嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚有否有想去睇戲

今晚有否有想去睇戲

如題( g9 r! D+ @( e

* D5 ~6 B$ C. V! ]! B今晚有否有想去長沙湾mcl
, {- Q0 M* g' c! n  {7 @7 z" J9 H4 w$ {4 _- U6 G# y& B! ~" ~
睇戲嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肺炎病毒好似好中招, 睇戲會唔會係高危活動?

回復 2# gila 的帖子

呢個我當然明白* j! J& w2 q/ O
但起碼睇戲唔使除口罩& ?( T( g2 s! c/ p, s2 i6 K( _- |
- s0 H' D, B! t: f0 V7 ~- J
我一日幾餐茶記
$ X7 p+ a3 ~* \要除口罩食嘢仲高危

你會喜歡如何打扮的女仔去睇戲?
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

回復 4# squirrel99 的帖子

睇場戲姐!/ `; [9 @' N: o" }, J% y" Q/ N4 R
% e  T1 R1 l. V$ v* O  c
點打扮有乜所謂

咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班

近排有什么好戲,值得冒险去看?

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-6 14:54 發表   
; F. F2 X, H* f/ X咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班
" d& D+ c! a* Q. O$ j% F
* E! t  x0 L% X' ]6 o# y
最好,是全天候,女裝了
/ q. v) h/ X% M8 D$ U0 o; A?(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 14:30 發表   
9 @- L0 M+ O0 {4 _+ J睇場戲姐!
/ ]. B& n0 }  h, K' B
; B1 N) ^, I* h$ w點打扮有乜所謂
& k  X0 a0 |9 }# f
9 @# w3 @' m9 @% q* }
都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去
) |* e6 N: L7 J. D. Z' K如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去

如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去 - Yes

各位都唔會喇
8 W; ^9 I1 ]' Y: w8 ]
2 a$ m7 ]6 i2 b" X  \9 @9 b. _我係cd去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 17:06 發表   # w6 s8 T3 Y( u; ?' o/ d2 P
各位都唔會喇! T9 M8 s, Q- @( W4 @! M

, }  |- t- p" a' @我係cd去睇戲
' n9 s0 f/ Q0 P0 K1 m6 T  @$ `3 @# R唔好意思答錯線 以為呢個Post 係直男想約 CD去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 09:28 發表   
1 O9 i4 k$ r3 Q5 i如題
, J/ _/ j# j; V9 m8 q0 Z9 l  @7 H7 v, e
$ {+ u+ @5 D+ z3 z# Q/ E今晚有否有想去長沙湾mcl
* j1 Q  W6 N4 ?( i4 O( O
3 n( L# y  E  m- ?! R睇戲嗎?
( Q( k1 i* e) _0 P, M5 J) n, s

: \" E; e6 u7 y我處,所以电影院也關

陣間我都落去長沙灣交收

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-6 17:59 發表   + t3 L* k1 J2 m

$ o! _! ]! B! q$ ?+ [- ^9 I6 ~  E! `5 \6 f" U$ q+ |
我處,所以电影院也關
7 _* c" o. G# @- \. v* z
" ~8 D3 v- R5 N& r. B; T
, c5 \0 R) q! ~3 h
Sad。  E2 s9 N: d$ \& M9 R- ~' L$ R

1 z8 M% B, y$ _: R(._.)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-6 15:55 發表   ) \1 F3 k4 q! H! ?, n# R9 `

2 O6 c6 y4 U( C2 L, b# a
- ]4 x5 g/ ~! Y% t# v* m# N+ H/ g5 |都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去
1 O8 A6 }) X! m' ^% H  Q如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去
' U6 S) M# ]2 Z% \+ N, h2 V
突然間我有好多奇怪既諗發
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-3-7 21:49 發表   
/ z) a8 t$ S  o& k7 ~9 G, p2 t* m+ V. \! {7 \, J9 Z( `
突然間我有好多奇怪既諗發
6 {: j: P% a" l6 L7 V
miss 咗添
+ G# A  x$ u# |, ~雖然過咗期( b7 `1 ^) A. O/ A; e
可否補講來抄巧下 ?

最近訪問的版塊