嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40: M' d/ {$ J' O+ k2 X

8 x( o$ D9 E9 U4 j, k, Z4 m因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖
# X% G  J) ^) o" p$ V- K- P9 E
: e, p: N& g9 h' l新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702
6 E8 P; _3 \) }1 h+ K, I& D/ q5 o8 T0 `& l! U! [4 T9 p! _* u3 w
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根2 ?) m7 t% [2 Y6 G' M3 L
很有女人味
  k- g1 ~) Z7 f期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   
0 ]% j4 M2 ^# S尖高根
% u9 e$ q  ^( t- [. Z/ ~很有女人味
. x2 J/ X1 {0 m' @7 {/ U期待穿上
6 w/ n* P! K5 D( z% [9 U/ h雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
) j, l' N2 ]& Q2 x
; y& ]. D( a7 H8 ]! A  J感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
  m* R% b6 J3 n) O% p3 G+ K# P( o1 |5 s2 \# g6 f9 P" H6 Z
咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?
6 W" h, o: B  j5 B. U7 a5 t/ s, F6 ]
" \& u& g3 S6 v( B' z" X(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   # y, Z7 F1 {2 h) C" y) [6 w
9 C; \+ N/ D' j' N' d( |5 S: y
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
) e, O$ x* P, i; |$ a, g) K7 W* a4 L/ I3 n* q; p
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,7 P9 L$ m- O8 ?% I% _: y
5 O- i, i0 b1 J. N$ T* i
咁可能會好睇好多
+ t* L9 G. g" y
$ O/ T, ~1 Q4 A; G+ l' x+ q
就係因為這款已不再流行才放二手呀: B, S  x) b8 k( |: r" z
; Z( O3 H" v$ M. V! J1 C
不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   
! _6 |% p  @3 q7 d8 G" K感覺,好夾 腳趾?
, S( ~" Q% Q8 U$ o& B+ m' [8 @0 D4 H; P6 u4 ?3 T* Y" r5 V5 J
(o^^o)
9 ?9 o- [# A" t: b: K
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,. m/ J" Q' O7 I2 p
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,5 M; O2 ?+ k& Q+ Q/ y

. d, A& D7 e0 F3 ^  M為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
0 S3 b& Q3 X$ _9 f0 o4 J4 {' l. [: x( C. d
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,9 T+ x, Q. \# N3 v' y

5 \- G3 k0 t+ w' c  _( t[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:26 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   
. C" ^: q7 V3 ^
0 r- C* o1 h; m7 D- F完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
3 d2 r& {7 X1 N4 o夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,; i/ E# E: c% b5 P. g% i1 x  o

0 }% H. ^0 |( o1 R% q6 g& }+ Q為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
6 R6 u* X7 T; y. W- s9 U6 H6 E! w5 z3 g% O
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
0 E2 j' l% h, j9 ?8 e( B1 u; @4 A3 N" Q; I' g- R
I also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋6 C* V9 \4 R9 ?2 `- a/ N  M
很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   
/ @0 e+ y! [& h妹妹你很有心得
4 l2 z3 B; k: A8 Q
" b: }8 j! `$ Y- x4 Z" W$ z冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 & I: Z5 a* z5 u, ]& ]
$ M  N: p+ J' R8 O+ l, z8 z+ ]: b
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   
( p0 M1 K0 ?' ^+ k3 W& ]著咁高腳痛又會起水泡
; y+ Z, A; y8 [& Y7 D$ k3 w% p' `7 a; ^1 K/ W
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,! f  t9 Z' i1 |8 m0 u( }) t

. q% |. |7 L: @4 S: m同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
" g, ?2 o8 y' J. X- ]8 O* k3 H: ?" Q9 L# l3 z/ k
再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   
$ P4 z! {( B8 g* \, _呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
2 N4 I8 i$ o% k! K1 N7 G始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   # o$ C, B! q+ A9 g! j

' W/ }4 s0 t  X4 |
, f7 `8 O4 l2 e' f3 [7 w' m冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
" \- p: W! }% M% Y! e/ X
& n* [: U: }# \9 p
3 d) A9 W5 }+ {) [7 S' S! _+ d) J9 Q8 m$ W5 b. R  N; L
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
- d6 A5 K2 c! e5 [4 I5 M2 T, ~. U* a# G' m6 L1 f  q
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
0 b5 x2 k$ u( \6 ~% L' s+ b5 h7 |4 [/ p. x6 j
  I( n' u( Q! Q; j! j, g

% e; t* {6 b6 f5 g9 X我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
& I, z( P) \/ U- T( w" q. S; z
, u* h( _3 b4 C. l1 P+ ?; @. k+ Y) r& M9 M, |% A& N9 p" M4 I
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
1 y  \" M* z% s8 V4 M0 K& ]3 ~3 }1 e, u( I  z% o2 t
6 ]$ C& F) r% R8 V1 Y- T8 x

# h( E' h9 `7 Y2 X5 F7 y# i. D鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
$ D% M% u( X. B1 Y
% u- l9 t( w4 Y3 D0 i0 o8 d同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我1 g( \6 w3 O3 k3 |0 z
3 g/ O, W# f& s! r
% `- e' x) r. G- y4 Q2 m% |# N' Q* t) b& Q
姊妹説了貫高根之好處和優點
/ |8 T. ]# S! a+ l我真的想穿吓
, N' ~3 f4 ~- q" L5 r6 V細味我自己的高根,行走時7 G7 g: ]' E) r( j
真的好像側了一旁,冇乘托力

最近訪問的版塊