嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鐘意漆皮?

有冇人鐘意漆皮?

我偷拍我女朋友
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
% ~" p+ _* Z) F
) R! v1 b- t9 n5 I+ T( K7 H% u你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
" a9 j3 p! S& L& s( `8 b8 Z' P6 ?- z/ m6 y8 f$ F5 m8 M
而又點解會令轉身既

我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?

我鐘意漆皮鞋~
美腿天使

我幾鍾意漆皮鞋8 e, g# `( S/ G4 |
但漆皮襪都係第一次見

鞋 我比教中意 襪 就會好熱

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表
. ?) q" K) d. X& s. U6 R鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
8 y* a+ K( g, J# L6 r5 x! }0 c" o- {1 J
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
+ a8 X6 z9 [7 D6 v0 X. @) q$ `
5 j9 u  l' Z6 S9 D2 b( Q9 `而又點解會令轉身既
8 ?6 N2 M0 {/ f( K- ]0 J: L. L2 Q
玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影
$ }" U$ _8 \" [/ o3 ~: o- ^& |5 |
! S* U6 r0 o3 w1 o( U我硬食咗好多鞭先有呢張相架3 w: m& j5 C8 `6 A5 }$ O2 e
) G9 ^0 z: l% Z2 m

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2008-6-15 22:15 發表
& _+ \  F7 j8 M8 X9 _. L2 V我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?
/ P/ `! E. v' m1 Z+ Q: k# ~其實是襪 , 好焗 , 佢除出嚟嗰陣成腳汗 ......

我鍾意 漆皮鞋 特別是上學用的

唔多鍾意,我覺得都唔係咁靚

引用:
原帖由 angel 於 2008-6-15 22:35 發表 ' o% l  R$ E8 u+ Q+ Q7 h4 k6 |
我鐘意漆皮鞋~
0 _+ ^/ P$ o, o5 H/ H
3 E2 N; n' ]6 _# l! N1 ?+ ?! s0 l! y6 H5 I  h% l
1 }2 g- q/ o) m0 n' W
me2

我鐘意漆皮

鐘意呀∼∼∼∼

会唔会好热嘎????

就咁睇....應該唔透氣....夏天會好焗咁喎

好似好緊咁!
. }, O) Y9 c9 N) f" F( y( y0 J全果係全身包住肯定會熱死

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表 * h. m8 a4 @$ o/ J' B4 Z5 H" l1 }2 g' w
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
2 e2 D  C2 I) G! E# O5 e: D/ P% ?0 L* w' b
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?# w" G3 \, ?6 K1 W4 _7 Z

# C: g$ k, b" r& e  y9 g而又點解會令轉身既
8 p: L; w4 ^, \+ @* a0 m' {5 N& v/ Z0 g7 W+ A# N; t) M
反光同緊身簡直冇得頂呀!! 3 q4 h: |$ F+ i# Y" I

4 j# B. l& h3 t! c
引用:
原帖由 cloudos 於 2008-6-17 19:19 發表   o2 Z6 n" ~: M7 A

) K9 @- y* v4 m( `+ V0 Q玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影' C+ C8 w$ Y/ B$ L' X- t1 @8 s5 `% C
, b: {3 h, V1 z0 K* y
我硬食咗好多鞭先有呢張相架
2 l7 r% z2 o5 e. C+ m
2 _3 J8 i! Z4 e
樓主真開心,同女玩女皇遊戲.. 

我好中意架!!!!!!5 K7 g* q3 r! i( a: e
你女朋友對legging都幾ok wo~

哇..似乎很漂亮哦..改天我也來試試..

最近訪問的版塊