嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

最近買了雙Wolford NEON 40絲襪,
/ Y" b# K3 D& s0 ^$ r' f: E  R在youtube上有不少的介紹跟試穿,
* `  U" B7 N" m5 C' v一直以來很好奇這麼貴的絲襪跟一般的絲襪有什麼差別,
; ?6 ]8 D( R3 L$ ?買的尺寸是XL,晚上在房間裡只穿了一兩個小時,
6 Z+ b0 J5 C; z9 l3 r$ a+ Z  Y, s" R也許穿著時間不夠久,還真的感覺不出來有什麼特別之處,9 R: o  _4 T: t, ~- E7 }
之後有什麼新的感想再上來說說…
7 S1 n& t( M0 q6 Z3 M9 O) H, t& t5 `3 y+ o
* z' Z8 t  [& \4 q+ |# ^" X

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# lovessa 的帖子

高級貨品; G9 v! `) ?( _  h! F! \) u6 s. K
期待妹妹穿上

是 T 檔的?
9 s/ r( a6 X6 c0 g  m' K# X! t5 {. a, G8 d/ K$ S
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

期待你既報告

我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?

引用:
原帖由 misslady 於 2020-6-21 13:56 發表   0 _: s# m1 F; j1 h3 v* w- y
是 T 檔的?: F8 j, t" g0 }: [+ Y) Z

1 `8 Y0 I! y4 ]) x) I7 F/ b(o^^o)
# F: v1 ]0 Q2 N, D' E" K7 @
是的,是T檔

引用:
原帖由 applebaby 於 2020-6-21 16:13 發表   " D7 s4 t2 x* M4 x
我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?
) [  a2 ^$ l" `
世界各地的價格都不同,人民幣約250元

今天在室內穿了一天,, k, ?1 L3 e  \) x
在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,; S/ x, a1 C$ C7 ]2 ]) m
這種光澤真的很漂亮,
3 S" e& w0 Z# E7 T7 {, y  s但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,
; F6 M" G) R1 I( G* E沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,
" B3 M/ z) o# j  ?9 i" L即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,6 X4 G& [3 z' B7 U5 y4 ~
日後還會再買Wolford其他的款式來穿看看,
( G1 x0 }$ ]1 N2 E+ q謝謝。
5 i( P; M1 l* A/ t7 X+ M& ~( w8 T1 h6 B

' O' Z3 v/ S0 q& y. X4 T& G2 {; [2 \4 g
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# lovessa 的帖子

真係幾貴。

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 16:56 發表   
) S5 K* h7 x' i* e8 t7 H
8 Q( x: {1 I4 ^5 S' q" a2 _0 M世界各地的價格都不同,人民幣約250元
4 g/ R: I  W- r5 ~0 G" n* X- r3 u, }7 \
這個價錢真的不便宜~

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 17:05 發表   
+ L% o. m. ^* v: k$ u7 q今天在室內穿了一天,; X5 X; Z$ \1 E
在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,& n' u9 i, z. e* E  t" B
這種光澤真的很漂亮,
7 X1 S/ }6 W! n! K# q" P但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,& P1 {, X/ v( L) X7 m2 j
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,
! D' ?" E9 V) K$ ]即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,; K9 M6 O: j" C+ x  s% ~% u
日後還會再買Wolford其他 ...
. ]; `' b3 L% j( r' `( F, }太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
& l7 I5 E! x5 J我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   
" s) _- k" f) ~8 Q; ?2 I! x/ h
  |& K6 Q+ Z3 F: G& d太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!- n; ~/ K( R1 d/ V1 u. T
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
4 u4 j2 R' }" m  b8 P/ w& U的確,neon 40 在香港穿實在太吸睛,衹適合在外國穿,我都開過一對著,但真係太閃,衹有在家穿,但我既感覺就好滑,不過無得著出街,攪到我仲有幾對都無開過8 e7 m, w+ h' F4 e3 Q) I

3 G4 [" N4 T% o7 j$ \[ 本帖最後由 noel 於 2020-6-22 01:23 編輯 ]
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   " b- k2 e0 C. x% E% ?) g

& J" Z$ @5 k- v+ I3 B太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
; p8 n, q. L0 l; x我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
, d8 j/ x( k* s6 O$ U
' ]2 S. v5 `4 p" A1 o+ K2 I
老婆唔摸你大脾嘅

so shining.
- v: [( t9 v7 f/ M

我自己都有幾對wolford嘅,fatal50 同埋sheer15 都著過。wolford其實睇你買邊隻嘅,sheer15 真係好薄,好舒服,同埋好滑,好啱夏天著,因為真係感覺唔到著咗絲上身。wolford都有好多種嘅,仲貴d都得

真的很貴,買不下手!
純戀女性內衣褲鞋襪

Neon 40 我覺得你要買黑色會好睇好多, 會顯得無咁閃  c5 S' H& r) ~% ]

0 @3 G3 B2 |$ F! n& w7 I& x9 @% C& Q同樓上的姊妹所說, 肉絲都係揀番pure, sheer 類好少少
Heels Fetish

回復 15# levante 的帖子
  g( p6 H! G3 u. u4 S; ^) V/ y* a, o
你意思係街頭定屋企?
/ W8 e8 F' n5 k, G8 g8 ^  s/ _8 h$ T. S