嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

一間叫UNDER WEAR(驟眼睇賣BRA,背心,內褲)既鋪頭有冇姊妹試過買野,(灣仔太原街,尖沙咀,荃灣川龍街見過呢間鋪)9 K4 j# b( [1 e  i
價錢如何??男裝買態度如何?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
試過男裝去灣仔同尖沙咀買都無問題

有錢去買,為什麼有問題?

我都著男裝入去,不用怕啊!

我成日去買啦
- h/ ^! ]0 l0 Y/ ]早排仲買左男裝絲襪試2 D$ I: p7 a% v9 ]' d+ b
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... mp;page=1#pid753101

我去開灣仔個幾間, P/ s6 b7 Z3 k% Y  w0 G  c$ Q
男裝照入去
  [/ t* m! E$ s& H3 XD女士都唔係點理我
, a. p! j6 m; S1 t5 b7 z- F我亦由我佢, [: n6 w' M9 p* i
俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次
7 N" O1 L  V) T7 v9 u  @買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)
0 l+ k' ~; |4 A1 h; d$ y個女SALES仲好好服務態度

花園街都有一間
2 j* ^# ~" S' |( [; R但啲底底都係菲律賓人士……

引用:
原帖由 MUI 於 2013-10-10 12:50 發表   6 U  L* T7 N5 g
花園街都有一間4 g# y- D2 e; I3 b2 g7 E
但啲底底都係菲律賓人士……
2 h0 C) E. y+ r7 ?& O8 h: t2 |/ l4 J! X# M$ X7 r0 x- d
# `( f5 R# u2 f  A, e% z
唔覺個度有既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 18:20 發表   
: B) D8 l% P7 k. C6 q3 }$ L' F7 _! I# j" g  h4 _& g% Y) p8 q! i5 z; q( ?! ]
- y) O/ w  l) N- P3 Q, |& L: M( r" z& Z
4 K- D9 S, V, D$ K! U+ R  d
唔覺個度有既?
' z8 L/ D9 G% q% q2 E" P& U) \1 Y' D) Z8 W, [. K
好易搵

附近有咩鋪頭?0 a0 {' N8 I' n
等我易搵D

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 12:38 發表   9 U; `" w' {5 @/ F0 R* p/ B8 C
我去開灣仔個幾間
" n2 S3 D+ U3 h男裝照入去4 W) [6 b$ p. ~/ A& a
D女士都唔係點理我
5 X+ I) O5 `. Z. D, N# g我亦由我佢; F8 U) e" J1 U8 |; y
俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次4 o6 b. [* y* [- o6 S0 \- x
買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)! ~) ?* o. j0 h& W, B/ x0 R
個女SALES仲好好服務 ...
$ ^! U' K0 g1 ^5 ^: G

@5 g/ v$ j8 @6 R8 W  c9 J連住幾間鋪果到?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-11 01:57 發表   
0 y" M4 A6 v- B5 W) c* u附近有咩鋪頭?6 R" n+ L' g( W) e& b
等我易搵D
* y# w, F% I# O
4 ]' B& C- S% f) [; _: H' A3 s
唔記得,但招牌好大

引用:
原帖由 73A 於 2013-10-11 02:10 發表   / g' O& u! j( `0 o/ G" i# C8 I# \
; x1 ]* H2 n$ j/ y

0 l' i! \, M! ]' k2 J& E1 Y連住幾間鋪果到?
, r* [5 g9 c: Y+ q% W9 V( S可以咁講啦....

一定搵到# z! M  [9 @. y+ U3 Y, I
因為個條街只係得個3間

其實仲有冇人去過另一間鋪頭度買?

荃灣川龍街果間時時去,  無咩人理你, 如怕人多, 揀閒日3點多鐘
/ q/ Z/ @2 E* n5 B# W1 }避免中午食lunch 或放工時間去, 因會幾多人下

灣仔果間有無地址可以俾我啊 各位SIS

果條好似係太原街

無錯: |, l, }' A% V+ F5 t
好易手搵) O1 l( M( l; {" P3 i
灣仔MTR上地面
- b0 i9 s1 f& w# v, v; {: t修頓後面過對馬路就係(街頭唔記得係莎莎定卓悅)

thanks for information
i love bra

最近訪問的版塊