嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

我買左件玩具準備開發一下前列腺, 請教大家; L: {! g' z7 k9 t. L- N
你地玩前列腺, 通常可以高潮幾多次先射精?4 o' l/ G& {# l3 V, L, D9 ~
同埋玩幾耐時間?
$ }* y5 H! E( G( t6 h, b
8 L7 M: W- {1 b8 K8 A# ^6 v# G[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:06 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未玩過喎!乜好好玩架咩?

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-11-18 00:04 發表   
# M7 C: p) T+ `' {2 Z未玩過喎!乜好好玩架咩?
2 S) e- p! [9 k% ^+ U, I; c/ C' |; j) ^6 k- Q
可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:08 發表   $ Q) E" D6 s9 r3 t! O3 h

" [4 M* Z$ i) ?5 H$ Q/ b# q3 B! P3 C* D5 F8 H
可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺
- s3 J+ }7 Z; G1 H
' |" l/ r7 `- n: u3 ]$ D5 ]
我亦很想得到女性高潮⋯⋯

是什麼來的?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-18 10:29 發表   1 J! o" S: X4 H; ~( w3 C6 x

0 D9 u* i& h4 ^9 o' @9 B1 R4 Q" {6 n6 t" w1 M
我亦很想得到女性高潮⋯⋯
* t; v. h* @' @- d5 A$ O+ h) W4 }4 D2 A- u  n5 y1 N( M( {1 S4 \
乜你唔係好有經驗?!

我都好想試

可以講解下嗎

未玩過喎!乜好好玩架咩?我都好想試!
! Y2 Y% |, `# _  V/ Q! @% ^

原來咁多人未玩過!( a* z# f2 J! j3 z/ J) S
買左呢隻,入門版
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

都要到虛脫無力才肯罷休

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 12:44 發表   
% F5 N0 e* G2 J: j  W9 \3 y4 ~
9 Y3 H# g# y( f  Z! D1 Q2 h
6 D9 ?/ ^9 Y4 w. M# {1 z乜你唔係好有經驗?!
/ Q( b% F9 P  e6 h4 l+ p5 X; q  u* p- n7 |8 p
不會每次也得到女性連續高潮

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 07:35 發表   
. A3 p' L: x. Z
* D! t' ^9 [: Y6 p- u7 Z3 l9 W7 |0 m1 @/ E
不會每次也得到女性連續高潮
: D; l, c. a- D2 ]
: N+ j. o+ p& W$ g& z: l) u! h
似乎想享受都係有D難度

引用:
原帖由 ueue3388 於 2021-11-19 01:30 發表   
3 R% f3 }/ M: j都要到虛脫無力才肯罷休
# X+ R. B% c# D3 D: t- @4 f/ x" [& }0 P% F% @* ~) F7 x. s6 p
玩幾耐先會虛脫無力?) B. O. W; C1 @, I5 m/ W
好想試下女人持續舒服到抽搐的感覺' O* N( b* e6 ^6 ]! ^" R
3 p9 {3 l! I( R8 Q
我看過你的教學, 請問為什麼浣腸後先喝一大杯水,再等約半小時?4 \! ~5 w' e  r4 G! O( z
3 k7 p% e  R1 \1 `0 n. }9 h

玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 13:13 發表   6 ~, r6 ~+ l+ [
玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得
- I  L6 z- w, F- k5 L; v4 a
$ {/ n! {4 |2 ^( K5 i6 L
你用咩玩具玩?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-19 12:37 發表   , t, d/ F, l9 D" J
% {- R2 H4 A6 \: l) ~' Y
  Z* c0 B8 O; D# D! r
似乎想享受都係有D難度
7 v, @* K, s1 r# w
- `% {' t4 Y7 n3 I# E看看我的玩物
) y% n' S( W% k! thttp://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html% d6 L! a+ u! Z1 {( v
很多時只有快感⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 15:11 發表   
6 c$ R1 \; _. c8 H0 \  m7 {! }0 d0 U% ?0 k! Y; u% a' W7 b; B  |
; X/ d. G* ]3 S  P
看看我的玩物3 C1 ?0 s* g4 ~/ j( U
http://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html
" p3 \! P) n" [$ n/ j! y% g很多時只有快感⋯⋯
/ A; f5 V& p7 j/ k0 T8 r# s% _! l
我果支都有震動
  D5 I9 V* E1 c  l# _6 B, ]遲D開發成功想買搖控玩具出街玩$ P% b- k- x1 L: h- y  I
趁著放學時間,在一班女學生身邊,享受快感高潮一定好正

回復 16# xrm6013s 的帖子

乜類型都用過哂2 k6 ?, R  W0 }. ~* O; n5 N
平又有貴又有! I8 y% p. U3 B( N# ]

# \3 [. o( V6 g+ ^6 ^) M) c7 ~: o係未試過炮機

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 22:20 發表   0 {/ @+ D# M+ I+ C" [# l! \. T
乜類型都用過哂" A, V# F8 |1 {! e: ]( c* T
平又有貴又有
" a* a& j% P* \3 a6 i& |2 ~9 U0 N1 V# a: C9 D1 f; z
係未試過炮機
' I, a& h  a7 }% P8 y
- \% F4 {5 g: H! `# J
去唔到高潮, 咁有冇舒服感覺?

最近訪問的版塊