嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

千奇唔好著校服食粥

千奇唔好著校服食粥

成條都係啦
7 @+ ^# [( I/ ?! W- r* b- P1 r點同家姐交待呢?

' `. ?3 F. W* E9 {' D8 r
0 P( M7 w' V# O6 f* W# u

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

通常食野時跌咗d食物碎落身都會執返食埋

禁樣好易令人誤會, 家姐返到來可能罰你長時間著住套校服

我成日都食粥食到周圍都係

好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你4 x2 n0 T* S' u) O3 Q

; g. o/ N- z# Y7 G[ 本帖最後由 whk 於 2018-9-16 13:16 編輯 ]

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   ( X6 _, c$ w, U7 H
成條都係啦7 r2 V- B5 O, `
點同家姐交待呢?7 B2 R* t9 J1 C7 s  X& t( m
8 h( k: w1 M8 w3 S
3 R0 c0 r# `9 B6 U& U+ K7 }3 J) p
- n- @& c: g5 v4 j7 {, P
抹乾啦

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
0 D0 r4 r2 y, ?2 y. c成條都係啦% A/ {& X) D" d& e
點同家姐交待呢?
2 m- ^- h8 I+ w9 Y# |( r4 H8 I0 m182072- v' w9 V! i: _2 j* D; x
0 ?2 H( A; U8 D# g0 S* J( \  s8 p' l9 r- z* R. B  u
伱姐姐會生氣

條裙係你定你家姐架先

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   
$ S% Z, W; X/ K/ X好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
( O& j7 @( F6 Q# s2 t. c# I) s* y$ ^" T- ~  O6 Z/ a, n4 ^0 y
話傍邊,男生射的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
1 o9 w+ M# q7 W1 ^/ H成條都係啦8 p' t4 {1 g) n2 S5 k( n3 d' P
點同家姐交待呢?9 u4 K" H4 C$ i- L9 Q2 Y; e( g
182072( n/ q) ^. ?# g7 Q" K
+ N; g6 L8 ^* J( o( U
; I4 M& B, m/ L9 p7 b. H. h% I你去粥店,仲有吃物?
享受 一分一秒的 CD

nice

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   % y! \' G# ]. \! y" Y
好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
' k, L- S3 j  r7 {! _* F- ~1 f, [: }. z
不過佢送條裙俾你之前,可能會先切了你jj,話費事你再整污糟

條裙

抹乾啦

咁睇又真係似