嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買底底巴巴受奇異眼光?

買底底巴巴受奇異眼光?

昨天睇下有乜新款底底同巴巴果陣,有2位少女望下我,好似好驚訝咁係女性內衣店出現,以為我係變態佬。1 [" J, Z2 V; i# G' V* N. d, g
有冇人試過係咁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去九龍灣買會好小人

引用:
原帖由 p6123 於 2013-10-13 14:45 發表   ' U5 k! M8 h# A( p. R# P
去九龍灣買會好小人
0 ?# ]; e$ Z$ r0 J3 t) R
& U8 I9 h" e. i" a九龍灣那兒?我當時係旺角買

會就一定會,問題在你理唔理佢

如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買

都係唔買啦。比人望住好難受

我都試過喺女性內衣店買內衣上下套裝,鋪頭9 A) v' S, w" R( H! Y6 J
入面仲有三個學生妹,不過佢哋完全冇理我。
Dare to be Different~♡

呢簡唔妥去第二間,大把地方可以買啦~

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-13 21:39 發表   
# |0 T" S% y' Z* X: K& I如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買
3 _2 I8 X# c7 n; B2 f0 V2 a8 I( ^: _
只有學生妹先會有少少眼光

我都會望一下囉,無啦啦有個男士響度睇底底巴巴…

正常都會望   n* n$ p9 }3 j  u( Q0 k
但任唔理佢地照自己去買就得 !! + f4 b1 P$ T. U, k
CD / 偽娘 /妖妖是 沒有錯....
$ k, p( I3 w- \4 E* w唔洗理人點樣諗....只要自己鐘意就得

想買時7 l2 ~1 @6 B# ]& B" @
你已然唔理其他人眼光

係香港人食古不化姐,
9 @& n. Y1 I% s" q* V& {受中國傳統封閉思想影響,' o+ ]: [& x$ A& q
係外國冇乜呢D情況," l. d8 ?0 i" W/ H
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2013-10-14 23:26 發表   . I! `! z, M, I# U! b. q
係香港人食古不化姐,! S3 T0 |% m; h; d6 ?& l4 h
受中國傳統封閉思想影響,! [9 D& h5 y4 Z8 Z9 U
係外國冇乜呢D情況,* B1 a$ h( i3 J# P, F: m; B
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光
. k3 |. |" w) M& t# Q
$ t9 R, j+ C+ G- o# O, Gyeah.  Only HK will have this.4 X! l0 c1 l* S8 k
1 v5 j7 O/ y% h' y: `) v, W* _, B
In Taipei.  No such issue.

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-14 17:00 發表   
3 ]  I" _, w: P- ~, x/ Z$ m想買時
! a9 q" q) K% S# i# `7 ?& @1 E$ P" Q你已然唔理其他人眼光
" B9 ]* Z: |( b" F. C2 i

, N- K0 k/ J. B8 b+ u% T係…我入得去都唔理得咁多

引用:
原帖由 MUI 於 15/10/2013 06:31 AM 發表   7 I5 s: A- J; q5 m6 q$ J
% I, b- R, e9 h3 l4 u/ N7 d% m
2 {' V! V, h2 N
係…我入得去都唔理得咁多
7 O) m/ k1 b1 k5 ]# |  H

6 c% \' P3 Y$ I# Y0 y7 @" I" h, ?" P
* j% ]. ?* h8 Z  V" l同意!

如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-20 15:28 發表   8 R) |  @+ ?. r) S* G0 p
$ @) u. i) {3 q
5 o$ ~. |& n5 c: z

% Q6 Y7 Y9 u6 H' a$ u+ F$ H同意!
" d0 W9 K$ b6 @/ v$ x4 z& m
但係我試過係人多果陣,sales要我等啲女客人走左先好入去

引用:
原帖由 loolool777 於 2013-10-25 14:24 發表   
4 a/ {$ i$ w) O9 s: U0 K如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到
4 P9 u/ U) j* [1 z5 h" B
𡃁妹款都未必岩呢度啲姐妹

習慣就好了,' {3 x1 P4 I; I7 O: m1 y# `
男生買女裝都可能遭受異樣眼光,$ L( Q) q2 K$ l1 a
更何況是挑選女內衣褲,* e6 b4 M  f1 \' q: A
如果妳對自己裝扮有自信,) W0 n( n. p6 N4 T  J
著女裝逛內衣店會好些。

最近訪問的版塊