* s再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
; H  D7 ^& ], Y$ o; b自拍真係好難