嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

千奇唔好著校服食粥

千奇唔好著校服食粥

成條都係啦
& X  Q. t! K  _' J" ^' i點同家姐交待呢?
5 o- [9 i+ f! ?1 a, @9 ~$ X
( H! w0 \3 ^2 z: F$ H( D

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

通常食野時跌咗d食物碎落身都會執返食埋

禁樣好易令人誤會, 家姐返到來可能罰你長時間著住套校服

我成日都食粥食到周圍都係

好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
1 q" W2 w$ V, L. X% ^0 x; \6 L! t7 i) G* i0 z  f3 y

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   2 _. Z" e9 x/ I% }
成條都係啦3 f; a+ K/ n- m. [
點同家姐交待呢?
/ r9 H: H+ g1 L+ J+ _. \# Y+ U+ n182072
# ^. U2 N) `1 D0 B9 ~
! q# v1 I. w* i( g/ C0 d+ B
' [# d4 T. d4 p' C8 ^抹乾啦

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
! [' f0 `) Q6 y/ x9 D8 O成條都係啦
0 U/ S( H) C0 F. r$ `點同家姐交待呢?  g% g4 L3 S3 D' }7 K# c
# v3 g. X$ O0 k" |
8 L: v: E# z+ Z9 a) j" v0 u; j: Q$ P) U( }4 Q: ?8 w4 f, B
伱姐姐會生氣

條裙係你定你家姐架先

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   1 S- d9 Y& Z& P* I
好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
$ R) D) Q9 z  Z3 z6 Q4 p8 D% `+ O% Z% E4 F0 k
話傍邊,男生射的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   - x* k, M2 E; |) p. e- O
成條都係啦
; }# O8 \1 l+ Z! J點同家姐交待呢?. S+ L+ j% T1 M2 E+ o0 u
182072; ~& e  a+ K  M9 u/ g" ~
& M& G; b2 o$ `3 E; |9 D- b
9 P: e5 o& [' D; _
你去粥店,仲有吃物?
享受 一分一秒的 CD

nice

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   
1 f  n& w4 m, C$ _! I好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
5 P4 c( r. |2 n6 N  }8 M
& l3 n$ b7 g: T  b不過佢送條裙俾你之前,可能會先切了你jj,話費事你再整污糟

條裙

抹乾啦

咁睇又真係似