嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

回復 17# 中學生 的帖子

射咗整條有精液好麻烦洗ga,又要即刻洗。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著住鞋訓有乜咁爽?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2015-1-15 01:05 發表   
' V, N' X5 {& f9 |. ~  f/ k著住鞋訓有乜咁爽?
% U  N. O( k# x2 B4 A* p+ P' B
只有paul con同學先至明白個種感覺; g& E6 g; t% s9 R

5 `, O& X6 A0 p5 b好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹' \7 |* U" ~+ N) Z
6 L, Z8 W0 Z( N# K5 r8 Y
你唔會捨得除落黎
: d8 K9 i$ N$ a( G
2 |+ t2 _; {/ \* B: k想同樓主講
7 P$ K8 @3 g& G3 s& W
. V7 v; q8 R4 W' t你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡8 A1 J( s+ A3 R

+ u7 S2 c- e& p! o! y' e- ]/ P1 z佢用白鞋白襪撩你
; T) W& T& R. p6 R; c
& [( N1 W* a- f& {' ^+ L+ ?# U1 e+ ^但你又著白鞋白襪' S5 d) p8 s- m4 f- d% H3 u
& D6 x0 i6 p3 X4 ?( u
佢地平日相處都是這樣

回復 1# 中學生 的帖子

小心比人發現。

回復 20# 1388 的帖子

衰左會有咩後果😯

回復 21# yuanyi91 的帖子

我隔了幾日再用碧蓮洗得甩,反而汗所做成的漬就難洗d
; F3 X( `5 h9 p3 z4 }9 s, Q試吓用碧蓮丫

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
7 S9 |5 ~, E% {5 K0 O% q8 o5 h: U! o. u: h) E2 }) |1 g7 D9 J% }. e

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
/ O8 e  H# S+ ^& y! M3 k0 a5 j6 |% a

回復 23# hehehe1402 的帖子

無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑5 H0 I7 i6 G1 _7 _1 {
但幻想比人搞更正5 Q8 g6 `4 S9 T
另外你個icon好正" T/ G4 J2 U4 m, R

2 W6 p& w# R7 f. L3 P% W[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 20:22 編輯 ]

回復 24# uniform 的帖子

屋企人唔理,我又唔夠膽出街2 h: p: B$ }" h" N
應該無問題掛

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:14 發表   
5 k$ S0 K% {: A! V其實我都係突然想著住校裙訓
1 o: Y) h* M, o5 |你就好la,我都未試過訓訓吓射
$ {" B8 P( a9 p/ k$ ~
緊系唔好啦!$ l% L) L; J0 O- h7 Y
好麻煩呀!& J! R0 z2 O; b- ]3 |
又要攞去洗,這次仲唔系在自己屋企,要偷偷地走去廁所洗.

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:21 發表   7 X( f; l0 X0 R; W$ j0 Y) a
訓緊覺著應該唔會突然入黎掛. H9 y% }; z  e
我掛校服出黎我屋企人都懶得理
0 ?+ ?! b) i0 ?; |* s
咁好?9 I$ T* i) J" f/ N! ^
見到件女裝校服喎!

回復 31# kingphone 的帖子

哦,原來如此; h) h  i* f9 j0 c: e5 `
但你在人地屋企玩?

回復 32# kingphone 的帖子

係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 20:18 發表   
) E! g9 [2 l* `* }無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑
* A' U  w" u3 u但幻想比人搞更正
0 s8 m% e- F$ L0 c% U. N& i另外你個icon好正
4 A* q* u% y( d+ q同學^^ 嘻嘻
* [! ~5 j" f$ A% q% B( P
: l! B3 J1 d* }3 I' B7 x* CSweet are the days of girlhood
. j( G$ S+ e, Q1 p: ~
' d  R: d# _& b我鼓勵你試下著靚自己出街
6 Q9 \3 q# F) @; M' |/ e1 |0 b2 `
試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服; t% y& ^6 b3 @- I
* E/ Q6 D5 Y7 b7 _( L$ o' S6 R
我呢世都記得呢一刻!+ z% b; r9 R7 {

" i- u8 d. [& _/ a- j* b2 Ppaul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
" r) o  B; k+ O2 |
0 H/ R0 }2 h. J8 s- n: r, Z; O[ 本帖最後由 hehehe1402 於 2015-1-16 01:19 編輯 ]

Seems very good

回復 35# hehehe1402 的帖子

出街真好驚,自己覺得似人地未必似 " D5 l2 f! e. ~; U
咁你果次咪好Q開心,我一般就算比人問(放學娜)我也非常開心,所以我絕對能夠體會到你當時的心情& o; p$ B: h- ~2 x
出為名校生的我地真係非常之自豪

回復 36# test 的帖子

起正,真的筆墨非能形容

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-15 01:39 發表   $ c* N. i, {  Q" r' L5 L7 f$ v( N

j" Z) T! d% P7 _0 U2 t' A只有paul con同學先至明白個種感覺' m- `1 Q/ \5 ?  ~! c2 U4 j2 e0 u

0 k7 X1 t; n. w好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹
9 a& k, B. [: h
9 s6 T; J+ h# u8 ]! E2 B# s2 @你唔會捨得除落黎+ Y' f1 H" A9 C+ D+ X' s& _6 y2 n
- N; u( l( g$ m5 j
想同樓主講
% D. _- f# r! U# q, r- w2 o8 ?1 ~2 c& b2 j3 [* T  i8 y
你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡
- @3 A- a3 ?8 a2 `8 ^8 i% n5 s$ M: ?$ d
佢用白鞋白襪撩你
, Z! S. ], B" f9 @. X, Z# z1 d, N4 C  F) u2 Y- y- L  J, [' t
...
) J! c% ^$ m$ i, L4 l! H5 ~6 g" u  q9 N4 g( Z; ?
其實我都想買佢對鞋, 但係我隻腳比較大, 唔知有無我SIZE........

回復 39# willy 的帖子

好似最大有44,我買了41
& u& g+ L% A  h& A- j我係灣仔約瑟校服買的

最近訪問的版塊