嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買底底巴巴受奇異眼光?

買底底巴巴受奇異眼光?

昨天睇下有乜新款底底同巴巴果陣,有2位少女望下我,好似好驚訝咁係女性內衣店出現,以為我係變態佬。+ w) V/ }# @  T0 S6 m! [
有冇人試過係咁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去九龍灣買會好小人

引用:
原帖由 p6123 於 2013-10-13 14:45 發表   
8 j8 M: A/ Q, A& Y; G0 y去九龍灣買會好小人
2 B, _# Y1 }% z

& R; w% _. ~- O+ o5 Q* n/ I九龍灣那兒?我當時係旺角買

會就一定會,問題在你理唔理佢

如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買

都係唔買啦。比人望住好難受

我都試過喺女性內衣店買內衣上下套裝,鋪頭
' ~/ U- n& A5 a, l9 W/ u1 h, L入面仲有三個學生妹,不過佢哋完全冇理我。
Dare to be Different~♡

呢簡唔妥去第二間,大把地方可以買啦~

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-13 21:39 發表   
4 u  y7 T  F# l1 [  ?+ Z) ~如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買
/ b* |+ ^0 S$ c" K9 x. s
2 f; }* C8 D! Y( g+ M7 u( a# b5 S
只有學生妹先會有少少眼光

我都會望一下囉,無啦啦有個男士響度睇底底巴巴…

正常都會望 2 X1 j5 \# L% k1 A
但任唔理佢地照自己去買就得 !! $ T* d% Y3 V2 x3 ^( e2 w1 H
CD / 偽娘 /妖妖是 沒有錯....  ^( S4 k' q+ J
唔洗理人點樣諗....只要自己鐘意就得

想買時6 K$ r  f. R1 b, t% G& a
你已然唔理其他人眼光

係香港人食古不化姐,
; m  \+ i1 R# O$ s受中國傳統封閉思想影響,
; l$ c$ T6 b& X" C, x4 I; I係外國冇乜呢D情況,
1 N* w1 A8 \1 r但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2013-10-14 23:26 發表   
. C: B/ j( b4 O係香港人食古不化姐,
9 K! G7 |- L+ C* P7 R受中國傳統封閉思想影響,
- h4 G8 M& d  m4 b9 Y係外國冇乜呢D情況,
: \- g- x& o$ x* W* ?但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光
- N( S* b" R3 W
' h5 n- e( _3 @
yeah.  Only HK will have this.
# q& s  S# V2 `, w( _" n
! ~( J! ^( r4 ~+ SIn Taipei.  No such issue.

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-14 17:00 發表   
' F- |& G! ]! C( D想買時0 Q7 [8 U; {' G" _" R( j
你已然唔理其他人眼光
1 J0 _# q. I7 J* Y! c( ?) [
& P1 G+ h% K& d  I係…我入得去都唔理得咁多

引用:
原帖由 MUI 於 15/10/2013 06:31 AM 發表   ( E8 w: t7 L, |1 f& U
: T- o0 u% r: @: V7 M
: ~$ W8 Y% w2 [4 i5 O& _2 a
係…我入得去都唔理得咁多
; W+ z2 H' _! u! x, m
$ b+ T& J& z% v/ X

0 M" Y/ y, q- R- X( g同意!

如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-20 15:28 發表   
5 C" k% _2 y* u/ ^$ B) h1 A4 |  E$ d! h5 g4 I

- f9 L. M) h( O
3 \4 U& [' z* b$ Q* z同意!
1 v2 C0 s) n4 G; \& [但係我試過係人多果陣,sales要我等啲女客人走左先好入去

引用:
原帖由 loolool777 於 2013-10-25 14:24 發表   * I8 q, n6 \. N/ i
如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到
8 J* |0 w) V- v6 i$ D4 W
𡃁妹款都未必岩呢度啲姐妹

習慣就好了,
; K) {4 h3 R- b6 O" `& d1 m/ u男生買女裝都可能遭受異樣眼光,
! o+ b9 y1 B* n更何況是挑選女內衣褲,  W- }) [4 [# P6 E+ Y5 P, A  M8 _
如果妳對自己裝扮有自信,' M# f: b' \% P" K/ H4 h
著女裝逛內衣店會好些。