嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

姐姐們請問金倫難買嗎?

姐姐們請問金倫難買嗎?

我有個女仔friend願意幫忙,但不是藍田聖保6學生可以買到嗎?
6 ?8 m; l; {# ]6 ?4 cStudent ID needed? Thanks sis
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
男人買都無問題∼∼∼∼
; ~6 T0 n3 S! ~& ]) N: NStudent ID?
1 N% I. f2 ?8 c( ^! V5 ANO NEED~~~~~

一啲都唔難,我啲校服都係佢度買

唔該唒你地,頭先打去問過有無size佢話要到店先知,同埋聖保6佢地唔係專做
/ e5 x8 Q& y8 p% h, o* u咁請問有無第2間有售呢? Just in case, thanks!!# C- |) P# j+ z
' f, P) p; S, }& |' c3 ?

邊間st paul先?

請問佢地點分碼的?即係去買時要點講呢?

upper and lower style
+ n- T. T9 Z: w9 T9 B6 a$ \upper 22, 23, 24, 25,26,27,28碼......+ y0 u% K' W) [0 S' [5 i& @% r
lower 腰圍~~~~~

我幾鍾意勝象,都想去買
我愛女生,要做女生,女同女生。

有女仔朋友更容易
3 F& ~, t: b1 E, c1 R/ s) y8 R2 I度好呎碼就得

回復 1# yn_hazel 的帖子

聽講難到爆,話自用更加無可能。

引用:
原帖由 uniform 於 2013-8-12 20:21 發表   
0 G2 m5 }9 I3 }8 Z2 v聽講難到爆,話自用更加無可能。
7 |7 k; i# R; I* g/ o0 Y
/ x- T8 t+ f2 ?4 A9 u' t, d( `: f
我聽講都係好難買,但我一年總會幫襯佢三幾次

難度... 見仁見智$ _, z2 I. H8 g4 E' Z! d+ t
男仔大件技術差
  m" {  E, P8 |4 G% l% f女仔細碼夠牙力
誰料你為了他可這樣不雅

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-12 20:41 發表   - z. y7 C+ f7 {) c4 q, o/ t, \( _3 c
  a4 F6 N, K* x0 F4 G6 I/ Z

! W+ e% t: ]3 X9 h( d' c我聽講都係好難買,但我一年總會幫襯佢三幾次
4 A8 n9 e( v% s+ Y, Y. D; d
我今年去過三次
2 B0 ]4 K8 u5 t" x0 F+ n. |封窗一個月内同一間去過三次
5 L4 ~9 n3 t1 R各分店共去過七次' a7 u: B; T  u1 x# s
維記去過三次
9 D; f  D/ u+ E1 T& h, P長沙彎某店去過ニ次; a* F+ `* X. d7 c
T記去過三次
2 b" X9 B" V# B還有∼∼∼∼∼∼

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-12 14:57 發表   5 Q! C: _6 N! w
邊間st paul先?
' @1 u8 w7 r3 m% F
Lam Tin apple green one:)

就係半年前我叫個frd入金聾買新發, 佢地話要id
) c2 T/ L# ?) ~/ _0 X8 u跟住無id既比名,攪到我個friend 勁"lor"

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-12 22:27 發表   
/ M% d9 }5 E' e3 E2 x$ l就係半年前我叫個frd入金聾買新發, 佢地話要id; N4 N5 ~) Y* a
跟住無id既比名,攪到我個friend 勁"lor"
" A  b& s( U, r: _
新發半年前應巳執了
, E$ G0 a% s8 b# i8 I* @% K: k1 X比名米是但作個比距∼∼∼∼

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-12 22:24 發表   * w& t, W! s. j! h3 h2 E
7 F, E( X9 j* b+ i
Lam Tin apple green one:)
8 V$ R( e$ J7 h" s% R
& y! [" j) A3 `; k' S有得賣

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-12 22:27 發表   
+ A, s8 ^# q0 D: F8 A) _就係半年前我叫個frd入金聾買新發, 佢地話要id
- G6 q* e# Z! J, p+ |/ P$ S/ k跟住無id既比名,攪到我個friend 勁"lor"
# W3 j3 w$ m+ G/ |
6 X% J7 e& S" z# H; q2 D半年前買新法?* z2 x2 s% L. H9 b
可能佢要同間己經摺左既學校交代啦,呵呵

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-13 01:33 發表   
) D) T% f+ N9 W* D) U: G* q: ]( F3 O# s& s
新發半年前應巳執了: o8 `2 ?0 u2 O
比名米是但作個比距∼∼∼∼
- }# p3 [" X+ `
比左,佢真係對名的

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-13 06:17 發表   / x- e3 G& D$ @7 N
0 Q% F  Y" g- B+ m6 J0 o
4 V; b2 `3 c% r, }. `# G0 Q
有得賣
: o* K% @' M: X唔該哂,揾日去。
) m7 P1 |+ d; j. d* l& J3 M, n請問除左金倫外仲有邊間有?例如歐美?
" @$ L" A! C1 [! r) J& C麻煩唒