嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   ! D/ f- N: z( }5 D$ m

6 Y2 Y" v# q# ~) ^8 L; ^! c+ i咁你最多試過比幾多人一齊射過?
% I/ p. M( ]& O想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
5 [% s6 {# {/ J9 Z2 A3 y, k" ^- N( P! h5 e4 Y/ {4 D0 \
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
. n: g$ l0 R0 a8 B3 d8 B. A% S
三個男人對住射

gay?% X' V" `/ Q  v0 K: I; R
你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   
+ b! e& G& _# B0 egay?
+ n. e1 Z5 a" g. i0 [你地真係好變態
2 T$ v, P  g4 d( O

4 }: g  Y8 V2 G* r我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   
! C; n- \  [& e! z, B全身射??!!
& X1 S7 @8 P- F3 K5 O# Z, n/ ^5 I
2 @6 z- b8 J) F/ n4 e* d
SHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到
( A$ r. N* G: J2 p, p, ZUp住精係胸到( b( f9 ]' g) C% E7 B
感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲3 j. ?8 P6 a& h: o9 a+ N
: r: i( l# x' M! q- r9 y6 F8 ~, k" P
至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,: j7 }$ X* w* M6 l" v$ j, b2 o! \
, s! ]6 Q: u7 O0 F
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,
1 f7 k: U7 D- \0 M) Y5 W/ e
( n/ \* _( b- Z$ I: L9 `第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著- ~% E8 W5 q& z9 q

7 T, ?7 X/ d, n* O; m& w至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   # I, o! f1 O, @1 B: `
有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
* P. M4 R3 V+ }; o; I
9 [$ o" K% h+ J如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   
/ L# f/ H! V2 O* I8 Q, I$ d試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
' O/ k7 |6 ?; v6 @- ]  X5 D4 Y1 ~1 s. P1 o
至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
- ]$ i; p+ k+ ~4 S. ^& r7 t3 d& ?; ~( w3 T
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
7 z, @! \- c+ i  q9 k7 j2 J) O$ f3 F9 O# E- f1 e# [& d
好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   1 a, ~5 o$ o0 z
試過 著住黎比人射落bra到
) V3 d: ^! o/ g$ i9 SUp住精係胸到8 N- B5 W* O+ `- F5 _$ Y
感覺好正好淫好女仔
$ K3 m- ]# S8 A( H/ x% W6 m8 o& \1 h1 T$ j% ]
我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   9 \0 E. X: r+ z+ W7 v, x3 Q
鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
$ @3 \/ [3 j8 Q9 J
8 @3 W0 O; A* B0 `7 ?- A0 n$ v可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   
$ @7 |* Y2 C- z8 c係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
5 J3 G5 A" n& q: d* B2 q
8 T; O% v) j" M- _
被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表     J- m( w7 }% G" C# W4 m
想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,' {7 o- P2 D2 j
只得我一個份量唔夠
+ O3 j1 T& w  {$ E' O' R5 v5 T
  `; B9 C  \- ?* D$ l( H被射的感覺真好的
+ `1 ]6 J! X' M  K- f1 a9 C想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   
, e1 p8 b  c; C; r9 D' @1 z著住比人射可能更正
' Y/ z" j5 U7 H, v. @
0 i( M, V7 S/ H4 ^, P! M/ ?1 _, ]
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   # i# p4 b: j% U' }4 a# J$ u
著住比人射可能更正
5 @/ u5 j8 |, ]1 G/ y
/ e0 m) W0 y7 \. z: o; D* g
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   1 [7 v" m: b; o& y1 u2 U* G2 L. F" _
自己倒立顏射自己吞返就試過^^5 s! @& J+ I  ?& b4 b# x) M
真係好似女仔咁架
* {& L& w* c# K( c) z
& L  @* R" U6 \3 A
我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   9 x5 I0 X7 H8 E: W& L4 ]# E; y; N. C
我都想試下射人同比人射.
: _- r. l7 e( M5 v6 e+ \! z: `+ f8 m- U4 }5 z  A% V( B0 i. m. Z
被射可能更爽